1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 měsícem

Zdravím .Naši nástupci komoušu ,pod vedením ODS hledají třídního nepřítele a našli ho v podobě p. Trumpa .- TOŽ HURÁ NA NĚJ - .

Před 1 měsícemUpraveno

A coca-cola se nejak dovazi z USA? Nevyrabi se tu u nas lokalne?

Chapu bojkot veci primo z dovozu.

A jeste vice bych chapal FB, IG, X a podobne.

Ale zrovna u techto socialnich siti bojkoteri ze sveho spravedliveho hnevu slevuji, a dale tyto site uzivaji.

Wow.

Takovy bojkot po cesku.

Smesne. Trapne.

(A ne, nejsem Trumpuv ani Muskuv priznivce. Podle me patri Trump za mrize)

13
Před 1 měsícem
Daniel Studený

Nevím, jestli teprv nechodíte na ZŠ, ale směšné s trapné jsou akorát tak Vaše znalosti ohledně toho, jak funguje obchod a frančíza.

I kdyby se to vyrábělo kompletně v CZE, tak si myslíte, že z toho USA nic nemaj? Např. placená licence Vám nic neřiká?

7
Před 1 měsícemUpraveno

Sociální sítě jsem zrušila u loni o prázdninách. YT zásadně zdarma. Využívám Google, což je problém, ale poohlédnu se po jiném cloudu. Do mekáče zavítám tak jednou za rok, KFC nekupuji, Apple nemusím. Noťas mám starý 2 roky, tak holt bude muset chvíli vydržet. Colu/Pepsi nahradím Kofolou. Jinak mně americké potraviny míjí už roky.

13
Před 1 měsícem

Samotný bojkot fašizmem není. Bojkot doprovázený beztrestným zatýkáním, mlácením a usmrcováním bojkotovaných, zničením či ukradením jejich majetku samozřejmě fašizmem byl a bude.

6
Před 1 měsícem
František Štván

Fašismuw není to, že se bojkotuje americké zboží, ale ten režim, který v USA zavání Trump.

9
Zobrazit další reakci
Před 1 měsícem

Skoro dva měsíce jsem nejedl u McDonald. Hodně pracovně jezdím a jedl jsem tam vždy. Nejím u žádného USA řetězce.

13
Před 1 měsícem
Jindřich Kubíček

Já jsem ještě v životě nejedla nic od McDonald. Asi 2x v práci jsem si nechala dovézt křidýlka od KFC. A to jenom na naléhání kolegů.

8
Před 1 měsícem

Jestli je něco nástup fašismu 2.0, tak je to green deal, propagace a prosazování nepřirozených úchylek a psychických postižení, woke politika. Trump je nadějí na renesanci normálnosti, proto novodobý tyrani, cenzoři a fanatici kvičí.

38
Před 1 měsícem
Ivan Jireš

Ty floskule, jakože někdo kvičí, to mě fakt vytáčí. Jsem důchodce, do nějakého aktivisty, nebo woke propagátora mám sakra daleko. Ale vnímat jako ohrožení podporu lidí, kteří tu podporu asi potřebují, jak vás ti lidé ohrožují? Mně nijak. Mně vadí 1000x víc mocí opojený narcistní Trump. On je ohrožení. A divím se, že to nevnímáte. Že dokonce jste ochoten napsat, že je naději na normálnost. To bych ani nechtěla vědět, jak si tu normálnost představujete.

33
Před 1 měsícem

Drazí Češi mohli by jste přidat v bojkotu amerických obchodu nedávno jsem byl v KFC a skoro si nebylo kde sednout děkuji

6
Před 1 měsícem

Bojkotovat fastfood řetězce zrovna moc nedává smysl. Ty nedovážejí potraviny z USA, ale nechávají si polotovary připravovat v Evropě a převážně z evropských surovin.

Jediné, co přináší USA jsou peníze ze zisku.

Stejně tak Coca-cola nepoužívá suroviny z USA.

Největší význam by měl bojkot nebo alespoň pořádné zdanění amerických technologických firem typu Google, Microsoft, Meta (Facebook, WhatsApp…) a bojkot amerických zbraní. Stejně pak bojkot amerických cloudů by asi dával smysl.

Asi by se také vyplatilo bojkotovat CPU Intel. AMD totiž vyrábí na Tchaj-wanu, takže jej Trump znevýhodňuje.

3
Před 1 měsícem
Tomáš Látal

Spoustu těch fastfoodu provozují frenčízy, takže tím ani netrestají USA, jako třeba evropského majitele frenčízy

3
Zobrazit další 4 reakce
Před 1 měsícemUpraveno

Někde to nejde, ale všude, kde ano , tak ANO - BOJKOT !

A tak doma máme zakázáno kupovat Olma, Kostelec, Vodňany, Penam...🧛‍♂️👎

A jde to slušně 😂😂😂

34
Před 1 měsícem
Jan Weber

Taky vždy koukám co vlastní Babiš. V lidlu se nakupuje dobře , tam je toho dost co není Babiše

12
Před 1 měsícem

To já bojkotuji americké výrobky dávno ! Coca-Colu nepiji , v Mac-Donaldu jsem ještě nebyl whisky nepiji ,arašidove máslo a výrobky jako je den USA v Lidlu jsem nekoupil ani jeden výrobek ! Výrobky jako jsou telefony a hodinky ipod jsou předražené kupuji raději samsung a oblečení je většinou vyrobeno v Číně nebo Vietnamu . Myslím si že na cla doplatí obyčejní Američané! .-(((

7
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt