1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Jak vidím pořád je Vám dobře. Asi bude škoda když tato vláda přestane vládnout. Chce to volit tak aby nepřestala a mohla pořád jen a jen likvidovat ČR i občany. Vidím že tohle si přejete tak proč tomu nedát volný průběh? Takže jen do toho a nebojte se, ještě by to chtělo co nejrychleji přijmout euroměnu. A zrušit zemědělce včetně potravinových soukromníku. 🙂

5
Před 1 rokem
Jiří Pecha

Já jsem občan a mě současná vláda nelikviduje a to jsem důchodce s podprůměrným důchodem a s vládou jsem víc jak spokojený. Nemám důvod ji nevolit.

16
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Na tento ubohý článek je nejlépe kontrovat protičlánkem.

Odkaz

cnn.iprima.cz
GLOSA: Zkrocená inflace? Škoda, že nežijeme ve Fialově imaginárním světě plném úspěchů
Předseda vlády Petr Fiala zajásal, že lednová inflace je oproti prosincové třetinová, tedy 2,3 procenta. A jeho ekonomický poradce Štěpán Křeček, proslulý posíláním občanů na nákupy do Polska,...
8
Před 1 rokem

Je úplně jedno, jestli je nebo není komunistka. Má pravdu.

44
Před 1 rokem
Ina Nováková

Přesně tak.Stručně, jasně,výstižně.👍👍👍

18
Před 1 rokem

Fiala skutečně říkal že za inflaci nemůže vláda.Lze dohledat.

73
Před 1 rokem
Inula Cmugr

“Bývalá ministryně financí Alena Schillerová (ANO) už několikrát obvinila kabinet Petra Fialy (ODS), že je viníkem vysoké inflace v Česku. Ostrými slovy nešetří ani další politici z hnutí ANO. Ještě loni na podzim přitom hovořili úplně jinak. Například tehdejší premiér Andrej Babiš (ANO) v poslanecké sněmovně tvrdil, že vláda za inflaci nemůže. Coby ministryně se hájila také Schillerová.”

25
Před 1 rokem

Ale, ze se drží koryta 😂 by mě zajímalo čím je tahle primitiva přínosem :@ svoloc komunistická. Doufám, že komouse v PS již v životě neuvidíme.

16
Před 1 rokem
Daniel Soumar

Ale uvidíme.

1
Před 1 rokem

Tenhle bolševickej spratek potřebuje 25 na zádel a studijní cestu do MOSKVY s jednosměrnou jízdenkou.

21
Před 1 rokem
Tomáš Berka

Zdravím . Vážený pane , četl jste vůbec tento článek . Tato Komunistka říká pravdu . Na koho se vymlouval p. Fiala , když rostla inflace ? Na ČNB - p. Michla - . Prohlašoval Vláda za nic nemůže a najednou je to Vláda ktera inflaci zkrotila . Zajímavé , ekonomové a politologove říkají , že Vláda na zkroceni inflace má jen nepatrný vliv .

21
Před 1 rokem

Naše ostuda v parlamentu EU. Nějaké zvaneni osob absolutně mimo mísu ve veřejném prostoru, které se snaží oslabovat celý demokratický systém pod pláštíkem EU. Přitom 240 tisíc měsíčně za něco takového brát, to je snad novodobý komunismus. Kazat o vodě a pít přitom víno. Ostuda. Stydím se.

5
Před 1 rokem
Franta Nepil

Tak se tam nechte zvolit,když tak zavidite.

Zobrazit další reakci

no realita je taková , že za poslední dobu inflace vyskákala tak vysoko, že to prostě dál už chvíli nejde a muselo to zpomalit vláda na tom zásluhu nemá. A konec zdražování a kam ještě když bydlení vs. energie, voda, doprava, pohonné hmoty, potraviny jsou nyní na téměř dobových maximech ? Zrovna potraviny, kde se vláda kasala , že zatočí s drahotou a navyšováním? a po roce a půl zjistí, že největší řetězce mají kartel ? Stačilo zajít na dědinu za Maruškou ona by jim to řekla.

10
Před 1 rokem

Už ten spolek STAČILO...Konečná hlasuje v europarlamentu za přijetí afrických migrantů, WHO, Covid pasy, cenzuru a hopsá na festivalu LGBT, pirát Dostál pobíral v USA Fullbrightovo stipendium stejně jako poradce Petra Pavla Jan Farský...očkovaná antiwaxerka Rédová...celý je to k smíchu

8
Před 1 rokem
Jan Matějka

Sám si k smíchu.😁

9
Před 1 rokem

Konečná je výborná, je chytrá, má skvělou rétoriku, bez hysterie a je věcná. Pisálkové z Fora jsou vyhlášení vlezdokonečníci a NEPOUŽÍVAJÍ mozek

. I, vyústění trávící soustavy je slovo zakázané, chjo ..

16
Před 1 rokem
Jana Procházková

Ano, soudružko! Nechcete kandidovat do Ústředního výboru této zločinecké organizace (tj. KSČ)? Asi by vám to dost "sedělo".

5
Zobrazit další 3 reakce
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt