proč Švédové kvičí? sami si zvolili vlády, které si to země natahali. pro ČR by to mělo být varování -i přes kecy politiků kteří z nás dělají p....Švédy
To je novy oficialni termin pro vyznavani islamu? :p
Každý průměrně inteligentní člověk ví, že míchání národů z úplně jiného stupně vyvoje je nesmysl. A nyní se to postupně potvrzuje ve všech zemích, které vítaly. Dokud to politici nepochopi, není šance to řešit.
Takové to byli, před 10-ti lety krásné okaté děti a když někdo řekl, že budou stejní, jako jejich fotrové, tak byl fašoun, rasista a xenofob. Včíl mudrujte. Wir schaffen das.
To je ta vysněná EU ,neumí si poradit s partou migrantu , tak at milý Švédové trpí
a užijí si . Mohou se semknout , nebo je vyhnat ze země , to už musí ONI
Vidím světlo na konci tunelu. Jakmile bude ve Švédsku zavedeno právo šaría, zločinnost výrazně poklesne. To zvládnou!
no chápu, že vám jde o korekci jednoho neblahého fenoménu, spojeného se Švédskem, jeho dosud nadmíru vstřícnou migrační politikou, který tu ovšem nezmiňujete ani slovem... 🙂 Nemyslíte, že právě to má největší vliv na kriminalizaci prostředí a samotnou kriminalitu švédských dětí?
Mentálně zaostalí? A to se smí psát. Já to jednou napsal o jednom členu etnika co stěží zvládají učivo první třídy a dostal jsem několikatýdenní distanc.
Já také a to slušně až pak jsem zjistil , že jsou nedotknutelní.
Prý mentálně zaostali... Jak může být normální někdo, kdo fanatický vyznává neexistujícího Alláha!?🔥
To jsou clanky uplne mimo misu. My ve svedsku zijeme a bohuzel to vsechno je jen snuska nesmyslu a prekroucenych fakt z delsiho casoveho ramce. Text od mentalne zaostale novinarky, touzici se prosadit.
Neni znasilneni a vrazd vic nez kdysi ?