Dobrý den. Velice dobře popsaný PODVOD jmenované KOALICE. Že je to koalice je jasné hned každému kdo se o politiku zajímá. Čtyři subjekty a každý se svým názvem je prostě KOALICE. Jejich LŽIVÝ leták jsem našel ve schránce ačkoliv tam máme letáky a reklamní časopisy NEVHAZOVAT. Na můj dotaz na poště mi bylo sděleno, že to není LETÁK jako takový, ale předvolební leták. Krom slibů nemožného se v ne letáku píše, že nám řetězce kvůli EU deformují trh. Za férové ceny považuji ceny slušné. Nakupuji již roky od českých farmářů a v malých pekárnách pečivo. Ceny na ne letáku jsou sprostý podvod a manipulace. Brambory jsou na jaře VŽDY dražší stejně tak jako ostatní zboží v letáku. Včera jsem kupoval shodou okolností skoro vše co v ne letáku je. Brambory u malého prodejce 18 Kč. Cibuli v Normě 16 Kč/Radim Fiala uvádí 70Kč/, mrkev na džůs taktéž v Normě za 12Kč. Klobásy kolem 30 Kč jsou normální. Mléko/bio/ od farmáře na Včelné za 45Kč/litr a KVALITNÍ máslo/bio/ 250gr za 105 Kč. Tak mě asi farmář okrádá, budu si na něj muset došlápnout😂. No a točené pivo za 15 Kč/ půl litr? Není psáno kolik má voltů a desítka se dá za tuto cenu domů pořídit i levnější. Noviny SPD jsou nazvány Na vlastní oči. Jsem pro změnu: Ježkovi voči. Krásný slunný den přeji všem občanům České republiky.
Tak brambory jsem před nemocnicí v Praze kupoval za 9,9/kg. Normál cena.
Nebojte se. Ona tato pěkná koalice-nekoalice vydrží jenom do chvíle, kdy někdo z SPD vyzve voliče ke kroužkování kandidátů SPD.
more :- ) - spd a kroužkování - to byste po nich chtěl chápat fakt velký věci!! :- )
oni znají akorát - hele more, tady máš kilo a tady henten obálku a tu hodíš támhle do tý díry!
Je to o tom, jak na tom jeho voliči jsou .
Nemyslím si , že hodně vysoko .
Nyní, co se přidal spodek kandidátské nabídky, není se co divit.
Tahle ČtyřDezolka vznikla z obav Pitomia, že mu klesají preference. Prý chytrý tah od něho. No uvidíme, jak jim ta láska dlouho vydrží 😅
Do doby, než jim vyúčtuje svoje náklady, stejně jako v Úsvitu.
Neskutečně co si Forum24 dovolí. Tento článek je na žalobu!
Kdyby vše,co je v článku napsáno nebyla pravda,tak by se člověk smál dokonce dnešního dne.Bohužel,je to pravda a je to k pláči,když si člověk vezme,že taková prolhaná lůza bude zvolena do čela naší země.A dost mě začíná děsit, už nejen hloupost,ale doslova tupost našich spoluobčanů.Když mohu být konečně pyšná na našeho prezidenta,premiéra a naší zem,tak se budu opět stydět za našeho premiéra a naší zem.
Vážená paní, nevím kde vidíte pravdu v podvodných novinách SPD a spol. Já jsem teď přidal můj komentář a ty ceny se diametrálně odlišují od toho co je NA vlastní oči popsáno. Přeji hezký den.😉.
Zvladne autor tez i nejakou objektivni informaci nebo umi jen vsechny urazet??? ZUMPA
Obkektivní informace nejsou totožné s kýženými informacemi. Jestliže Vám někdo slíbí máslo za poloviční cenu a Vy tomu uvěříte, tak se pak naskýtá otázka, kdo stojí po krk v žumpě. Přemýšlející novináři a občané to nejsou.
Bohuzel, nejhorsi je zfanatizovany dav bezmozku. To vedel uz Karel Capek.
Kde jste posledních 30 let spal,autore článku?Je zcela normální že na kandidátkách politických stran kandidují i nezávislé osobnosti a nebo politici jiných stran 😃.Chápu,Fórum 24 které neustále lže, musí se ustavičně omlouvat a platit soudem nařízené pokuty, že je to pro vás těžké,ale taková je tady prostě demokracie a je to v pořádku.Btw pivíčko za 15 Kč je super.Tak čau 😃😘
Připomeňte mi ty soudem nařízené pokuty? Já o žádných nevím.
A nezačne náš Tomihyto Pitomůra slibovat výlety plyšových medvídku do Japonska?