Má pravdu chlapec,USA moc roztahuje křídla.Chtělo by je trochu zastřihnout
Běž a konej, hrdino! 😄
Zase vychlastaný Medvídek. Ruská vodka rozpouští mozkové buňky. Zatím jediný kdo tady vyhrožuje a chřestí zbraněmi je fašistické Russko.
Kopl jsem vší silou do stromu a zlomil jsem si nohu - kdo může za to že, mám zlomenou nohu ?:
možnost "A" - moje rozhodnutí kopnout
možnost "B" - ten strom
možnost "C" - USA
Správná odpověď: "C" !!!
Dobre a velmi vystizne ! Bohuzel to dnes tak obcas vypada...
Kolik toho vypil 3 litry vodky.
To ho podceňujete.
Jestli dojde k válce tak jen díky Ukrajině ! Zelenski moc touží stát se novým Adolfem a dostat se do historie !
k válce už došlo,a to kvůli Putinovi, to Russové napadli Ukrajinu,né naopak,,to Rusové jsou na uzemí Ukrajiny,né naopak,, takže jedíný kdo může za válku je Putin
Že mu není trapně. Ruský chcípáček jen vyhrožuje a kde nic tu nic... Tak přestaň žvanit a šup, poseroutko, do toho..
Trefné!! Medvedev se spoléhá na české proruske pisalkya dezolaty. Ruskému chcipackovi to není trapné . Medvedev neví co je to trapnost. Jeho hlava a hnůj .
Je to velice průhledné. V Rusku mají na tyto hloupé výroky Medveděva, kdy občas vypustí podobný blábol. Je to součást ruské propagandy.
nevim jestli bude treti svetova ale za tento konflikt ma prsty USA ktery se chce dostat co nejblize k hranicim ruska
Blbne vám překladač....
Medveděv vyhrožuje světovou válkou a co říkal Biden, když škemral o penize pro Ukrajinu?
U normálního člověka vyvolává tato lidská sr@čka jen opovržení.