Havlíček je nepříjemný člověk, je to bezcenný a prolhaný politik, do sekty ANO v čele s Burešem se hodí jako Schillerová ...
Havlíček rozumí všemu. Je to smešná kreatůra, která má mnoho funkcí, žádnou nedokáže dělat pořádně a zcela jistě neví, co je to neomarxismus. Děsivé je, že se tento chaotický akumulátor funkcí může stát ministrem asi čtyř ministerstev najednou. Postava z hororu!
Burešův ministr propagandy Karel Havlíček dobře ví, kdy může říci, že jsou to komunisté a kdy ne.
Jako dobře vycvičený policejní pes, stačí vůdcův pohyb ruky .. 🙂
Hádám, že Karel přes víkend sdílí kotec s tím ANO marketingovým foxteriérem.
Občas je Burešova ochranka oba vytáhne z kotce, aby se vyfotili na sociální sítě.
Havlicek je cim dal trapnejsi smesny kafemlynek
F24 musí všechny masírovat a manipulovat za každou cenu ve prospěch vlády, katasrofa.
V čem konkrétně lže? Pan redaktor pouze napsal co pronesl pan Havlíček a pan Babiš.
Já když viděla Havlíčka naposledy na jedné demonstraci (já samozřejmě proti Babišovi)tak jsem měla pocit ,že se ještě trochu červená...když jsem ho ukazovala vnučce, jak vypadá sliz ve tvaru člověka.Teď už je na druhé straně síly definitivně .Ale pro něj je to asi úleva, protože už se ani nestydí.Pro nás ostatní je to tragédie..nebo lépe tragikomedie.
A viděla vnučka Fialu, Stanjuru nebo Rakušana?
Debaty u pana Moravce většinou probíhají v klidu.Jakmile se objeví někdo z ANO,je okamžitě konfikt a sprosté útoky na protistranu.Dělají to cíleně.Že u toho vypadají jako úplní hulváti a burani jim zřejmě nevadí.
Smutné ovšem je, že to nevadí jejich voličům.
A já se tak těšil, že mu jí Michálek cákne, bohužel ne, ale měl k tomu blízko..Ten jeho zavřený a mučený příbuzný by si to zasloužil. Ještě dnes by stálo za to, nositele tohoto svinstva konfrontovat a vysvětlit jim to podle jejich návodu..
Vypadalo to že k tomu nemá Michálek daleko , zdá se mi že se před pirátama ODS necítí zrovna komfortně o Babišovi ani nemluvě , donášejí na něj přece do Bruselu, myslím že by to neomarxisti nedělali , piráti jen tak dál pustili vás na ně , tak je nešetřete.
Tak dámy a pánové, kdo z vás se omluví budoucímu premierovi jako první?
Rozhodnutím soudu byl pan Babiš očištěn od obvinění z estébáctví. Určitě jste kultivovaní zastánci nové politické kultury,tak logicky čekám, že se tak,jako každý slušný člověk, když svým výrokem neoprávněně někoho poškodí, omluvíte panu Babišovi. A že vás bude hodně. Nebo zalezete do fialová sluje a budete čekat,že se na to zapomene? Hezky počesku? No jsem zvědav,kolik z vás je slušných lidí.
Žádný slušný člověk se nikomu omlouvat nebude. Rozhodl totiž ministr vnitra, nikoli soud, takže je vidět, jak rychle dokázal Babiš využít politickou situaci na Slovensku a jak má dlouhé pracky. Je to tedy politický handl. Fuj!
Jandourku ty jako bývalý fráterník nevíš, že lhaní je hřích: Dostaneš se do pekla a čerti si tě tam opečou jak buřta.
Vy ho znáte osobně, že mu tykáte?? Proč mu to tedy neřeknete do očí, když jste "stáří" známí?? Nebo jste jen obyčejný dutohlav??