FIala nechodil do školy? Nebo si myslí, že jsme do ní nechodili my a tak nám může nakukat co chce?
Konec zdražování? Sorry jako Péťo, i inflace 2,3% pořád ukazuje na zdražování. Konec zdražování je inflace 0%. I 2,3% inflace je pro lidi zhoubná a ničí jim perspektivu důstojného stáří. To, že to vy, rudí političtí soudruzi (od Konečné až po Fialu) ignorujete, nebo to víte a prostě o tom nechcete mluvit, aby vás lidé nepropíchli nenávistným pohledem (v tom lepším případě), na věci nic nemění.
Když tomu nerozumíte tak reději mlčte, inflace kolem 2% je pro ekonomiku OK
Ta rudá trapná figura už zapomněla jak to tady se svými soudruhy od roku 48 dojebali hospodářsky i politicky a následky si neseme dodnes.My co jsme tu hrůzu zažili nezapomínáme.Takže už táhněte definitivně do prčic a už se nikdy nevracejte .
A copak si nesete? Rozprodaný stát díky panu Klausovi a jeho politické straně ODS. Tady už není co si odnést tak nebalamuďte lidi.
Že ti komouši,ANO a SPD mají úplně stejné názory.Čím to asi bude?Že se ta soudružka Konečná nenarodila tak v r. 60.To by Československo mělo nejvyšší životní úroven na světě a komouši by nikdy nepadli.
Pane Novotný, ANO 35%, SPD 13% ,KSČ 5% hlasů, když říkáte, že mají na vše stejný názor, tak je to 53% všech voličů ve státě, není to vizitka dnešní vlády?
Doporučuji lidem, kteří Vám projevují sympatie, aby se seznámili s Vašimi příspěvky. Nehodlám ztrácet čas, co příspěvek, to perla. Jen námátkou Váš komentář k paní, kterou bych mohla kritizovat slušně a věcně, kdyby mě za to stála. Vy jste se vyjádřil: "Už delší dobu mě připadá Alena Schillerová, svým vzhledem a inteligencí jako masná náčeňová hadra". A takový ...se vyjadřuje k paní Konečné. Máte přebujelé ego 🙂.
A soudružko, ona snad madam Schillerová není onucí pana Babiše?
Je mi stokrát milejší "kovaná" komunistka Konečná než ta banda převlečených bolševických korouhviček,nalezlých zejména do ODS , ČSSD a (světe,div se) rádoby pámbíčkářské KDU-ČSL,kteří nám tu za 30 let předvedli,jak se má řídit ekonomika po rudodemokraticku.Všechny své velerozkrádačky a tunely drze svádí na 40 let komunistické vlády,která po roce 1990 už nemohla do hospodaření státu prakticky mluvit.A zlatou pečeť tomu dali volbou demokrata s krycím jménem "Pávek" na hrad.
Forum 24 vadí komunistka Konečná.
Dobře to se dá pochopit.
Ale proč tedy Forum 24 podporovalo a podporuje bolševika na hradě?
Konečná, ať se to líbí nebo ne, má víc rozumu, než celá Velká Pětka s Peťou a gumou na hradě, včetně Koláře a protokoláře.
Jak tě ty pomatenče napadlo, že pan Pavel je bolševik?
Nikdy jsem nebyl komunista a vždy jsem se proti nim vymezoval. Celý život volil ODS. Co s náma ale vytváří tato vláda v čele s panem Fialou je opravdu nechutné. Pak se nikdo nemůže divit, že je paní Konečná tak oblíbená.
Vy jste volič ODS asi jako já jsem volič KSČM. Takový mám nejradši, celý život volím ODS, ale teď, teď už prostě nemůžu, nebuďte trapnej. Za bolševika se takovým lidem jako vy říkalo provokatéři a sloužili STB.
Tak předně: paní Kateřina vystudovala ekonomii, je inženýrkou. Zatímco nškteří vládní zoufalci nevystudovali ani příslušný obor, který vedou jako ministři.
A za další: ona se snaží pro ČR něco udělat, ostatní pracují pouze pro své teplé a dobře placené místo v europarlamentu.
Je jasné, kdo dostane můj hlas
Drahota zůstává, spousta lidí žiĵe z ruky do huby a tuto vládu to vůbec nezajímá. Jenom lži o tom, jak s nimi bude lépe. Jim určitě, při jejich příjmech, cenách v jejich kantýnách, nahradách za cestovné, ošatné, příspěvek na bydlení atd.atd.
Brečíte sice hezky, ale na špatném hrobě. Ty benefity, co jste vyjmenoval, byly za každé vlády, i za komoušů. Takže to nelze vyčítat této vládě. A za Bureše měl každý Ferrari, Rollse, hrad na Šumavě a apartmán v Krkonoších?
Konečná konečně skončí a za pár let po ni neštěkne ani pes.Tato bolševická mimoňka už namlela tolik nesmyslu,že i Lenin se obrácí v hrobě,jak málo lhal.
Je mi skoro 70,bolševika si pamatuji velmi živě a každý,kdo proklamuje tuto dobu temna,by měl navštívit Chocholouška.
Má to do června. Pak si zabalí kufříček, rudou legitimaci a hurá na vlak do Moskvy.