A teď něco o těch vašich vládních komicích. Máte jich tam dost. Ať se taky zasmějeme.
Jo,ti vaši,to je elita 🤣
OVM je stupidní pořad.Už aby se zdražily poplatky🤣🤣🤣
Jak můžete tvrdit,že je stupidní,když ho nesleduje tě přece.Vysvětlete nějak smysluplně prosím.Anebo jste typ člověka co sleduje supidní programy?Já co se mi nelíbí nesleduji.Prostě vypnu příjmač.
Havlíček všechny trumfne. Za šéfa má estbaka. Slovy klasika "a kdo to má".
Komentovat "článek" ve FOOORUM 24 se mi už jednou nevyplatilo, takže raději ne.
Michálek by měl mlčet! Vadí mu, že komunisté podporovali minulou vládu, ale že byli ve vládě s korupčníky a mafiány ( jak po odchodu z vlády řekli ), to mu nevadí.
Dokud bude mít Bureš peníze a nebo moc, korupce u nás nevymizí, nezlepší se nic. Naopak. Senioři by měli mladým ve volbách spíše pomoci než naopak, aby toto mafiánské individuum neovládlo republiku. Doplatí na to právě oni. Mladí utečou.
Vážená redakce, pranýřujete Havlíčka za nějaký výrok, ale bývalý kovaný komanč na Hradě vám nevadí a jeho "první dáma", bývalá komančská kádrovačka, chudák, nemá co na sebe. Trochu objektivity přátelé.
Tragikomické je možná oddělení (antibabiš)na FORUM24.CZ, které už neví jaký větší blábol zveřejnění.
Chudáci
Věřím, že byste raději, aby se o Babišovi nemluvilo. Vám stačí, když se v TV studiu sám vychválí a ostatní (aby tedy nebyl henten"antibabiš") musí mlčet.
Tak si to představujete ve svobodné zemi? Že se o některém politikovi nemluví, protože jej není za co chválit, spíš naopak?
Michálek a piráti už mají být dávno z vlády venku. Nic dobrého pro republiku ještě nikdy neudělali!
Stejně jako ta parta kolem Stbáka
Podivné hry se státním rozpočtem, nadsazené příjmy a podsazené výdaje, plané sliby, podivné vazby špiček, záhadná úmrtí v Dozimetru.... = Spolu = vláda ČR
Co to má společného s tématem?
Karel nikdy nezklame. Mele a mele a.... mele. Důležité je nepřestat, co je komu do obsahu. 🤣