1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokemUpraveno

Myslím si, že už dávno nastal čas poslat rudé komunisty do propadliště dějin.

12
Před 1 rokem
Ladislav Vyhnálek

No, jednoho jste si poslaly na hrad.

25
Před 1 rokem

Snad když chce něco sdělit , tak aspoň podle mě , by se mohla upravit. Jak dlouho už je v Bruselu? 10 let? Problém s penězi to nebude. Tak, ze by jako správná soudružka chtěla vypadat jako proletářka?

13
Před 1 rokem
Ivana Kyndlová

Vy nevíte jaké se vybírají fotky když chceme pošpinit?

9
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Inflace zpomalila, zdražování se zastavilo. To znamená, že teď vsechno zlevní a nebo to zůstane všechno předražené? To je fakt úspěch. 😂😂😂😂😂😂😂

24
Před 1 rokem
Roman Ondák

Tipnul bych za b).

8
Před 1 rokem

Vaše Forum jsou provládní noviny,nejsou nezávislé.... Proč se nezajímáte o Fialovo podivné miliony a jeho nemorální vysvětlení?.Jen si lžete do kapsy.....

24
Před 1 rokem
Zdenka Fialová

Já jsem nezaregistroval žádné "podivné Fialové milióny". Máte nějaký odkaz, nebo zase plácáte jak jste se zrovna vyspala?

Pokud myslíte úroky z jeho vkladu z kampeličkyl, tak to dělá řádově pár tisícovek jako úrok.

4
Před 1 rokem

Soudružka Konečná by všem chtěla radit, jak a co mají dělat. Sama nikdy nedělala. Od školy, je v politice. Na zlou EU kydá hnůj, ale peníze z EU jí nesmrdí.

15
Před 1 rokem

Za jak dlouho tenhle blonďatý relikt dávných dob zmizí stejně jak zbytek její strany? Kdyže to jsou příští volby? 😄

15
Před 1 rokem
Petr Eliáš

No když se vládní strany a jejich voliči budou chovat hůř než bývalí straníci, tak nezmizí nikdy, na to vezměte jed.

Před 1 rokem

Dnes jsem koupil nutellu za skoro stejnou cenu, jak Fiala v Německu a stejné balení 750 g. Jen tak dál pane premiére, přispěl jste ke snížení její ceny a ke snížení inflace. A kde to bylo? Neřeknu, protože by tam byla fronta jak za komunistů a v jejím čele paní Konečná.🙂

9
Před 1 rokem

O čem je pořád lež? Inflace klesla,ale drahota převážně zůstala.Prý ceny energií llesají.Lež! Pravda:Elektřina mě byla zdražena o 50 proc.,plyn o 200 proc.Při posledním vystoupení jsem nezaznamenal,že by p. Konečná řekla jedinou nepravdu.

10
Před 1 rokem

Rudé noky bych nikdy nevolil, ale s inflací má pravdu. Vláda ji svými kosmetickými zásahy nezastavila, to ČNB

6
Před 1 rokem
Petr Sova

Sova to máte pravdu ty rudé noky na hradě a ústavním soudě jsou na rozdíl od Konečné rudé. Ona se pro ty lidi alespoň něco snaží dělat. Víte těch rudých noků ,ale bylo když rudý nok loni rozdával disidentským nokům medaile. A inflace. byla přivezená a vyrobená nečiností vlády s cenama energií. To ten rudý nok Vondra a Pospíšil nikdy nepochopí . Ona jim ta mafie Promopro a Rédl a Dozimetr nevysvětlila. Páč mafie odklání i při inflaci.

10
Před 1 rokem

Spousta zbytečných slov. Snižování cen a inflace v tom bych byla opatrná. Za svou osobu mám strach z recese. To že velká část české společnosti díky řízení státu padá na ústa v tom má paní Konečná pravdu.

15
Před 1 rokem
Olga Francová

A má v tom prsty, podporovali Babišovu vládu.

5
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt