1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Kolik z nás si myslelo 15.11.1989, že za 2 týdny to soudruzí zabalí ? Minimum, Rudé právo psalo, jak se plní pětiletka atd. Rusové udělají cokoli, aby do voleb udrželi fazonu a pak ??? Nějak mi dnešní Rusko připomíná Jakešovo ČSSR, tak si držmě palce.

47
Před 1 rokem
Tejnorova Marie

Můj tatínek na tradičním turistickém pochodu na podzim 1988 prohlásil, že příští ročník bude do Rakouska (bylo to v pohraničí). Všichni si ťukali na čelo.

Netrefil se o měsíc. Do Rakouska jsme šli až na den lidských práv 10.12.1989 pěšky bez pasů 🙂.

Držme palce 🤞,ať máte podobně šťastnou předpověď 🙂.

11
Před 1 rokem

A proč by to nečekal? Není to nic překvapujícího. Ve válce asi nikdo nečeká stabilní měnu. Když je silný rubl, je to problém. Když je oslabován, je to problém. Rubl na nejvhodnějších hodnotách, asi nikdo neočekává. Pro Putina je nejdůležitější domácí důvěra k měně, dokud bude, tak to není až tak velký problém.

34
Před 1 rokem
Zlamalova Radka

Domácí důvěra k rublu vypadá tak, že firmy musí devizy povinně směnit za rubly. 😉

21
Před 1 rokem

„Už jen fakt, že lépe je na tom jihoafrický rand, malajský ringgit či čilské peso musí Putina v jeho bunkru budit ze spánku". Jsem přesvědčen, že děs a hrůzu ve snech tohoto vlečného zločince si nikdo z nás nedovede představit. Pokud ovšem nemá svědomí, pak jsou veškeré komentáře k ničemu. A opět jsem přesvědčen, že veškeré komentáře jsou v tomto případě ztráta času.

3
Karel Bašák

Ale že jste toho času zbytečně ztratil.😅

1
Před 1 rokem

To jsou hlupáci, ti rusové. Když viděli, jak to putin vede, měli si, hlupani hned vyměnit ruble za ukrajinské hřivny. Ted se mohli topit v blahobytu.

11
Před 1 rokem

Rusové byli vždy je chvástalové, opilci a zločinci.

Píseň o ruském rublu=1 dolar

Odkaz

www.youtube.com
Mašani: Rubl - dolar (2016) - české titulky
Překlad: překladatelská dílna "A nikdy jinak!"Ruská zpěvačka Mašani známá svým hitem Můj Putin připravila novou pecku, kde Putina vyzývá ke srovnání kurzu ru
23
Před 1 rokem
Petr Novák

S výše popsaným hodnocením nemohu souhlasit, ani ho potvrdit, ale. Ale Rusové mají, suroviny, energie, vlivné spojence, obrovskou rozlohu, vojenský potenciál, et cetera, et cetera, et cetera.

15
Před 1 rokem

Na druhou stranu zase ale mohou mít rublů, kolik budou chtít, a do tabulek si zapsat kurz, jaký se jim líbí. Tak jako byl dolar oficiálně za 7 Kčs (a reálně za 40).

10
Před 1 rokem

Až bude rusko ve vzdálené budoucnosti přecházet na euro bude to o to jednodušší. Shrnou rubly bagrem na jednu hromadu a dostanou jedno euro.😂

19
Před 1 rokem

Já bych pustil vánoční proslov našeho prezidenta . A třeba puťká Přijme euro dřív než ČR ! Dál by mohl také zvážit ,že když bude mít euro tak sankce na něj nebudou mít žádný dopad, Protože bychom šli sami proti sobě. Hergot já jsem dobrej !!😂😂😜😂😂😜😛😃

11
Před 1 rokemUpraveno
Petr Vašíček

Mám pro vás smutnou zprávu, právě jste potvrdil, že mezi počtem smajlíků a inteligencí je úměra, nepřímá.

8
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

A to měl být prý chráněn zlatem a aspiroval na světovou měnu... to bude asi jak s těmi kinžaly.

10
Před 1 rokem
René Pajurek

Nedávno car sliboval zlaté rubly. Jo sorryjako to už je 9 let.

8
Před 1 rokem

Rusku preju jenom zmar a bidu. Nic jineho si tento teroristicky stat nezaslouzi.

33
Před 1 rokem
Zdenek Sekera

To není pravda. Již mají zaděláno na zlatý rubl. To pak budou imperialisti čumět na drát, až s tím Voloďa překvapí kámoše z BRICKSU.

9
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt