1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 měsíci

Vodra je odsacké do.

3
Před 4 měsíci

ježíšku..a co vás na tom popuzuje? prostě se sešli kluci co spolu mluví..no a co? Zapálili něco ? Vydali nějaký rezumé co by něco změnilo? Ani prd..jejich problém jejich vize ,jejich boj...a tyhle odsuzující a popravdě trapný články jak z RP jim jen pomáhají...děláte jim roztleskávače dobrovolně nebo z blbosti?

4
Před 3 měsíci
Borek Bernard

Odsoudit tyhle kluky, co spolu mluví, není nic trapného. Jejich vize je velmi pochybná a Vondra jako jeden z prominentů je opravdu smutná postava, podle toho, kam to za dobu demokracie dotáhl. O blbosti se u pana Jandourka nedá mluvit.

Zobrazit další 3 reakce
Před 4 měsíci

Václav K. exprezident, Marek B. politický řemeslník, Alexandr V. europoslanec, Pavel B. ministr spravedlnosti atd. - matadoři české politiky z jedné partaje, jejíž "´konzervativní politické principy" dovedly českou společnost do stavu nekonečné blaženosti?

Pouze s tou věrohodností názorů u vrcholných politiků z ODS je situace poněkud nejasná. Do hluboké vody by se s nimi mohl pustit jen velmi otrlý dobrodruh...

4
Před 4 měsíci

Autorovi vadí samozvanci a zaprodanci? Co mi to jen připomíná? Vypínám Forum 24 z mé nabídky Seznamu. Doporučuji čtenářům udělat totéž.

42
Před 4 měsíci
František Jelen

.

Zaprvé nic nevypnete a budete tu prudit nadále a za druhé se starejte o sebe.

18
Před 4 měsíciUpraveno

Trapný a "demokratický" článek, zcela neobjektivní, spíše zaslepený svou jedinou pravdou. Je mi autora snad i trochu líto, nemá to lehké. Ačkoliv Vondru "nemusím", milé mne překvapil. Jednou se s někým nechal vyfotit a autor již z toho dělá demagogické závěry. Forum24 opět nezklamalo.

6
Před 3 měsíci
Stanislav Kubiš

Naopak, mile překvapilo. Pan Jandourek má ještě zdravý rozum, ale jinak to na Fóru dost hapruje. Jako kdyby bylo zakázáno vládě ODS.

Před 4 měsíci

Jene Jandourku, vy zapřisáhlý provládní pisálku, vy také nemáte zapotřebí psát lživé a společnost rozvracející výmysly, ale přesto tak činíte. Tak se nedivte Vondrovi - morálnímu to obrazu - jak se chová v europarlamentu a také matka jeho nemanželského syna Vfrecijová. Všichni stejní moralisté, že?

14
Před 4 měsíci

Vondra je to poslední individuum co bych chtěl poslouchat. Něco tak stupidního co předvedl u Jílkový v pořadu máte slovo o Izraeli tak jsem si udělal obrázek co je to za lokaje Izraele, chtělo se mi zvracet.

7
Před 4 měsíci

Dobrý den,

potom se ODS diví, že se jí stále nevracejí někteří voliči.

Mnoho politiků prostě neví, že pokud presentuji určité hodnoty a chci o nich přesvědčit i ostatní, tedy své voliče, musím se nějak chovat.

Pěkně to kdysi řekla pí Bradáčová, že pokud chci být v justici, nesmím se prostě stýkat s některými lidmi, a to bez podmínečně a pro politiky je to stejné.

To není v ODS jen A. Vondra...

A ten p. Joch mne mrzí.

Zdravím všechny

8
Před 4 měsíci

Ten článek je velmi výstižný a vtipný, ačkoliv se zabývá jevem neradostným. Alexandr Vondra představoval rozumné pojetí českého konzervatismu, budeme doufat, že jeho výlet do politického podsvětí byl ojedinělým excesem.

11
Před 4 měsíci
Rostislav Moldan

Kdyby šlo o výlet, tak prosím. Ale ona je to již víc než delší dobu setrvalá trajektorie.

2
Zobrazit další 3 reakce
Před 4 měsíci

Autor tohoto článku by zapadl v Německu ve třicátých letech. Pár článků a pohromy na Židy by byly ještě horší, nebo by byly dřív. Dobrá práce, nácku. Levičáci vždycky byly rakovinou společnosti.

11
Před 4 měsíci
Franta Kubasek

Sorry, ale pokud někdo kritizuje něčí účast na setkání nacistů, tak to z něj nedělá nácka. Naopak.

Ostatně jsem velmi pravicově zaměřen, levičáci se mi hnusí, ale tu sešlost považuji za náckovskou sebranku!

9
Zobrazit další 2 reakce
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt