1600/1600Zbývá 1600 znaků

Směšné Konečné věří snad pouze rudá lůza. A to jsou hlupáci k pohledání.

17
Před 1 rokem
Kateřina Ďoubalikova

Napsala hloupá lůza

3
Před 1 rokem

volil jsem ods, ale teď uvažuji o kandidátce s Konečnou. Má hlavu na krku. Ti co vládnou, to je něco strašného

19
Před 1 rokem
Viktor Porkert

Dejž vám Pánbůh dobré zdraví

1
Před 1 rokem

No to je guláš..to nevymyslíš ale ta"komunistka"má naprostou pravdu a proto tleskám👏👏,

34
Před 1 rokem
Evina Novack

Komunista ostuda lidstva co slovo to lež co čin to zločin. 40 let tu komunisti kradly vraždili tomu tleskaš. Jsi borec 😴

16
Zobrazit dalších 7 reakcí
Před 1 rokem

Konečná má IQ větší než celá pětikoalice ať se to někomu líbí nebo nelíbí!

32
Před 1 rokem

Nebojte lidi ubohé komunistky Konečné bude v europarlamentu brzy konec.Pak to bude zase jen nula za pultem nebo pod pultem.

14
Před 1 rokem
Jan Zuber

Ta nikdy nepracovala a ani pracovat už nikdy nebude

5
Před 1 rokem

Nechte paní Konečnou mimo veřejné dění a nepište o ni, nikam ji nezvěte a pomůžete všem, dekuji

17
Před 1 rokem
Petr Drašnar

Osoba předsedající této straně nemá morální právo se veřejně vyjadřovat k tržní ekonomice. Může se leda stále omlouvat za činy svých předchůdců. To je asi všechno.

13
Před 1 rokem

Kdo je Vrecionova tu neznam ,ale pani Konecnou vidim v televizi furt. Cim to je.

19
Před 1 rokem
Bohuslav Skoda

Vrecionova je madrace Vondry z ODS ze kterou má nemanželské dítě. A z protekce těchto dvou výlupků jej zaměstnávají ve státní zprávě. Uvidíte ju u Honzy Musila v nebezpečných vztazích.

1
Před 1 rokem

Kateřina Konečná jedinou europoslankyní se zdravím rozumem.

15
Před 1 rokem
Zdena Kuliš

Škoda že není jediná, škoda.

Před 1 rokem

Paní Konečná přeji štěstí. Jste silná nebojácná žena a to se mi líbí

26
Před 1 rokem
Marie Ryšavá

Má pravdu, přišlo mi zábavné, že nad článkem, kde se Fiala chválil, jak s tou inflací zatočil, byl článek, že Praha se chystá zdražit roční kupony na MHD na dvojnásobek, protože je to už neudržitelné. Sbírám vtipy, tak jsem si to ofotila a najednou, když jsem na to poukázala v diskuzi, článek o zdražení zmizel. I takhle se snižuje inflace. Smažeme článek...

13
Před 1 rokem

Lepší je být rudá než mít toho někde méně.

16
Před 1 rokem
Jaroslav Bartoš

Myslíte kozy, jo? 😄

7
Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt