1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

vína je přetlak, výkladní se starší, horší, co s lidmi , kteří tam pracovali . . . .

1
Před 1 rokem

A mráz příchází odkud? Ano, je to další akce chcimírů a ruských dezolátů...kdo to kdy viděl.mráz v dubnu. Už komunisté zakázali ,duben ještě tam budem...15.4. se plombovali kamna a byl zákaz topení....A to všechno kapitalistické El Niňo...

4
Před 1 rokem
Miroslav Chmelík

Další chytrák v bytě máte určitě jen kaktus a za vše může Babiš a Rusko

11
Před 1 rokem

I moje merunky a broskve jsou zase v haji. Uz toho mam taky dost! Me by zajimalo, jakou udelali soudruzi s Green Dealem chybu. Je nutne okamzite zavest opatreni na podporu globalniho oteplovani, jinak se ovoce uz nedockame. ☝️🥸

9
Před 1 rokem
Tomáš Dvořák

Amelanchier (muchovník), rakytníky a kanadské borůvky jsou OK. S ořechy bude ámen - jestli to rozchodí alespoň samotné stromy, je velká otázka.

Před 1 rokem

Je úterý po poledni a naši zemědělci už vědí za co budou potřebovat dotace.

Jo asi to bude bolet, ale už teď 5 hodin po tom co mrzlo takový článek. Asi aby byl pan redaktor první.

4
Před 1 rokem
Martin Valeš

tak ti co ví ,jak na to,měli poručit větru dešti.Však říkali že to umí líp.A zemědělci co s tím pracují snad ví,co to obnáší.

Před 1 rokem

Lidé se časem bohužel postarají o totální destrukci podnebí, s tím se už nedá vůbec nic dělat, protože blahobytu se nikdo nedokáže vzdát, jednou ale bude muset se vším všudy a bude to kruté.

3
Před 1 rokem

na fotce je vidět jeden nepoškozený výhon... na zahradě mi také réva totálně pomrzla, ale také najdu několik nepoškozených výhonů.

Je pro to nějaké vysvětlení?

1
Před 1 rokem

Ten konec jsem čekal 🙂

Když jim všechno zmrzlo ( a mě na zahradě asi taky), tak nebudou mít proč platit daň.

Naopak jí budouplatit ti, co vína buou dovážet.

3
Před 1 rokem

Nic se neděje, víno se doveze a lepší. Příští rok to třeba nezmrzne.

2
Před 1 rokem

Příroda nám tu naši nabubřelost pěkně vrací

4
Před 1 rokem

Osobne je mi lito vsech pestilteu, kterym suchy mraz ponicil jejich vinohrady a budouci urodu i pres veskerou snahu.

7
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt