1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 7 měsíciUpraveno

To je to, Pan premiér potřebuje analýzu. Všem lidem hlavně úředníkům, kteří mají aspoň IQ 110,tak bylo hned jasné, že je to vytváření trabantu. Po volbách se najednou mluví o selhání digitalizace. To je zásadní chyba premiéra. Teď ho poslouchám. "Já jsem reagoval" po třech měsících. Ministři dostávají drahé notebooky, aby si při zasedání hráli solitér a psali maily. Já tam nevidím člověka, který by do toho viděl. Teď si myslím. že z Pirátů neumí nikdo programovat. Kecy, kecy, kecy. A profesor VŠ to za tři měsíce nepozná. Teď se to bude řešit do konce vlády. Mám jen střední školu. ale počítačem se zabýval už od 80 let. Od začátku 90 let jsem zdigitalizoval asi 7 firem. Od DOSu pře DR DOS před Windows, odborné programy na výrobu až po grafické programy v tiskárně - samé velké firmy. Vůbec mi nejde do hlavy co tam může být za problém. Modulární systém jme používali na ATARI - Calamus. Táta dělal muziku a používal co Michal Pavlíček - Cubase. 40 let tomu nazad

Před 7 měsíci

Ten dokument má malou výpovědní hodnotu. Lepší by byla srovnávací studie dvou konkrétních případů, provedená třetí stranou. Jde-li tedy někomu, aby občané pochopili problematiku digitalizace a míru zavinění ze strany pirátského admirála. Pochybuji, že pana premiéra ovlivnila v jeho rozhodnutí odvolat ministra Bartoše zrovna síla textu onoho.

7
Před 7 měsíci
Lubomír Šušlík

To, že nebyla před zahájením programování udělána dobře, kvalifikovaná analýza je, a od počátku bylo, každému, kdo si někdy čichl k programování jasné. Že to nepochopil autor je tragédie, a to, že mu to premiér nesdělil, podle něho a jeho spolustraníků, šetrným způsobem, na tom nic nezmění.

3
Před 7 měsíci

Jak jsem uz psal. Postit se do programovani neceho bez analyzy co je vlastne treba, by normalni programator (zadavatel) letel na hodinu. A je jen vypovydajici o cele te tlupe, ze Bartos si myslel jak je to v pohode a ze rozhodne nemusi nic resit a jeho soudruhů a soudruzek, ze je nespravedlive ho vyhodit. Jsou proste vsichni nedospeli a nemaji ve vlade co delat.

7
Před 7 měsíci
Mark Stepan

Pozastavit a udělat analýzu, čeho je potřeba. Dál jsem nečetl. Je to jak stavět dům od střechy.

Před 7 měsíci

Spolu si kvůli vítězství za každou cenu koupilo Piráty za tučné posty. Piráty, kteří nikdy nic nepředvedli, teď bohužel Fiala sklízí trpké plody svého špatného odhadu na lidi.

3
Před 7 měsíci

Vůbec bych se nedivil, kdyby se zjistilo, že někdo poslal sponzorskej dar firmě co dělala tu digitalizaci, aby jí pořádně skopala. Oni už ti piráti lezli koalici na nervy, a teď jen vyřešit, jak se jich inteligentně zbavit. Protože, kdyby se jim to povedlo, v následujících volbách ba tu Fialovo sebranku už nikdo nevolil.

9
Před 7 měsíci
Jarek Berdych

Stavebko funguje, někdo z toho udělal velký haló, tipuju Rakušana, za rok se totiž nedostanou přes 5% a Piráti už s nima nepůjdou, budou mít svých 10.

7
Před 7 měsíci

Klasický forum24. O tom, že zmiňovaný dokument se na vládě projednával už před týdnem, ale Fiala se bál v tom před volbami šťourat, a až volební neúspěch a strach, že Piráti mu to těsně před druhým kolem senátních voleb položej sami, ho donutily jednat, ani slovo.

1
Před 7 měsíci

Proč mu ro neřekl do očí? Tak bych si představoval premiéra.

Myslím že to celé se zpolitizovalo, pokud v tom byly třetí strany a moc se jim do toho nechtělo, proč premiér nezasáhl? A teď najednou to málem komplet dotáhne během týdne? Teď nejednou budou všichni tvrdit jak je to skoro dokonalé.

4
Před 7 měsíci
Jan Michajlik

Já si myslím, že když mluvil Fiala s Bartošem osobne tak jeste nevedel jak velky pruser to je. To se dozvěděl az odpoledne.

9
Zobrazit další reakci
Před 7 měsíci

Psal jsem již včera,piráti narazili na fialově křišťálově čistý tunel na stavebních úřadech,fungují už od doby,co kluci nosili rudý pionýrský šátky.Kupka s modrou kravatou a s úměvem, jak Věra Úlisná v drdolu nic neschová,prostě tam nic nemá. mají už jen povadlý modrofialový odkrvený ptáky,vysílající signály,dávám vám rok,maximálně dva,a při tom je to taková blbost-tak šťasnou cestu a už leťte,jo a nezapomeňte vrátit lidem co jste od Václava propisky ,v tomhle státu ukradli

2
Před 7 měsíci

Že Fiala odvolal Bartoše je nejspíš v pořádku. Jde však o to, jakým způsobem to provedl. O slušnosti lze s úspěchem pochybovat. Slušnost, to byl jeden ze stěžejných bodů jeho programu.

8
Před 7 měsíci

Po tom co jsem slyšel Michálka s Richterovou, jak reagují na vyhazov Bartoše, je jasné, že jistá část od reality odtržených pirátů musí jít pryč.

13
Před 7 měsíci
Pavel Hopp

I pro mě byla tiskovka zážitek, kdy jsem jen valil oči. Opravdu, jak malé děti. Zkušený politik se chová úplně jinak.

6
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt