Byl jsem "demokraticky" smazán za názor o ppp. Jen za to, že je jiný level.
A to Kocáb tvrdí že můžeme beztrestně nadávat.
A splňoval váš příspěvek pravidla diskuze?
Proč musíme Konečnou vůbec vidět na tv.obrazovkach? Důvod je jasný..
Nebyli jsme tak dusledni po 89 roce.Tenhle hnus nás bude provázet po EU...domě. morálka jde stranou
Ono 6% Stačilo je alarmujících ve volbách do Europarlamentu, otázka co udělají volby do PS,ovšem kdyby se dostalo Stačilo do vládních křesel ,byl by to pro Konečnou úspěch.
At se Konecna konecne odstehuje do ruska za svym milackem.
To by měla daleko do Bruselu
výtečně napsáno
Víc než komunistická minulost pana prezidenta, mi vadí komunistická přítomnost paní Konečné.
,Soudružky’, aby se neurazila, ,paní’ je přece buržoazní oslovení používané na tom prohnilém západě.
Proč mi slavné Forum 24 čím dál více připomíná svou rhetorikou Rudé právo z konce padesátých let????
Myslíte? Evidentně má zaměření právě opačné, máte ty pojmy s dojmy dost pomotané! Asi jste ta padesátá léta ani nezažil, když takový nesmysl dokážete napsat.
Ta vysypaná makovice by si měla uvědomit,
že i Slánský byl bolševický prominent a jak se mu
jeho kamarádi z KScˇodměnili.V
Mě také , jak jednoduché. Tady se rozevřeli nůžky tak , že jsem to na západě neviděl . když jsem tam byl . Kdo pracoval neživořil , tak jako nyní zde .
Když to vezmu podle nadpisu , alespoň všichni vidí , co je bolševická absurdita , ode zdi ke zdi.
Husák také seděl za Zápotockého, už tehdy se projevovaly vřelé soudružské vztahy.