1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 18 dny

neskutečnej kašpar. A tohle nás čeká každej den...

16
Před 17 dny

Kačer Trumpeta neví co říkal před hodinou.. 🤡

2
Před 18 dny

Dobré ráno. Prezident Trump mi vždy připomene jednoho "našeho" politika, který se chová stejně. Ráno něco sdělí svým ovečkám, aby jim odpoledne sdělil, že to co řekl ráno již neplatí a to samé pak říká večer. Někdy mi připadá, že si tito dva polici blízcí mentalitou a posedlí mocí nereflektují díky svému věku, že žijí v 21 století, kdy se jejich veletoče prezentují v minutách. Donald Trump napřed všechny dehonestuje, aby za PÁR hodin řekl:" Jsou dobří". Jeden den "prezident" Trump říká, že prezident Zelenský není LEGITIMNÍ prezident Ukrajiny a druhý den chce po prezidentu Zelenském, aby podepsal kde jakou smlouvu. To mě osobně hlava nebere. Jeho a Vancovo "výslech" v Oválné pracovně připomíná Evropským disidentům praktiky jejich tajných služeb, u nás STB. ANO, mě to taky vrátilo zpět 36 let, kdy mi můj otec vyprávěl jak se STBáci chovají při výslechu. Zažil jich hodně. Kdo to nezažil, nemá představu jak se někteří STBáci chovali k občanům své země. Prezident Trump je klasický usurpátor moci, kdy si myslí, že může dělat co so zamane. Dnes je diskutován i jeho zdravotní stav a evidentně zdráv NENÍ. Někdy mi připomíná moji maminku, která žila 9 let v Alzhamerovi nemoci. Stejně jako Trump nevěděla co řekla před pár hodinami. Krásný slunný den přeji všem✨.

47
Před 18 dny
Jirka Srom

Koho tak Vám může chování Trumpa u nás připomínat? To je moc těžká hádanka.🙂 Jestli Trumpa neznejitila mmožnost, že by se Evropa mezi sebou mohla dohodnout. Jako celek by byla opravdu významný hráč. Jak se s Trumpem dohodnout, když to druhý den popře na způsob "byla tam špatná akustika". Docela by mne zajímalo kdo by šel s Amíky nyní, když by aktivovali článek 5, vzhledem k tomu jak se chová ke spojencům a drží slovo. Ta pomoc není povinná.

11
Před 18 dny

Je to těžce nemocný člověk. Takový nepatří do politiky, mění názory snad podle toho, jak se vyspí a kterou nohou, či něčím jiným, vstává - ode zdi ke zdi. A to nemám na mysli pouze tento názor na Evr. lídry. Zítra zas třeba té Ukrajině vyhlásí válku sám, prostě jak puberťák. Kdyby to nebyla osoba v takové funkci, s takovou mocí a vlivem, jeden by řekl, ať si dělá, co chce. Jenže velký ON si i tak dělá, co chce, protože jemu "nemůže nikdo nic", snad akorát tak .....

26
Před 18 dny
Jura Kameník

No vidíte a tady má takový člověk podporu téměř 40%.

9
Zobrazit další reakci
Před 18 dny

Republikáni v USA začínají mít problém. Tak rozdílný pohled na svět se zbytkem světa snad nikdy neměli. A pokud Musk (rozuměj tedy, že i Trump) nabízejí pomoc Zelenskému při získání asylu v nějaké neutrální (?) zemi kde by nevadil uzavření míru, tak v tom případě současné vedení USA začíná být na odpis pro zjevnou stupiditu. Nerozpoznat agresora a napadeného ve válce, která se odehrává v přímém přenosu před zraky všech světových médií je v lepším případě diletantství a nepochopení vývoje vztahů mezi Ukrajinou a Ruskem. V tom horším je to pohrávání si nejen s politickým osudem Ukrajiny, ale i celého středoevropského prostoru včetně Baltských republik v zájmu čeho? To by mět Trump a jeho namyšlení poskoci vysvětlit, protože paktovat se zjevně s Ruskem, které je zjevně na hraně ekonomické a vojenské stability je jedna z nejhorších strategických chyb, které Trumpovo vedení může udělat ..........

14
Před 18 dny
Jaroslav Leden

Moc dobře jste to napsal..

1
Před 18 dny

Trump zjistil,že se mu doma nikdo nepostaví a může všechno,co si zamane.Podle toho se také chová.A to je tam teprve dva měsíce.Ještě 46 mu zbývá.Má kolem sebe lidi,podle svého gusta a těm se moc,moc líbí.Jedeme dál močálem černým...jedině USA to může zastavit,než bude pozdě.

9
Před 18 dny
Jan Kolomazník

Přesně tak..

1
Před 18 dny

Takže soudruh Trump (takto velký kamarád soudruha Putina) nás označil jako "dobré lidi"! Já nevím jak Vy, ale já to chápu jako urážku se strany toho to promotéra hazardu z okraje společnosti.

15
Před 18 dny
Jan Hovorka

Dnes je Evropa dobrá, zítra bude slabá, pokaždé mluví jinak obden. Já mu nevěřím ani dobrý den..

5
Před 18 dny

Lharum a podvodnikum, navic odsouzenym za placeni prostitutky s danovym podvodem by se asi melo verit porad, to je ta prava cesta.

13
Před 18 dny

Na Trumpa podobně jako na Putina platí jedině rozhodnost a odhodlanost a proto možná zafungovalo to setkání v Londýně. Když dá Evropa najevo, že se s výhružek Trumpa nepo..., tak se Trump bude krotit.

9
Před 18 dny

Jen chce Evropu rozdělit. Minimálně Hranol s Orbánem budou zmateni, kterému vůdci se mají klanět a líbat prsten 😀

2
Před 18 dny
Pavel Hopp

Kdo je Hranol? Orbán bude na té straně, kde se bude cítit více v bezpečí, ale také stále s možností využívat EU. Proč ho nejde vyhodit z EU a z NATO když vše blokuje ať mu pomůže Vladimírovič Putin.

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt