Jsem si říkal oni berou koks ale ane zfetovaný člověk tak to nemele jak ruSSký nácek 🤣🤣🤣
Takhle to vypadá.když veškerou moc ve státě převezme pár diktátorských joudů a jako bonus mají ještě k dispozici tlačítko na odpálení jaderných zbraní.Proto Izrael a USA nechtějí další atomovky v Íránu.Já bych je moc nepodceňoval,jsou to šílenci.Nepíšu to rád,ale je třeba zbrojit.Bojovat proti nim je třeba činy nikoliv slovy.Je třeba je odstrašit.Musí vědět,že se jim útok nevyplatí.
Není pravděpodobné že by americké NATO zaútočilo nemá na to.
A vy zase nemáte na vzdělaný komentář . Koukněte se doma na svou vařečku , teteli se studem.
staci, ze sa rusomongol stiahne z Ukrajiny do toho svojho raja, kde dochodcovia maju dochodok 2600 kč a mier bude uz dnes...
Medvedev musel už sežrat hodně jedovatých hadu. Z huby mu jde pěna i se slinama.
A průměrná česká ruSSká rudohnědka také bude proklínat USA, když uvidí jadernou balistickou raketu letící na jeho město a na ni napsáno made in ruSSia.
Goebells by měl z ruSSáků a rudohnědek radost, co dokáží informační slinty pro duté...
Přesná pravda která je v Česku nežádoucí.
Alkac v blahobytu, tohle si rusové vydrzuji tenhle odpad. Národ negramotných posluhů.
Jenom jestli neblouzní pan Šmejkal. A teď mi soudruzi příznivci Forum 24 předveďte, co umíte...Pusťte se do mne, ale vysvětlete mi laskavě, jak je možné, že už rok čtu na Forum 24, že Ukrajina vítězí, ale nějak to není z informací ostatních novinářů jasné... Tak jak je to s tím vítězstvím?
Pravdou je že USA se zapojuje do všech konfliktů ve světě. Jednou se může ukázat i účast na válce na Ukrajině. Nelze popřít cokoliv a také nelze cokoliv tvrdit bez důkazů! Ale jistá rivalita mezi USA a Ruskem je jistá a to snad už od nepaměti. Proč ale kvůli několika pomatencům co vedou tito dvě země mají trpět milioni lidí v dotčeních státech? Copak my chceme válku? Ano i zde najdeme křiklouni co mě budou urážet a hrát si na hrdiny. Tak prosím , můžeme tito řvouni vyzbrojit a to ve všech zemích a potom je odvést na vytičené území a tam ať se potlučou ale zbytek světa nechají žít v míru a bezpečí! A věřím že i toto by bylo reálné pokud by mocní chtěli! A né nejsem utopista, jsem realista co vidí jinak konec lidské rasy!
Já vám prozradím kořeny nevraživosti Ruska vůči USA. Je velmi jednoduché.
Závist. A v Rusku ještě nepochopili, že bohatství nevzniká konzumaci vodky, ale prací....
Je smutne, ze se blaboly Medveda opet objevuji ve verejnem prostoru a dostava se jim tolik publicity. Vynoril se pred casem z temnot poliickeho zapomneni a sokoval predevsi vyhrozovanim Zapadu, zejmena pouzitim jadernych zbrani. Pripomina vztekleho psa, ktereho si Putin drzi na retezu, aby jej obcas pustil ddo medii s tim, ze pokud by doslo na jakoukoliv verbalni ci skutecnou konfrontaci, muze vzdy prohlasit, ze to neni "jeho clovek" (?) a ze jde o Medvedevovu soukromou iniciativu. Ucelu bude dosazeno - Medvedev bude vzdy za idiota, ale jedovata slina bude plivnuta a hrozba bezprostredni jaderne katastrofy bude opet pripomenuta.