1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

škoda že na Foru nemají odvahu napsat o projevech Fialy - ne nemají odvahu oni nesmí

36
Před 1 rokem
Vít Řihošek

Rusáku, v Bubenči ti proti vládě České republiky jistě nějaký materiál dají, když tam zaběhneš. Přeloží ti to překladač a pak nás oslníš...

Ale mně je jasné, že zas jen mlátíš pantem a nebude NIC.

15
Před 1 rokem

asi tak zásadní prohlášení, jaké měl bývalý prezident Miloš Zeman, když svolal na Hrad novináře a televize...a pak v přímém přenosu spálil rudé trencle.

8
Před 1 rokem

Lepší argument pro nákup F-35 než tento projev už nemohl přijít. I to načasování dobrý 🙂 Rusku se fakt daří sjednocovat celý svět. Proti sobě...

23
Před 1 rokem

Je to bl*ec puštěný ze řetězu,ale jeho pobyt i se svými věrými v Haggu bude o to významější,a že se tam dostane je jisté i se svými psy Peskovem,Lavrovem,Medveděvem a Šogunem.

10

Jediný člověk od kterého se dozvídáme co se nyní na světě děje. Američanům pravda nejvíce vadí .Mají smůlu už jim věří jen lidé jako ti naši dezoláti.

24
Před 1 rokem
Tonina Procházková

Ženská a takhle se odpoledne zlískat.

16
Před 1 rokem

V projevu zdělil že západ kolonizoval téměř celý svět a drancoval bohatství, to asi také kecal -))

10
Před 1 rokemUpraveno
Ondra Rolák

Tak Rusko kolonizovalo 1/9 souše planety (za dob SSSR to bylo ještě o kus více). A co se kolonií týče, tak největší koloniální mocnosti byli Anglie a Francie, Španělé, Portugalci, něco málo měli Nizozemci a Němci. Nemalý kus země ovládaly též Turci.

5
Před 1 rokem

narodil jsem se v roce 1958 . Celou dobu kam až mi paměť sahá slibovali komunisti ,že až budu velký bude ráj na zemi . Tak jsem rád ,že jsem se toho "ráje" konečně dočkal ...

4
Před 1 rokem
Jaroslav Kaňka

To je fakt. Dočkal jste se . Putinovi rostou z hlavy kytky.

2
Před 1 rokem

tak pokud opravdu řekl, že nechce respektovat OSN, tak by měli být Rusáci z OSN vyloučeni, hlavně z Rady bezpečnosti.

6
Před 1 rokem

Dýl už vydržím žvásty Černohorského nebo Peterkové, než té ruské surikaty. 🤮🤢🤮🤪

4
Před 1 rokem

Tak v poslední době jsou Rusáci v generování až nesmylsné propagandy mistři. Jestli to nesvědčí o jistém stupni zoufalství...

10
Před 1 rokem
Karel Slavík

🙈

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt