1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Inu, nejhorší na tom jest, že člověk, který ví, jak se v horách chovat, tam přijede, otevře papulu a....áááá, zase Češi, to bude v horách zas bordel...Pominu - li to, že nesnáším lidskou aroganci ani na ulici, natožpak v přírodě, pohledem na tato hovádka samolibá bude hleděno i na ty, kteří vědí, jak se mají v horách chovat...Kdysi se tak hledělo na občany DDR nikoli neprávem...

52
Před 1 rokem

Tak že to byly zrovna Češi je úplně jedno, já tam před lety viděl Holanďany.

Jsem z Krkonoš a i tady se najde prostě pár dementů co vše ignorují, pak se ONI budou nejvíce rozčilovat až dojde k nějakým plošným restrikcím vstupu do některých oblastí. Stačí se podívat co se muselo instalovat za zábrany na Sněžce - a nemá cenu probírat kdo odkud je, prostě stávající generace ignoruje zákony a vše + navíc nemá úctu k ničemu co není jejich ...

80
Před 1 rokem
Pavel2tu

Ano, situace se neustále zhoršuje, i např. v Jeseníkách.

Ignorování zákazu vstupu do 1. zóny, jízda na kolech VŠUDE, stavění „kamenných mužíků“ vedle cedule tuto pitomou činnost zakazující atd. apod.

Nejen mileniálové, ale i střední generace, mnohdy jižvedoucí svoje dětičky k pohrdání předpisy, jejichž nutnost nechápou.

Vše dle bytostného přesvědčení ignorantů „Já CHCI, takže MŮŽU.“ 😕

A příslušné úřady nekonají, z lenosti, zbabělosti, z podléhání tlaku provozovatelů bud a atrakcí, jimž záleží pouze na počtu návštěvníků (= zisku), nikoli na zachování krásy hor – není to jejich domov, pouze dočasné loviště, rýžoviště.

Hnus.

51
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Umíte na to Forum pisálci psát i jiné slovo než rozzuřila / rozzuřil😄

7
Před 1 rokem
Michal Pešek

Umějí, ještě dokáží často napsat "byli v šoku".

4
Před 1 rokem

Jsme hovádka Evropy, co víc dodat.

V Beskydech to vidím docela často, jezdím na kole a zrovna včera jsem viděl pod stromem růst keramický hrníček, u lavičky na javorovém láhev od vína, PET lahve a sáčky to už je v našich lesích standart, auta potkáváme častěji než pěší turisty. Někteří lidé by na hory neměli chodit/jezdit když se neumí chovat.

46
Před 1 rokem

Na začátku srpna jsme byl na dovolené v Lednici na Moravě. Nádherné prostředí parku narušovali jen rodinky s dětmi mluvících slovensky. Nějaké cedulky o zákazu vstupu na travník jim byli pro smích. Vrcholem drzosti je focení ve fontáně. Nevychovaní blbci jsou na obou stranách hranice.

44
Před 1 rokem
Honza Vik

Souhlas burani Slováci budou poučovat burany Čechy.

Největší buran je ovšem Bureš!!!

36
Zobrazit dalších 5 reakcí
Před 1 rokem

Nechtěl jsem dnes na vás Fórum reagovat, ale musím. To jako když pojedou češi do tater tak je rozzuří.

Já mám výhodu já jsem Moravák. Proč z toho děláte kolektivní vinu. To nejde napsat , že jedna rodinná banda s IQ tykve. Já vím Šafr že je to těžké , musíš vykázat vládě za co utrácíš ty dotace od vlády.

19
Před 1 rokem
Petr Vlk

Jak často to tě vládě a komu konkrétně vykazuje a jaké dotace za to bere, pane Moraváku?

Ale prosím konkrétně. Děkuji.

5
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Je asi jedno kdo, z které země. V Tatrách vidím koupat prakticky kohokoliv v různých jezerech, přesto, že je to zakázané a z některých si někteří i berou vodu na pití. A to Slováky nevyjímaje. To samé platí o Alpách. Tuhle jsem zrovna něco podobného viděl v Dolomitech a jaké to bylo překvapení? Slováci. Samozřejmě Češi, Němci, Italové atd. O zom to fakt není. Když jsme u těch Krkonoš. Tak ta opatření mě serou stejně, jako ti, kvůli kterým tam ta opatření jsou. A to i ty bezpečnostní. Všeobecně jsou lidé hovada. Tradičně to odnesou ti přírodě rozumějící, ti co by klidně mohli cokoliv a nezanechali by po sobě stopy. Vč posraných ubrousků plných mikro plastů. V Tatrách i jinde toho spoustu ochranáři přehánějí, taky je to o penězích, na druhou stranu toho spoustu neřeší. Přitom v jednoduchosti je krása. O víkendu jsem odnesl během cesty z Rysů plnou igelitku petek a papírků od sušenek. Před týdnem jsem odnesl jednu petku do koše na Tre Cime, co jsem tam našel. Myslím, že je jedno pokom byla. Ať každý udělá na místo žvatlání kdo a co to samé a budeme mít na horách krásně.

19
Před 1 rokem
Jirku Photography

Zkuste hory ve Švýcarsku, v německojazyčných kantonech.

V tom prostředí si svoje odpadky odnášejí všichni.

Zřejmě.

Nebo tam pravidelně chodí uklízečky, nevím přesně. 😄

3
Před 1 rokem

nie rozzúrilo, ale určite prekvapilo. Takto formulovaný titulok by bol určite trefnejší . Ignorancia a nezodpovednosť totiž neevokuje stav zúrivosti, ale pocit sklamania.

11
Před 1 rokem

Takové chování je zavržení hodné...

Do Tater jezdíme z Polska... lepší služby milí a pohostinní lidí... nižší ceny...

Letos jsme zkusili Rakousko Saalbach Hinterglem..kupodivu se rakušáci učí česky...ceny nižší od Slovenských. Zato hory jsou o mnoho větší, vyšší a krásnější...

Před 1 rokem

Asi budu posuzovat všechny Slováky podle těch tří dementů , které jsem viděl zvracec na chodníku před školkou.

Dement je mezinárodní a nelze posuzovat celý národ podle několika individuí.

8
Před 1 rokem
Svoboda Jaroslav

Jenže tam je takové chování českých turistů poměrně časté. Zatímco zvracejícího Slováka před školkou asi každý den nepotkáte...

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt