Je to tak.Bohužel Konečná má pravdu a v tomto směru nelže jako Vrecionová a další z 5ti koalice.
Chápu správnē, že pokles inflace neznamená zlevñováni, ale pouze zpomaleni zdražováni? Co było minuly rok drahé, bylo v lednu tohoto roku ještē dražši?
Je mi fuk z které strany paní Konečná je, má pravdu, a nějaká prolhaná ODSácká Vrecionová jí nesahá ani ke kotníkům.
Říká prolhaná, komunisticky smýšlející Irena Sommerová.
Vždyť on lže kudy chodí prý jak on sám premiér UA Pjótr Yetti Nutella.
nekňuč
Já tedy nevím, ale vzhledem k tomu, že je paní Konečně ročník 1981 tak jestli v životě něčím nemohla být tak je to právě tou komunistkou.
Myslíte, že je velký rozdíl mezi komunistkou a komunistkou?
paní konečníkopvá, proč se komouši pachtují s miliardářem nejhrubšího zrna, kapitalistou.. ? kvůli tomu, že byl v stb?
Chce vrátit bolševiky do parlamentu a věří, že s Babišem bude sestavovat vládu.
paní Konečné fandím, opozice je v -demokracii- nutná. Oni nechtějí slyšet jiný názor, ale o tom-pokud ji tu máme-demokracie přeci je.
já ne. Bolševiky neposlouchám. To není opozice, to je smetiště dějin. Nikdy více. Vám těch 40 let nesvobody nestačilo?
Tvl... na Hradě mají komunistu z rozvědky a jim vadí Konečná. Ti fakt nevymyslíš...
Komunisti ale chtěli na Hradě Babiše a popište že se pan Pavel chová jako komunista, když ho za komunistu považujete.
Máme v politice několik opravdu chytrých žen. Jsou to dámy tvrdé, sebestředné, ale paní či přítelkyni /ekvivalent soudružka) tak tu bych vynechal. Ona si zachovala rozum
Včera to korunovala Dlužena, když tvrdila, že vláda svou nečinností snížila inflaci.
Ta byla vzteklá až nám trochu i zrudla.
Stojí za shlédnutí - ČT24, 15.2.2024, 15:20, rozhovor s Alenkou.