Žádné mazání medu kolem úst DT nepomůže, chce kapitulaci UA.
Chce ruské přátelství za každou cizí cenu. Putina obdivuje, Zelenského nenávidí. Zbytek jsou jen kecy. Teď je naštvaný, že ta nobelovka hned tak nebude, ale odmítá do toho cokoli vrazit.
Z Trumpa se stal vůdce chcimírů. Modleme se , aby evropští chciválkové nerozpoutali peklo. Je potřeba si uvědomit vzácnost lidského života. Umírat za čáru na mapě, je blbost která se nese celou historií lidstva. A jak to říkali trpaslíci ve třech veteránech? Když to nepochopí po milion páté, tak to třeba pochopí po milion šesté.
Takže souhlasíte i s Mnichovskou dohodou? Sorry, dost těžká a zákeřná otázka a ani nevěřím, že byste pravdivě odpověděl
O to tady šlo,bylo to předem připravené divadlo.
Děsivý Donaldův taneček nad hroby zavražděných obránců své rusáky přepadené vlasti.
Masový vrah a válečný zločinec s americkou svatozáří nad hlavou za velikým stolem spokojeně hýká🙄
USA vždy něco rozšťourají a pak z toho vycoufou.
Jeho cílem jen je, aby měl oficiální důvod k tomu, aby USA daly od všeho ruce pryč a nemusely celou válku dál řešit a platit. Trump se postaví do role mučedníka, který tady chtěl zařídit mír pro všechny, ale zlá Evropa se mu postavila na odpor, když bránila zájmy zlotřilého Zelenského. Čili jeho řečí:"Já sem to celé vyjednal a vyřídil, ale Evropa nechce. Tím odchází USA z NATO a můžete se o sebe starat sami!". Make America great again.
V tu ránu se Čína vrhne na Taiwan a on bude jen čumět.
Trump zastavuje dodávky tak každé tři dny.
Tohle je jeden z nejlacinějších obchodních triků jak "srazit cenu".
Ukrajinci mají lepší nabídku od Evropy. Proto včera Trump vyhrožoval, že zveřejní tajné dokumenty.
Z počátku jsem ještě doufal, že Trump ví co dělá a jeho kroky jsou součástí nějaké promyšlené strategie vůči Rusku. včera se ukázalo, že je to jen směs chaosu, zbytnělého ega a arogance, která přijde zbytek světa včetně USA hodně, hodně draho. Vůbec bych se nedivil, kdyby byl ruským krtkem, dlouho spícím agentem ruských zpravodajských služeb. Takže máme Trumpa, nekonečně naivní a nerozhodnou EU a vysmátého Putina.
To jde vyloucit, kdyby byl agent kgb tak by se tim vychloubal v zivotopise
Trump se staví do pozice silneho a toho kdo narizuje a diktuje. Pokud to delate chytre, muze to opravdu i fungovat, pokud to delate jako Trump, rozumej jako senilni vybusny id**t, vse davate na kartu, ze se pred vami oponenti podelaji a pudou vam na ruku. Tleskam Zelenskemu ze ten tlak zatim dokaze ustat, Trump totiz nedohodou muze ztratit tez hodne a tohle musi i takovy silenec vedet. OK, je mu jedno co si o nem mysli EU nebo UK, ze nici desetileti duvery Evropy v USA a nedochazi mu, ze tohle USA v dlouhodobem meritku znacne poskodi, tomu i verim, ale jde opozici v USA. Zbrojari jsou republikani, ti rozhodne chteji dodavat zbrane, nejen na UK, nerosty takto z UK nebudou, pokud nic nevyjedna, bude vypadat jako slaboch on. Vse seberou rivalove, tim je posili=>nesplni co slibil a toto si neobhaji ani u svych vernych. Ne kdepak, tento clovek nema ani naznakem kapacitu zapsat se jako velikan mezi prezidenty USA, ma nakroceno presne opacnym smerem
Republikáni chtějí dodávat zbraně, ale ne nadarmo. Co nastane. Evropa bude svoje peníze dávat na Ukrajinu a v podstatě prodělá neboť bude muset zbrojit(což jsou další výdaje)a jediný kdo na tom vydělá jsou zbrojaři a najvětší jsou v USA a tak se bude nakupovat tam. Evropský zbrojařský průmysl není tak silný jako Americký.
Začíná mně docela dost iritovat to, jak zde někteří "demokratičtí zhrzenci" s drzým čelem hanlivě a urážlivě píšou o prezidentovi Spojených států amerických. Mám takový pocit, že vymoženost svobodně se vyjadřovat chápe tato mediální soldateska jako "můžeme všechno a nemusíme nic." Tedy přeloženo - můžeme psát sprostoty a urážky, které nám slina na jazyk přinese a nemusíme se za své lži a výmysly nikomu zodpovídat. Jen pro informaci USA jsou stále ještě světovou velmocí číslo jedna a jejich prezident je do své funkce volen doslova milióny a milióny Američanů. Všichni ti zhrzenci by si měli uvědomit, že svou nadřazenou namyšleností a urážkami amerického prezidenta urážejí i tyto milióny Američanů, kteří si jej zvolili proto, aby vedl jejich zemi, tedy Spojené státy americké, k hospodářské prosperitě a jsem si zcela jist že ne proto, aby panáčkoval třeba před ukrajinským prezidentem. Donald Trump určitě není z těch, kteří budou skákat podle doslova vydírání Zelenského vydírání a jeho, "dodejte, zaplaťte, vycvičte a musíte"a určitě ho Zelenského zelený ohoz vandráka za potlesku klaky patolízalů úpěnlivě nerozpláče. P.S. - tak jako nedávno tu plačku Christopha Heusgenna na Mnichovské bezpečnostní konferenci.
No s tím musí Ukrajina a evropští lídři počítat, že nastane. Penězovod na Ukrajinu a obchod USA jiným směrem. Směrem kde mu za dodávky zaplatí. To není případ EU. O mír na Ukrajině není zájem protože se na této válce kapsuje kdekdo z EU. Postoj Ameriky podle mě jak to chápu já je, válčete si jak chcete, ale nás tím nezatěžujte. My jsme snahu měly.
USA jsou ovšem garanty míru na UA