1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 10 měsíci

proč Švédové kvičí? sami si zvolili vlády, které si to země natahali. pro ČR by to mělo být varování -i přes kecy politiků kteří z nás dělají p....Švédy

34
Před 10 měsíci

To je novy oficialni termin pro vyznavani islamu? :p

5
Před 10 měsíci

Každý průměrně inteligentní člověk ví, že míchání národů z úplně jiného stupně vyvoje je nesmysl. A nyní se to postupně potvrzuje ve všech zemích, které vítaly. Dokud to politici nepochopi, není šance to řešit.

16
Před 10 měsíci

Takové to byli, před 10-ti lety krásné okaté děti a když někdo řekl, že budou stejní, jako jejich fotrové, tak byl fašoun, rasista a xenofob. Včíl mudrujte. Wir schaffen das.

18
Před 10 měsíci

To je ta vysněná EU ,neumí si poradit s partou migrantu , tak at milý Švédové trpí

a užijí si . Mohou se semknout , nebo je vyhnat ze země , to už musí ONI

11
Před 10 měsíci

Vidím světlo na konci tunelu. Jakmile bude ve Švédsku zavedeno právo šaría, zločinnost výrazně poklesne. To zvládnou!

12
Před 10 měsíci

no chápu, že vám jde o korekci jednoho neblahého fenoménu, spojeného se Švédskem, jeho dosud nadmíru vstřícnou migrační politikou, který tu ovšem nezmiňujete ani slovem... 🙂 Nemyslíte, že právě to má největší vliv na kriminalizaci prostředí a samotnou kriminalitu švédských dětí?

3
Před 10 měsíci

Mentálně zaostalí? A to se smí psát. Já to jednou napsal o jednom členu etnika co stěží zvládají učivo první třídy a dostal jsem několikatýdenní distanc.

12
Před 10 měsíci
Richard Schmidtmajer

Já také a to slušně až pak jsem zjistil , že jsou nedotknutelní.

5
Před 10 měsíci

Prý mentálně zaostali... Jak může být normální někdo, kdo fanatický vyznává neexistujícího Alláha!?🔥

17
Před 10 měsíci

To jsou clanky uplne mimo misu. My ve svedsku zijeme a bohuzel to vsechno je jen snuska nesmyslu a prekroucenych fakt z delsiho casoveho ramce. Text od mentalne zaostale novinarky, touzici se prosadit.

12
Před 10 měsíci
Ladiss Kossa

Neni znasilneni a vrazd vic nez kdysi ?

7
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt