nám je to jedno, my už jsme se odstřihli, povídali kluci z vlády.
Jo , to ,co jsme brali napřímo , levně , jsme odstřihli . Teď bereme totéž, ne napřímo , ale o to dráž od Němců. Skvělé obchody......
Co že? Čína - "přítel bez hranic " nakupuje za polovinu a odmítá spolufinancovat nový plynovod? Tak to je tedy ta ukázková ekonomická spolupráce BRICS?
A Indie nechce věnovat Číně svazový stát Arunačálpradéš. BRICS je skvělý spolek nejlepších kamarádů, něco jako Rychlé šípy.
Takze si udelame kopii tohoto lziveho clanku a za rok se podivame jaka je pravda, lhari z Forum 24, jak znamo neznaji mezi 😏
Takže citace zdrojů, fakta a veřejné statistiky jsou pro Vás lži? Co je podle Vás tedy pravda? Na základě čeho se rozhodujete? Vy smažky už se fakt jenom motáte v kruhu a kvičíte 😄 Mňam mňam, slzičky proruských buránků 😄
Článek opomíjí to zásadní a mám dojem, že je to opět od žumpoplátku
FORUM 24 účelové lhaní. O 30% nižší export, ale za mnohem vyšší
ceny a celkový roční zisk hodně v kladných číslech. Neoblbujte lidi.
Pište pravdu a né pouhé výmysly.
Paráda! RuSSký krach je to, co svět potřebuje jako sůůůůůůl!
To bylo řečí,před 2 roky,jak se Rusko za pár týdnů pod tíhou sankcí položí.No a ? Nic,je mu to úplně šumák.
To jenom vám podobní nic nepochopili tenkrát a nechápou nic ani teď 🤷♂️😃
Možná toho víc vyměnit za granáty s Kim Čong Chujem?... Jo, já zapomněl... 10 náklaďáků a jedna volha na milion obyvatel...
Bože to jsou žvásty co tu autor článku píše.Když se podívám na fakturu tak platím za ruský překoupený plyn dvojnásobek...
Když se podíváte na ceny na burze, tak se nedivte. Ruský plyn je v současné době o 2kč/MWh dražší než ten který byl dovezen z USA jako LNG a v Holandsku nacpán do potrubí
Seznamte se-toto je dno a tohle Forum24. Od sebe je nerozeznáte.
Seznamte se - toto je soudruh Řezníček a tohle primát z moskevské ZOO. Od sebe je nerozeznáte.
Pokud je to pravda tak jsem rád a přeju si aby gazprom padl na dno a s tím stáhl i Putina.