1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Jo jo . Konečná je jedna z mála rozumně myslících lidí a taky nemá zaprodanej guláš v hlavě jako představitelé naší giga totalitní současné vlády.

29
Před 1 rokemUpraveno
Franta Hadeiman

Jen kdyby se takoví jako je Konečná zase dostali k moci, to by byl druhý rok 1948 a co následovalo po něm.

V čem spočívá totalita současné vlády? Zase neexistují svobodné volby a jsou zavřené hranice jako za komunistické totality? Prosím popište tu totalitu.

9
Před 1 rokem

A koho ještě zajímá, co říká prospěchářka Vrecionová 🤣, musí se navážet do toho, co kdo řekl, protože je prázdná tak prázdná tak prázdná, a když v hlavě nic není, tak vlastní myšlenky, návrhy prostě nevytvoří, ani kdyby se rozkrájela na tisíc malých, jen papouškuje. Vlastně má jedno pozitivum, nenašla jsem nic, kde by vysloveně uškodila 🙃.

27
Před 1 rokem
Barbora Krejčí

Zato Konečná, to je myslitel...

Sedí si v EP , tedy spíš tam není nebo nehlasuje, takže je tam k ničemu.

Proti EU brojí v ČR, ale za ČR si tam chce zase sednout... Eura jí najednou nesmrdí...

To vám přijde charakterní???

14
Před 1 rokem

Dobrý den. Než začnu, rád bych se zeptal, když mám tuto možnost, jestli by mi mohl někdo sdělit, k čemu on osobně potřebuje politika? A v čem je mu prospěšný, když mu za jeho zády ujídá z talíře. Já bych politiky odstřihnul od financí státu a bylo by po politice a politicích, protože by jim jejich ,teď mi promiňte, že to tak nazvu, práce, nedávala ten smysl, pro který ji dělají. A když jim smysl dávala, a byli tací, kteří si plat nebrali, jsou to nyní ti nejhorší. Pokud je někomu prospěšný, třeba lobystovi, tomu rozumím, tak ať si ho platí z příspěvků. A pak může být podporovatelem třeba klub vděčných barmských žen, mrtvý Maďar, strýček s hotovostí, kterou svět neviděl a další a další, na všechny nelze vzpomenout. A pak by ubyla práce soudům a mohly by konečně nezávisle hájit Ty, které mají, tedy občany České republiky. A abych nadělal ještě větší paseku, tak ta Konečná má, bohužel, pravdu starosto.

24
Před 1 rokem
Antonín Prokůpek

Mám jednu otázku, máte představu jak byl řízen stát, města...... ? I ti soudruzi ,tedy osoby u lidu ,v okamžiku ,kdy začali zastupovat nějakou část populace se stali politiky.

1
Před 1 rokem

Jiří Pospíšil

@Pospisil_Jiri

·

Sledovat

Takže abych to shrnul:

Za vysokou inflaci MŮŽE současná vláda.

Za pokles inflace NEMŮŽE současná vláda.

Co na tom pořád nechápete? 😅

Pokud vím , tak to jsou slova pana premiéra. Za vysokou inflaci může ČNB, za nízkou nemůže ČNB. Nějak se v tom kluci motají no a paní europoslankyně zapomněla, že tím čím označila K.Konečnou nám sedí na hradě.

20
Před 1 rokem
Roman Werner

soudruhu Wernere, takových oslů jsem již slyšel hýkat.

8
Zobrazit dalších 5 reakcí
Před 1 rokem

Jene Pániku, pisálku provládní, vy už jste vymyslel zvlášť novelizovaný svůj způsob lhavých článků. Copak chcete, abychom vám věřili, že paní Konečná není europoslankyně? Že vy osobně ji nemáte rád, to je vaše věc osobní a nemůžete svoji nevraživost montovat do věcí veřejných. Už konečně jděte bojovat na opravdové bojové pole když už jste neustálými rozbrojemi posedlý a snažíte se bojiště vytvořit. tam kde lidé chtějí mír.

28
Před 1 rokem
Jan Bradáč

Nechápu proč komunisti chodí na F24 a pak tady předvádí svou agitaci. Tady o to nikdo nestojí.

2
Před 1 rokem

Co je na tom divného když K.Konečná vysvětluje problémy spoluobčanů.Na tom že má pravdu nikdo nic nezmění a že je kovaná komunistka?....Vrecionová je zase kovaná modrá ptáčnice a nevadí mi to,je prostě taky odtržená od reality jako její předseda ochránce-barmských žen.Já komunista nejsem ale stejně jsou mi milejší její pohledy na věc než ty od Vrecionové

27
Před 1 rokem
Fellinger Antonín

Ano.

5
Před 1 rokem

Konečnou a komouše nesnáším, ale je pravda, že co se týká inflace, tak je to podvod na lidi. Benzín, nafta zdražují, plyn drží, elektřina zlehka levnější, potraviny stále drahé. Kdyby nešíbovlai s položkama v kontrolním balíčku pro výpočet inflace, tak jsme stále na cca 8 %. Je to stejná machinace, jako když se blížil rozhodný termín pro výpočet úroku protiinflačního dluhopisu. Fialova vláda = banda amatérů a podvodníků.

14
Před 1 rokem
Petr Belina

Jedná se o meziroční inflaci. Benzín a nafta levnější, plyn a elektřina levnější, bydlení dražší, potraviny asi stejné, jízdné dražší atd ... než před rokem.

Takže v globálu asi nárůst pár procent, záleží na váhovém podílu.

Před 1 rokem

Paní Konečná má pravdu současná vláda nás vede do záhuby včele s Fialou a celou tou bandou EU. Ať už přestane cpát peníze na Ukrajinu a podporovat válku a dá to kde je to potřeba např.. zdravotnictví školství zemědělství atd..a konečně začít se starat o český národ

18
Před 1 rokem
Zdeněk Alexy

Nevymyslejte katastrofické scénáře, žádná zahuba se nekoná.

1
Před 1 rokem

na to Forum píše jeden Jiuda větší druhého. Ostře se vysmála, Pekarová se také vysmála, lesba jestřábice se vysmála, Už to nečtu,protože takovou žumlu může platit nevík kdo. Já se vymívám také,ale těm pisálkům, co nikdy nic nedokázali a navíc nemají krom vysmívání ani jiné obraty. Poslední, co jsem tu napsal. Póvl a hnus.

24
Před 1 rokem
Pavel Šmíd

vy se nejdřív naučte psát - doufám, že dodřžíte svůj slib a už sem skutečně nebudete psát žádné výlevy, ale lidem jako vy se nedá věřit

15
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Tak je to v politice standardem, že se vždy všichni hlásí k pozitivům a ne k negativům. Tak je to napříč celým politickým spektrem. Ale strana, z jejíž "líhně" K. Konečná pochází nemá právo kritizovat, protože naše země patřila před válkou ke stejně rozvinutým a bohatým, jako jsou ty západní. To, že pokulháváme za západními demokraciemi právě v oblastech, které K. Konečná jmenovala, je právě neoddiskutovatelně zásluha KSČ a jejího působení od r. 1948 až do r. 1989.

6
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt