1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Je to tak.Bohužel Konečná má pravdu a v tomto směru nelže jako Vrecionová a další z 5ti koalice.

32
Před 1 rokem

Chápu správnē, že pokles inflace neznamená zlevñováni, ale pouze zpomaleni zdražováni? Co było minuly rok drahé, bylo v lednu tohoto roku ještē dražši?

14
Před 1 rokem

Je mi fuk z které strany paní Konečná je, má pravdu, a nějaká prolhaná ODSácká Vrecionová jí nesahá ani ke kotníkům.

20
Před 1 rokem
Irena Sommerová

Říká prolhaná, komunisticky smýšlející Irena Sommerová.

7
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Vždyť on lže kudy chodí prý jak on sám premiér UA Pjótr Yetti Nutella.

23
Před 1 rokem
Jara Křižka

nekňuč

10
Zobrazit další reakci

Já tedy nevím, ale vzhledem k tomu, že je paní Konečně ročník 1981 tak jestli v životě něčím nemohla být tak je to právě tou komunistkou.

6
Před 1 rokem
Pavla Jiránková Kosnarová

Myslíte, že je velký rozdíl mezi komunistkou a komunistkou?

Před 1 rokem

paní konečníkopvá, proč se komouši pachtují s miliardářem nejhrubšího zrna, kapitalistou.. ? kvůli tomu, že byl v stb?

17
Před 1 rokem
Michal Škoda

Chce vrátit bolševiky do parlamentu a věří, že s Babišem bude sestavovat vládu.

8
Před 1 rokem

paní Konečné fandím, opozice je v -demokracii- nutná. Oni nechtějí slyšet jiný názor, ale o tom-pokud ji tu máme-demokracie přeci je.

18
Před 1 rokem
Pavel Fulín

já ne. Bolševiky neposlouchám. To není opozice, to je smetiště dějin. Nikdy více. Vám těch 40 let nesvobody nestačilo?

3
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Tvl... na Hradě mají komunistu z rozvědky a jim vadí Konečná. Ti fakt nevymyslíš...

24
Před 1 rokem
Petr Vacek

Komunisti ale chtěli na Hradě Babiše a popište že se pan Pavel chová jako komunista, když ho za komunistu považujete.

1

Máme v politice několik opravdu chytrých žen. Jsou to dámy tvrdé, sebestředné, ale paní či přítelkyni /ekvivalent soudružka) tak tu bych vynechal. Ona si zachovala rozum

11
Před 1 rokem

Včera to korunovala Dlužena, když tvrdila, že vláda svou nečinností snížila inflaci.

Ta byla vzteklá až nám trochu i zrudla.

Stojí za shlédnutí - ČT24, 15.2.2024, 15:20, rozhovor s Alenkou.

20
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt