1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Má pravdu chlapec,USA moc roztahuje křídla.Chtělo by je trochu zastřihnout

31
Před 1 rokem
Jk

Běž a konej, hrdino! 😄

7
Před 1 rokem

Zase vychlastaný Medvídek. Ruská vodka rozpouští mozkové buňky. Zatím jediný kdo tady vyhrožuje a chřestí zbraněmi je fašistické Russko.

9
Před 1 rokem

Kopl jsem vší silou do stromu a zlomil jsem si nohu - kdo může za to že, mám zlomenou nohu ?:

možnost "A" - moje rozhodnutí kopnout

možnost "B" - ten strom

možnost "C" - USA

Správná odpověď: "C" !!!

6
Před 1 rokem
Richard Pařík

Dobre a velmi vystizne ! Bohuzel to dnes tak obcas vypada...

2
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Kolik toho vypil 3 litry vodky.

18
Před 1 rokem
Roman Svitek

To ho podceňujete.

4
Před 1 rokem

Jestli dojde k válce tak jen díky Ukrajině ! Zelenski moc touží stát se novým Adolfem a dostat se do historie !

32
Před 1 rokem
Marie Sedláčková

k válce už došlo,a to kvůli Putinovi, to Russové napadli Ukrajinu,né naopak,,to Rusové jsou na uzemí Ukrajiny,né naopak,, takže jedíný kdo může za válku je Putin

20
Před 1 rokem

Že mu není trapně. Ruský chcípáček jen vyhrožuje a kde nic tu nic... Tak přestaň žvanit a šup, poseroutko, do toho..

9
Před 1 rokem
Josef Burda

Trefné!! Medvedev se spoléhá na české proruske pisalkya dezolaty. Ruskému chcipackovi to není trapné . Medvedev neví co je to trapnost. Jeho hlava a hnůj .

6
Před 1 rokem

Je to velice průhledné. V Rusku mají na tyto hloupé výroky Medveděva, kdy občas vypustí podobný blábol. Je to součást ruské propagandy.

9
Před 1 rokem

nevim jestli bude treti svetova ale za tento konflikt ma prsty USA ktery se chce dostat co nejblize k hranicim ruska

11
Před 1 rokem
Franta Panek

Blbne vám překladač....

1
Před 1 rokem

Medveděv vyhrožuje světovou válkou a co říkal Biden, když škemral o penize pro Ukrajinu?

6
Před 1 rokem

U normálního člověka vyvolává tato lidská sr@čka jen opovržení.

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt