Jen pokračujte , preference Konečné rostou a vy se zalknete nenávistí a závistí ubožáci. .
Jaké preference jsou to hlupáci co skáčou mezi ANO, SPD Stačilo a dalšíma partičkama.Vaš bezmoralnich šmejdu je stále stejně 35% a je úplně jedno která špína vás zrovna víc zaujme. Nebřibyvate jen je váš víc slyšet
Nechápu, proč tohoto exota stále oslavujete...
Dopřejte nám normálním už raději Agátu, či Lucku...
Děkuji... JH...
Sakra, ještě ty chyběly do diskuze. To už bych si připadal jak babky před kostelem.
Proč by měla byt pozvana na hrad ta patři do moskvy aby putinovi vytirala zadek
Co máte proti svobodě slova ? Máte na to někoho kritizovat , nebo co to mělo být ,
Proti svobode slova nejsou namitky ale jsou namitky proti otiskovani jejich slov v medijich
Večerní univerzita marxismu - leninismu :-)
Když mluví Konečná nebo mi i stačí, když jí i jenom slyším, tak mám furt a vždy u rici kvásno ..
...ani acylpyrin mi nepomáhá
Svět je již cca 40 roků politicky přepolarizovaný. Co dřívě přicházelo z východu dávno přichází ze západu.
A z východu přichází západní demokracie? Opravdu?🙄
🤦To fakt nevymyslíš.Mě vadí ty její pichlavý oči.
To ona jen provokuje . Spíš je má vykulený. Mě spíš vadí ,že jako neparlamentní strana má od voleb do EU větší účast na Primě ve všech možných pořadech, snad i o vaření, než běžné parlamentní strany.
Kateřina kritizuje pana Pavla, za velice hbité a řekla bych nestydaté obrácení kabátu.
Fakt? Zato Konečná doteď velebí Stalina. To pak jo.
Je to blonďatá rudá bestie.
Tak to je trochu moc👆