1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 měsícemUpraveno

Copak, budou se zvyšovat koncesionářské poplatky a budou platit všichni, co mají kočku nebo psa?

1
Před 1 měsícem

tohle plácání z klobouku mě bavilo naposledy v roce 1990, když s tím přišel Landa s Orlíkem:

Pivo bude zadarmo a fotbal každej den!,

všeobecná pohoda všech politiků sen!

Já mám ale lepší nápad kam až to jde hnát!,

Založím si vlastní zemi, skinheadskej stát

1
Před 1 měsícem

Taky jsem to četl než jsem vyhodil. Jako přesně ví co by se mělo udělat, ale chybí jak se to má udělat. Hesla jako na 1. Máje před rokem 1989, "Zlevníme energie a bydlení" , jak přesně? Státní stavební firma a státní nákupčí energií? To budou vlastně státní zaměstnanci.

9
Před 1 měsícem
Kamil Demko

U mne ten plátek letěl do sběru rovnou. Není nic, co by mi mohlo SPD nabídnout.

10
Zobrazit další reakci
Před 1 měsícem

Lépe bych to zvrácené lhaní, slibování neuskutečnitelného a nechutné útoky na nejnižší pudy hloupých lidí nepopsal!! Lobotomiovo (a jejich kaolice) voliči jsou prostě hodně chudí na duchu a fakt hloupí, jinak to nelze vysvětlit ani konstatovat. Těším se na první jejich "nekoaliční" spor o případné finance, které získá pouze Lobotomio, jelikož jako správný podvodník nevytvořil koalici, jenom "pustil" pár dezolátů a primitivů na svou kandidátku 😄 a určitě se s nimi o zasloužené peníze spravedlivě rozdělí.. 😄

9
Před 1 měsícem

Nechci to mít ve schránce, zvedá se mi žaludek, když tam na titulce vidím ty profláklé obličeje. Může jim někdo uvěřit?.

A taky by mě zajímalo, na jaké motorce jezdí Foldyna s těmi vlky, ruská asi nebude, že?

5
Před 1 měsícem

Tady na Mělníku se prodávají farmářské brambory za16 korun kilo a cibule za 14. Jde to i bez Okamury.

11
Před 1 měsícemUpraveno
Pavel Kukal

Málokdo z těch, co volí tento separát ví, co tvoří ceny, a že jakýkoliv zásah vlády do cen, vytváří opačný efekt, deformuje trh, a zadlužuje. Jakákoliv investice do prázdných žaludků je vždy nevratná.

5
Před 1 měsícem

Bazilišský pohled reprezentanta ,čisté ras?! Foldyny na jawě? Bude rozsevat po republice obdiv k Rusku a švýcarskou demokracii ,kdysi dávno úderné heslo božského Tomia? Ale ,funguje to a přispivá to k dobrému živobytí!

7
Před 1 měsícemUpraveno

Na každé straně se vždy něco najde.Politika je prostě žumpa a tak nevidím důvod proč to zde má schytat jen pan Okamura.Je potřeba změnit migrační politiku a je mi jedno jakým způsobem se to udělá a s kým to bude.

4
Před 1 měsícem
Dušan Godula

V tom je právě ta vaše "jednoduchost". Chcete něco změnit, je vám jedno jak, a stačí vám k tomu jen plakát, nebo leták. Každá věc je ale specifická, a přímo souvisí s jinými, které se ovšem z letáku nedozvíte. Pokud chcete něco zásadně změnit, ovlivní to spoustu dalšího, a často i negativně.

Třeba často omílaný, vlastizrádný, migrační pakt, který omílají hlavně ti, kteří nevědí, o čem vlastně je. Samotná podstata je v zamezení nelegální migraci, a to už na hranici Unie/Evropy. To ale vyžaduje spolupráci všech zainteresovaných, protože sólově není žádná šance území ochránit, nebo by to bylo extrémě nákladné. Právě jeho absence, které neochota o dohodě, zavinila situaci, v letech 2015-18, kdy pronikl asi milión migrantů do Evropy. Vše provázel jen chaos, chyběla jakákoliv koordinace. To, že toho opozice, která byla stejně tak v té době bezradná, využila ke svým výjevům, je věc druhá. Přitom ANO mělo ve svém programu 2017 v podstatě totéž, co je zásadní na migračním paktu. Tedy aktivní účast na ochraně hranice Unie, proti nelegální migraci.

Z toho plyne jen to, že tito vůdci národa, nejen nejsou schopni něco tak rozsáhlého zorganizovat, ale navíc balamutí zkreslením skutečností.

Někdo prostě vidí věci jen v tom rozměru, který se ho bezprostředně dotýká, nebo je schopen vnímat, ale další návaznosti už jsou mimo chápání. Stejně, jako je cvaknutí vypínačem, a budiž světlo. Co všechno se ale musí stát, aby světlo bylo, už je na druhé straně zdi, a začne vás to zajímat tehdy, když cvaknete, a nic...

1
Před 1 měsícem

Pamětníci si vzpomenou na burčák, klobásy a slivovici na mítincích TOP 09.

Odkaz

9
Před 1 měsícem
Roman Kozel

Tak to je rozdil něco rozdávat aby vám přišli lidi na mítink a nebo něco prodávat s tím že to budou ceny až budete u moci.

13
Před 1 měsícem

Čtyřkoalice nebo pětikoalice - není to nakonec jedno? Kdokoliv z nich se dobere ke korytu tak hrabe jen pro sebe. Viděli jsme to v minulosti, vidíme to v současnosti a uvidíme to i v budoucnu.

3
Před 1 měsícemUpraveno
Dalibor Děrgel

Co znamená pojem "hrabe jen pro sebe". Máte snad k dispozici informace, kdo kolik nahrabal, nebo jen ze zvyku nadáváte. Protože je to je jen pocit, že každý, kdo má víc jak vy, tak jen hrabe. Přitom mu ale nic nebrání, ani nebránilo, jít, a hrabat také. To platilo v minulosti, i dnes. Celý život slýchám, jak by každý to a to, za ty prachy, zvládl, že na tom a tom nic není. Ovšem, jen do zavíračky. Druhý den jsou to zase jen pěšáci, nadávající na nespravedlnost, až do mizerného důchodu, kdy jsou kvůli pár stovkám schopni volit největší lháře a podvodníky.

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt