Možná to je mimo téma ,ale docela jsem koukal ,že paní europoslankyně Vrecionová za ODS ,co se tak pustila do šéfa pražského hnutí ANO ,o čem je řeč v tomto článku , má nemanželského syna s europoslancem Vondrou za ODS...Onen syn Jáchym Vrecion úzce spolupracuje s institutem Petra Fialy a vytváří pro ODS podcasty .Zajímavé je ,že institut Petra Fialy zvaný "Pravý břeh" je napojený na ODS ,tudíž i na peníze daňových poplatníků...
A tohle je teprve začátek je zajímavé si poslechnout povídání paní Bobošíkové v jejím internetovém pořadu "Aby bylo jasno" s podtitulkem "Jak se máte ,Vondrovi" člověk až nestačí žasnout jaká chobotnice se tam rozplétá o které obyčejní lidé nemají ani tušení.
Evidentně jsou do ANO bráni lidé, kteří jsou hloupější než Majitel.
Mě imponuje pan Fiala, co natočil video s Nutellou, tak je pro mě číslo jedna. A hned za ním pan Blažek, chtěl bych být jako on. Už přemlouvám kamarády, aby mi říkali Don Marcello.
Tvl, Ondřej Prokoplá Hlava nikdy nezklame😂
On vždycky dokáže trumfnout sám sebe. A to si vždy člověk říká, že to víc už nejde. Asi je to takovej patolízal, že mu to za ty prachy stojí. Já si vždycky řikam, co by na to řikali prarodiče..
Pochválena buď svoboda projevu. Ona totiž neslouží jen k tomu, aby si každý mohl, jak říkával hostinský Palivec, zaplatit své pivo a pindat si, co chce, ale především k tomu, aby i takoví myšlenkoví velikáni, jako je parta Burešových podavačů koblih, měli více než dostatečný prostor se historicky znemožnit a dát tak jasně najevo, jací jsou to pitomci 🙂
Tenhle Prokop je dobrej Jouda. Ale na Juchelku nemá.
Ano, mají garantováno 130% průměrné mzdy, ale z předminulého roku. A stávka vznikla kvůli platům nepedagogických pracovníků, které jsou opravdu ostudné.
Tak zrovna nepedagogy na staromáku nikdo ani nezmínil.
A nejen tam.
Prokop dělá všechno proto,aby byl ještě hloupější,než ostatní členové ANO.
Daří se mu
No pokud to byla největší stávka od roku 1989 tak se Češi nemusí ničeho obávat 😛
Utekl snad z ústavu?
Už odsoudila všechny kauzy ODS od sametu.
A co kauzy ČSSD a ANO? Na ty jste nějak pozapomněl, že.