Vodra je odsacké do.
ježíšku..a co vás na tom popuzuje? prostě se sešli kluci co spolu mluví..no a co? Zapálili něco ? Vydali nějaký rezumé co by něco změnilo? Ani prd..jejich problém jejich vize ,jejich boj...a tyhle odsuzující a popravdě trapný články jak z RP jim jen pomáhají...děláte jim roztleskávače dobrovolně nebo z blbosti?
Odsoudit tyhle kluky, co spolu mluví, není nic trapného. Jejich vize je velmi pochybná a Vondra jako jeden z prominentů je opravdu smutná postava, podle toho, kam to za dobu demokracie dotáhl. O blbosti se u pana Jandourka nedá mluvit.
Václav K. exprezident, Marek B. politický řemeslník, Alexandr V. europoslanec, Pavel B. ministr spravedlnosti atd. - matadoři české politiky z jedné partaje, jejíž "´konzervativní politické principy" dovedly českou společnost do stavu nekonečné blaženosti?
Pouze s tou věrohodností názorů u vrcholných politiků z ODS je situace poněkud nejasná. Do hluboké vody by se s nimi mohl pustit jen velmi otrlý dobrodruh...
Autorovi vadí samozvanci a zaprodanci? Co mi to jen připomíná? Vypínám Forum 24 z mé nabídky Seznamu. Doporučuji čtenářům udělat totéž.
.
Zaprvé nic nevypnete a budete tu prudit nadále a za druhé se starejte o sebe.
Trapný a "demokratický" článek, zcela neobjektivní, spíše zaslepený svou jedinou pravdou. Je mi autora snad i trochu líto, nemá to lehké. Ačkoliv Vondru "nemusím", milé mne překvapil. Jednou se s někým nechal vyfotit a autor již z toho dělá demagogické závěry. Forum24 opět nezklamalo.
Naopak, mile překvapilo. Pan Jandourek má ještě zdravý rozum, ale jinak to na Fóru dost hapruje. Jako kdyby bylo zakázáno vládě ODS.
Jene Jandourku, vy zapřisáhlý provládní pisálku, vy také nemáte zapotřebí psát lživé a společnost rozvracející výmysly, ale přesto tak činíte. Tak se nedivte Vondrovi - morálnímu to obrazu - jak se chová v europarlamentu a také matka jeho nemanželského syna Vfrecijová. Všichni stejní moralisté, že?
Vondra je to poslední individuum co bych chtěl poslouchat. Něco tak stupidního co předvedl u Jílkový v pořadu máte slovo o Izraeli tak jsem si udělal obrázek co je to za lokaje Izraele, chtělo se mi zvracet.
Dobrý den,
potom se ODS diví, že se jí stále nevracejí někteří voliči.
Mnoho politiků prostě neví, že pokud presentuji určité hodnoty a chci o nich přesvědčit i ostatní, tedy své voliče, musím se nějak chovat.
Pěkně to kdysi řekla pí Bradáčová, že pokud chci být v justici, nesmím se prostě stýkat s některými lidmi, a to bez podmínečně a pro politiky je to stejné.
To není v ODS jen A. Vondra...
A ten p. Joch mne mrzí.
Zdravím všechny
Ten článek je velmi výstižný a vtipný, ačkoliv se zabývá jevem neradostným. Alexandr Vondra představoval rozumné pojetí českého konzervatismu, budeme doufat, že jeho výlet do politického podsvětí byl ojedinělým excesem.
Kdyby šlo o výlet, tak prosím. Ale ona je to již víc než delší dobu setrvalá trajektorie.
Autor tohoto článku by zapadl v Německu ve třicátých letech. Pár článků a pohromy na Židy by byly ještě horší, nebo by byly dřív. Dobrá práce, nácku. Levičáci vždycky byly rakovinou společnosti.
Sorry, ale pokud někdo kritizuje něčí účast na setkání nacistů, tak to z něj nedělá nácka. Naopak.
Ostatně jsem velmi pravicově zaměřen, levičáci se mi hnusí, ale tu sešlost považuji za náckovskou sebranku!