vína je přetlak, výkladní se starší, horší, co s lidmi , kteří tam pracovali . . . .
A mráz příchází odkud? Ano, je to další akce chcimírů a ruských dezolátů...kdo to kdy viděl.mráz v dubnu. Už komunisté zakázali ,duben ještě tam budem...15.4. se plombovali kamna a byl zákaz topení....A to všechno kapitalistické El Niňo...
Další chytrák v bytě máte určitě jen kaktus a za vše může Babiš a Rusko
I moje merunky a broskve jsou zase v haji. Uz toho mam taky dost! Me by zajimalo, jakou udelali soudruzi s Green Dealem chybu. Je nutne okamzite zavest opatreni na podporu globalniho oteplovani, jinak se ovoce uz nedockame. ☝️🥸
Amelanchier (muchovník), rakytníky a kanadské borůvky jsou OK. S ořechy bude ámen - jestli to rozchodí alespoň samotné stromy, je velká otázka.
Je úterý po poledni a naši zemědělci už vědí za co budou potřebovat dotace.
Jo asi to bude bolet, ale už teď 5 hodin po tom co mrzlo takový článek. Asi aby byl pan redaktor první.
tak ti co ví ,jak na to,měli poručit větru dešti.Však říkali že to umí líp.A zemědělci co s tím pracují snad ví,co to obnáší.
Lidé se časem bohužel postarají o totální destrukci podnebí, s tím se už nedá vůbec nic dělat, protože blahobytu se nikdo nedokáže vzdát, jednou ale bude muset se vším všudy a bude to kruté.
na fotce je vidět jeden nepoškozený výhon... na zahradě mi také réva totálně pomrzla, ale také najdu několik nepoškozených výhonů.
Je pro to nějaké vysvětlení?
Ten konec jsem čekal 🙂
Když jim všechno zmrzlo ( a mě na zahradě asi taky), tak nebudou mít proč platit daň.
Naopak jí budouplatit ti, co vína buou dovážet.
Nic se neděje, víno se doveze a lepší. Příští rok to třeba nezmrzne.
Příroda nám tu naši nabubřelost pěkně vrací
Osobne je mi lito vsech pestilteu, kterym suchy mraz ponicil jejich vinohrady a budouci urodu i pres veskerou snahu.