1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 7 měsíci

Havlíček si za tohle zasloužil direkt přímo do nosu, naštěstí je Michálek vcelku klidný...

5
Před 7 měsíci

Klobouk dolů před Babišem jak odhadl obrovský "potenciál" Havlíčka pro svoje hnutí ANO. Moc by mne ale zajímalo až Babiš skončí v politice jestli toho svého nepostradatelného Havlíčka zaměstná v některé své firmě .............

18
Před 7 měsíci
Jaroslav Leden

Leda v kuchyni nebo na zahradě.

1
Před 7 měsíci

Havlíček je prolhanej křivej demagog, v privátu by takovýho lempla nikdo nezaměstnal, takže dělá podržtašku korouhev Babišovi, koneckonců takových troubů je sekta plná... oblbovat duchem slabý jim jde dobře, na západě by se jim vysmáli

27
Před 7 měsíci
Jiří Kamiš

Leyenová a EU (Vámi zbožňovaný západ) se vysmáli Fialovi..

10
Před 7 měsíci

Pane Havlíčku, přestaňte už konečně otravovat vzduch. Věnujte se svým dětem, aby z nich nebyly stejně zlý a servilní lidé, jako jste vy.

26
Před 7 měsíci
Ivan Bohuslav

On má děti?? Já myslel že má jenom psa 😁

3
Před 7 měsíciUpraveno

Cim vetsi preference, tim vic arogantni Havlicek je. Ja si myslim, ze stejne jednou nekomu prasknou nervy a ten rypec mu prerazi 😄

Aby prava ruka spolupracovnika StB mluvila o neomarxistech, to je fakt gol. Ten clovek ma misto patere nasadu od kostete.

27
Před 7 měsíci
Aleš Hrubý

Ne, násada od koštěte je neohebná, Havlíček , aby mohl sloužit estébákovi má páteř z gumy!

2
Před 7 měsíci

Havlíček Babišovič vždycky v TV hovoří tak rychle (kulomet je "hadr" ), že na konci jeho vystoupení vlastně nevíte, co říkal. 🙂

20
Před 7 měsíci
Vladimír Majrych

Dobre to definoval Kuba, pane Havlicku vy mate velkou kadenci, jen nic nereknete

27
Před 7 měsíci

Janďourek a Forum 24 opět nezklamalo. Je to jednoznačně nejkomičtější plátek na internetu. Nedivím se, že Janďourek stojí právě na straně neschopných neomarxististů - pirátů. Po tom co tu za 3 roky předvedli, jsou stejní kabrňáci na politicko-ekonomickou problematiku jako Forum 24 na žurnalistiku. Kámen ke kameni....

38
Před 7 měsíci
Petr Vrba

A jak je to tedy s tím Babišem, bude případně vládnout s komunisty nebo ne nebo ANO?

20
Před 7 měsíciUpraveno

Pan Jandourek je evidentně mimo mísu!

Toto je vrchol arogance a nestoudnosti v duchu fialové pětikolky, vlastně již nyní čtyřkolky. Styďte se! 👎

35
Před 7 měsíci
Jaroslav Mrázek

No, vy jste tu diskusi asi neviděl! Nestoudnost to byla od pana Havlíčka! A opravdu by se nemohl divit, kdyby mu tam pan Michálek nabančil, i když se to nemá...

14
Před 7 měsíci

T. G. Michálek někoho zpražil? Vystrčil pronesl jednu jedinou rozumnou větu? Pardon, teď jsem si všiml, že jsem na F24. Tak to jo.

21
Před 7 měsíci
Lubomír Kropík

Nevadí, že jste si všiml. Dezoláti mají obecně delší vedení... 😁

12
Před 7 měsíci

Je neuvěřitelné, jaké kreatury pod jménem ANO, SPD, STAČILO a jiní jsou nyní v politice.

21
Před 7 měsíci
Jitka Dvorská

Měla by jste se přihlásit.

3
Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt