Ta Konečníková nebyla vždycky takhle hnusná od pohledu. Je zajímavé, jak se ta svinstva, která celoživotně šíří, podepíšou člověku do tváře.
Chmelíček, toto je projev hulváta a vy jste určitě populírní, vaše fotka je na konzervách s vepřovým masem. O vaši rodině nepíši, ti za nic nemohou. Ale je mi jich líto.
Ale Konečná má pravdu, že Fiala je mimo realitu , když mluví jak úspěšně všechno zvládají. Životní úroveň většiny obyvatel se zhoršuje ale on to nechce vidět.
No jo, nenakupují se kraviny, tak úroveň klesá 😄.
Paní Konečná mluví jen pravdu! Ta se dnes nenosí. Bohužel. A klidně do mně .Máte plné právo se vztekat, ale to je tak všechno.
Co je pravda? Líbivé kecy? Kdyby měli pravdu tak to po 40 letech nedopadlo tak jak to dopadlo.
Tak si to shrňme: Za vysokou inflaci mohla současná vláda, za snížení nemůže. Jak je to možné? No snížení inflace zařídila opozice (především Babiš s Havlíčkem). Jak to ale dokázali? Oni k tomu kluci šikovní donutili současnou vládu (i když ta nechtěla). Aha tak to tedy bylo.
Pletete si pojmy s dojmy....Pospíšil to schválně tak napsal a jak vidno lidé ho papouškují aniž by popřemýšleli...
Né ,že vláda mohla za vysokou inflaci ,ale tehdy se jí vyčítalo ,že s tím nic nedělá ,aby se snížila...a Fiala se vymlouval ,že s tím nic udělat nemůžou ,že je to věc ČNB. ....a teď ,když se konečně inflaci podařilo po tak dlouhé době dostat na únosnou mez ,ta se hned Fiala chválí ,že se tak stalo díky vládě a jejím krokům..
Sám si protiřečí a jejich zastánci jim to baští i s navijákem.
Papaláš - to byl otec soudružky Konečné - rudý to papaláš na Severní Moravě.
To on Konečnou hned po její maturitě protlačil do poslanecké funkce.
Takže je k smíchu, když tato žena, doposud nepoznaje skutečnou práci a skutečný život o nejistých výdělcích, o někom tvrdí, že je odtržen od reality.
Zdravím . Máte pravdu p. Kuba , že Komunistka , musi poukazovat na nesmysly , které nám perou koalični lídři do hlavy . Konec inflace ? Ani náhodou , ceny jdou pořád nahoru . Jezdim denně okolo čerpaci stanice , každy týde jdou ceny o korunu nahoru . Jakmile tohle započítají ostatni producenti do nákladu , tak se to projevi ve zdražování . Dokud neslevi chleba , není se o čem bavit .Zdražovani pokračuje . Vláda to může okecávat jak chce , ale fakta jsou fakta .
Paní Nekonečná, voliče už nemáte a pořád tu prudíte. No takové netáhlo nevím čim jinym by se umelo živit. Na cigara aspon, co?
Copak praskají vám žilky? Někdo si dovolí říct o vašem prolhaném guru pravdu a hned kvičíte 🤦😂
„Pane Fialo a vy všichni vládní papaláši, konec stresu bude až přestanete uvažovat o výpovědích bez udání důvodu. Napravíte fakt, že jste odmítli valorizovat téměř 100 tisícům hendikepovaných příspěvek na péči. Až se z minimální mzdy bude moct normálně žít. Až nebude polovina domácností, kterou do existenčních problémů přivede rozbitá pračka. Až budou schopni lidé ze svého výdělku něco ušetřit. Až dokážete sehnat aspoň základní léky. Až nebudeme mít jedno z nejdražších bydlení v EU,“ rozdálava dále rozumy šéfka strany, která v posledních volbách vypadla z poslanecké sněmovny a dlouhodobě čelí nezájmu veřejnosti.
xxx
Cháááá, cha, cháááááá vysmívám se taky a všichni sebou smějme se,
neb všichni víme, že to není pravda !!!
Pozn. A to i kdyby byla.
Jak říkal Jan Werich v roli Jindřicha VIII, když neustále tvrdil, že nemá DNU.
Ta noha mě safra bolí ....
Skoro jako bych měl DNU.
A nemám DNU.
To co požadujete na vládě a ať je kterákoliv, tak melete hlouposti. Jenom to je známka neznalosti a záměrně siřite převzaté politické žvásty podle toho jak se to zrovna v danou chvily hodí vám do krámu. Už jen to že máte pár kladných reakci značí, že přemýšlet je nejen vám, cizi.!?!
Jestli jsem dobře pochopil, hloupá paní Konečná dokázala přednést v kontextu událostí svůj argument, zatímco chytrá a inteligentní paní Vrecionová se v rámci protiargumentu dokázala jen vysmát. Redaktor z toho vyrobil novinový titulek a modrá lůza se teď raduje, že prožívá emoce. To opravdu nevymyslíš.
no jak píšete, tak jste nepochopil 🙂
Mě to značí poze to,že pokud začínají mít z někoho strach,tak na něho tacnou kydat hnůj, pomlouvat a nejlépe i urážet,komunisti už dávno nejsou co byvali a za mě je paní Konečná velký kandidát
Za nás je také velký kandidát, krasne hovoří, má velký přehled, s p. Nerudkou"se absolutně neda srovnat, prazdna tetuše snad nemůže mít hodně priznivcu
Panī Konečná je jedna z nejschopnějších politiků.
Snad Vám nesmázli cenzoři komentář. No nedivim se.
To Vás soudružko na VUMLu neučili, že se sprostě nemluví, ani nepíše.