1600/1600Zbývá 1600 znaků

Stejně jako se mohou fanoušci rozdělování společnosti realizovat a vyřvat pod články Fóra 24.

7
Před 1 rokem
Václava Seemannová

A že vy tady vyřváváte hodně často 🤔

2
Zobrazit další 4 reakce
Před 1 rokem

Víťa se snaží nahánět body do voleb?Že by mu docházelo,že stav začíná bejt neudržitelnej?No Dozimetře,tohle tě nezachrání.

15
Před 1 rokem

já jsem jenom zvědavec až po příštích volbách zruší vláda dotování tohoto plátku a jejich pseudonovinářů /nevěřím, že získají dohromady víc jak 20 procent/, co pak budou dělat... protože to se nedá číst. Tomu se můžeme jenom smát....

1
Před 1 rokem

Jen doufám, že si voliči dobře pamatují nechutnou kampaň a prapodivné výroky Andreje Babiše v prezidentské volbě. Zde se krásně ukázalo co je zač.

8
Před 1 rokem
Justyna Vankova

Naopak. Obávám se, že těm ukřičeným jednoduchým lidem právě tyto věci konvenují.

Před 1 rokem

Mít jiný názor je podle mne v pořádku. Jen by je mohli diskutující říkat kultivovaněji. To je jediná výhrada.

12
Před 1 rokem
Jenda Fojtík

v normální době ano...

7
Před 1 rokem

Oni se teď diví ale tuhle sprostotu začala dnešní vláda když byla v opozici za covidu to co jak hysterčili.tenkrát to je dnes slabý odvar.

7
Před 1 rokem
Vratislav Pokorny

Ale houby.Ti nikomu do fašistů nenadávali.

4
Zobrazit dalších 14 reakcí
Před 1 rokem

Co bude s FOREM24 až pětidemolice skončí? Myslím že o 180 stupňů otočí a bude vychvalovat nového vítěze voleb ať už to bude kdokoliv...

13
Před 1 rokem

rozvědčík pavel si rozhodně nezaslouží žádnou pochvalu je to loutka v rukách usa a eu šašek na hradě

13
Před 1 rokem
Petr Prokeš

Můžete mi prosím napsat, na kterých činech prezidenta mám vidět vliv USA?

7
Před 1 rokem

Rakušan, aby se trochu zalíbil,je schopný nakecat lidem cokoliv.Aby se Fiala bál co za hovadiny z něj ještě vypadnou.

3
Před 1 rokem
Karel Madera

Jeden nebo druhý, pěšky jako za vozem.

Pokud někdo z Fialovy vlády otevře ústa, vypadne lež.

4
Před 1 rokem

Bohuzel tohoto hnoje je tolik, ze to muze byt nebezpecne. Napad, jak z toho ven nemam. Lopatou po hlave se to vzit nesmi, volebni prava odebrat nemohou.

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt