1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Pitomci Okamura je obyčejný hlupák. O jeho hlouposti rozhodl i soud.

Prostě je to člen SPD a tam jsou všichni stejní. Naštěstí jich není moc.

Jak zareaguje cenzor ? 😄

37
Před 1 rokem

Je mi docela fuk, co kde tvrdí Okamura, ale pokud ho hodlá kritizovat nějaký duševní ubožák Honza Hloupý Jandourek s IQ max 90, tak to mne donutí vložit ruce na klávesnici a požádaj ho o urychlený návrat do psychiatrické léčebny.

19
Před 1 rokem
Zdeněk Pešina

Copak, někoho propustili a vy se tam cítíte sám?

15
Před 1 rokem

Titulek článku je přesný. Buď tomu nerozumí a nic o tom neví, nebo ví a schválně šíří dezinformace. Obojí je pro mě nepochopitelné a špatné. Jenom nevím co je horší.

23
Petr Janeček

Šířit lži vědomě. Pokud je někdo své pravdě přesvědčen, tak to nemá za lež.

12
Před 1 rokem

Japonec z Moravy musel mít opravdu těžké dětství.. Pi-tomio, nálepka, které se do smrti nezbaví..

34
Před 1 rokem

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

A zase mu houf lidí naletí a zajistí mu pohodlný život. to že kváká nesmysl za nesmyslem.....Měl by se odstěhovat! Tady je hrozně nespokojený!

7
Před 1 rokem

Už je to tady ČTK (fórum 24) nám říká nevěřte SPD ale vládě Národní fronty

38
Před 1 rokem
Ranc Vladimir

Jejej to je nuda. Z 19 tvých posledních příspěvků jich sousloví Národní fronta obsahuje 8. To je skoro každej druhej tvůj příspěvek obsahuje nějakou narážku na Národní frontu. To je nějaká fóbie, kterou nám musíš dokola cpát proč proboha?

18
Před 1 rokem

Pit0mi0 dělá opravdu čest své přezdívce. Krom toho, že je soudem uznaný lhář,tak je i soudem uznaný hlupák. Asi jediný soudem uznaný hlupák na celém světě.🤣

8
Před 1 rokem

Pokud toto bude součástí vlády, tak potěš pánbůh.

9
Před 1 rokem

A teď milé Forum24 něco o Karkulce a nebo Fialovo partě.

9
Před 1 rokem
Kalman Hlavnička

Počkejte....vy ta procenta vidíte jinak? V tom případě nám to tedy vypočítejte dle svého. Rád se pobavím,ale předem říkám-1+1=2...- i kdyby se Okamura rozkrájel PS: v Japonsku jsem byl a platí to i tam...

1
Před 1 rokem

Kanimůra je neuvěřitelně hloupý Japonský popelář.

27
Před 1 rokem
Petr Chochol

Tak to bych si nikdy nedovolil tvrdit. Protože když si vezmete, že průměrný státní příspěvek pro parlamentní stranu nebo hnutí, jakým je SPD nebo předtím Úsvit, dělá podle počtu volebních hlasů průměrně přes 20 milionů ročně, z toho Tomio odčerpá přes 80% pro sebe jako splátky za půjčky do voleb a za poradenskou činnost, tak vám vyjde, že to není hloupý ekonomický model a také vám bude jasné, proč dělá všechno proto, aby ho nikdo nechtěl do vlády a nedej bože, aby musel nést nějakou odpovědnost. A to je proti cestovce pro plyšáky úplně jiný level.

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt