Tuhle nenormální a vytrestenou osobu zavřít do blázince a komunisty konečně zakázat. Případně vystěhovat do Ruska. Tady nemají co dělat.
Věděl bych ještě minimálně o dvou vykulených osobách . Když už chcete někoho zavírat. Vy sami příznivci pětidemolice jste pomohli komunistovi na Hrad . A jenom díky pětidemoliční partě se ti kteří tu podle vás nemají už 35 let co dělat , tak díky jim a jejím příznivcům rostou volební preference 👏Prostě komunistům skvěle pomáháte. Výborně, jenom tleskám chytrosti fialovým příznivcům . Bravo
Však Fiala pyskoval, že byď jako špatný premiér za inflaci nemůže, že to je práce pouze ČNB a teď když se pomalu snižuje, tak zase lze, že díky dobrým krokům vlády inflace klesá!🤦😁.. Jediné co ten jeho slepenec udělal proti inflaci je to, že vysokými cenami potravin a jiných komodit ČR vyhnal lidí do Polska, Německa a jiných levnějších zemi, čímž díky snížené poptávky lidí v obchodech ČR ceny klesaly. Ovšem ztráta DPH atd je sakra značná.
Je poněkud podivné, pokud zájmy Českého průmyslu musí v Bruselu hájit komunistická Europoslankyně, zatímco tzv. "pravicové" strany v Českém parlamentu a jejich představitelé odkývou v Bruselu kdejaký "melounový" nápad. Ekonomika podle lidí jako je paní Vrecionová by byla nejlepší kdyby fungovala jako v USA. Kde jen tak mimochodem příjmy střední třídy už 30 let stagnují a roste jen počet bezdomovců a zisky extrémně bohatých. Když k tomu přidám extrémní zadlužení a do 20 let předehnání této ekonomiky Čínou je myslím jasné kam tyto krky vedou.
Tento komentář byl smazán uživatelem.
nikdy v životě jsem nebyl komunista ale když poslouchám pani Konečnou tak ve většině připominek má pravdu a když je rudá jak vlajka Sovětského svazu tak pani poslankyně je potištěná hvězdami EU a naše problémy ma někde a že inflace klesla na 2,3 procenta je nesmysl prosím kdo z občanů to poznal běžte nakoupit paní poslankyně
Všechno zdražilo nic neslevnilo....Fiala si umí inflaci udělat jak potřebuje
Paní Vrecionová? To je ta paní co chce na teplé místečko do EU i s otcem svého dítěte Sašou Vondrou?
Tak paní konečná už na teplém místečku sedí a ani jí to nějak nevadí, že sosá peníze té zlé kapitalistické unie... Ale už jsem to pochopil, chce tím unii rozložit zevnitř. Že by to bylo vrcholně pokrytecké by mě ani nenapadlo.
Hrozná doba....když už nevědí jak urazit, vymýšlejí barvy. Ale není to o barvách, je to o rozumu a inteligenci. Obojího má paní Konečná víc než celá vláda dohromady. Už si zvykněte, že i komunista dnes a kdysi, je úplně něco jiného a nám by nemělo jít o to v které straně je, ale co se snaží prosazovat. Za mě, má paní Konečná naprostou pravdu a skoro ve všem, když ji sleduji a je mi úplně jedno, jestli je červená nebo zelená nebo jiné barvy. A pro ty agresivní...nejsem komunista.
Hodně chaboučký pokus o obhajobu tvých vraždících komunistů...podívej se, co mají ti tvoji bolševici ve stanovách a pak tu rozdávej ty svoje moudra...proč se tedy nepovolí NSDAP, taky už nejsou jako kdysi, že chlapče...
,,Začali nakupovat jen to, co potřebují, pokud možno ve slevách a nenakupují do zásoby. To donutilo výrobce a prodejce udržet ceny na uzdě".
Tak tohle je hlavní důvod zpomalení inflace. Lidi už nemají prachy na dražší nákupy. A TO JE OPRAVDU ZÁSLUHOU VLÁDY.
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Nechápu, proč nikomu nevadí komunisti - krajní levice. Je to stejná sorta lidí, jako jsou fašisti. Třidní boj, vůdce, diktatura, totalita. Ta ženská by neměla dostat v politice žádný prostor.
Ty se v tom vůbec neorientuješ - co je dnes EU s nevoleným Lejnem, komisemi, dotacemi a centralismem ??? Kdo vede EU ?? Víš, jak vznikl fašismus ? Studuj, moulo...
Já věřím nejlepšímu premiérovi a světovému lídrovi Fialovi ! Protože je inteligentně , myšlenkově a duchem na výši, jako jeho americký vzor- Biden !
Kovaná komunistka, oddaná zločineckým idejím vrahů a zlodějů z průběhu minulého století. Konečná, jako správná komunistka je připravená na spolupráci s fašisty a vrahy z Kremlu. Nic nového. Hitler a Stalin rozpoutali II. SV rukou společnou a nerozdílnou. Společnými silami zdecimovali svoje národy. Nedovolme komunistům a fašistů tato zvěrstva zopakovat!!