Možná, že v některých případech i Američani se budou muset naučit omlouvat se za nediplomatické neumění vést takováto jednání. Daleko více je na vině hulvátství obou amerických představitelů a možná, že hlavně amerického vícepresidenta, jelikož president je tím znám a on měl být tím diplomatičtějším partnerem. To první co velký státník musí mít vrozeno nebo se musí naučit je správné umění diplomacie a ne mávání silou.
Pro Evropu je to teď výzva, ale najde dost sil?
Trump = valcíř. Příšerný člověk . Trpí stihomamem o své síle. (MAGA----- dosáhneme násilím ) Evivalent Putina, obdivovatel všech diktátorů, to mu imponuje. Imperátor. Obchodník se lží . USA je vysoký podíl jednodušších lidí. Orbánové, Ficové, Kim Čong Un. Si ting Phing, Hitlerv , Musollini. ....... stejná genetická dispozice. Jen já a já a já a já . Zaštiťované národem .
USA je vysoký podíl jednodušších lidí...A jak jsi na přišel, ty genetická dispozice?
Já myslím, že tenhleten samozvaný ředitel Zeměkoule by měl odejít na smetiště dějin. Ve finále se uleví i Američanům.
Trump včera zjistil, že Ukrajinci nejsou hloupí a podlézaví, jako jeho příznivci - že před ním nebudou jen tak ohýbat hřbet ..... zjistil, že v současné situaci není schopen dohodu o míru vyjednat i když to slíbil do 24 hodin a pak do 100 dnů. Vypadá teď jako nafoukaný mluvka a lhář, jako špatný vyjednavač, který "nemá koule."
Tak by mu měl Zelenský vzkázat, že tu smlouvu nabídnul číňanům a ti mají zájem... Jestli by to Donald nechtěl přehodnotit... 😉
Pokud chce někdo z půjčky udělat dar a jedno zboží prodat dvakrát musí si k tomu najít správného troubu. Trump to rozhodně není.Tři roky se do té bezedné jámy sypaly zbraně i peníze a jediný výsledek je ten že se polovina peněz ztratila a zbraně se dostaly na jiné místo než měly. Hrdinu který ztratil třetinu jemu svěřené země chválí celá evropa? Hlavně at pochválí ty mrtvé.
Jaký to bude mít dopad, ptám se jen tak mimochodem? Myslím hlavně pro Evropu takové nevydařené jednání - nejednání. Takže se dotyčný proletěl až do zámoří a bez jakýchkoliv efektu. Bude to zřejmě ještě hodně zajímavé si myslím a možná nejsem sama, že?🤔🤔🤔
Jenže po cestě byl i ve Velké Británii a o tom se moc nemluví. Co se dělo tam?
Myslím si, že včera si naběhlo hlavně Trumpovo ego. A to se nepromíjí .
Chtěl ukázat světu před kamerami "jak se dělá mír v podání mistra " a ten ,kdo měl "jen poděkovat a podepsat ", to nejen že neudělal ,ale dokonce mu připomněl , že v letech 2015 - 2019 i on jako americký president "toleroval" porušování dohod Ruskem
Jeden vůdce sliboval,že na Ukrajině zvítězí do 3 dnů,druhý zase,že do 3 dnů válku ukončí.Slíbili nemožné,takže oba lhali,oba jsou egoisti,pro svou vizi jsou schopni obětovat i své spojence.Jak u Putina,tak i u Trumpfa je diagnoza jasná,bohužel pro svět tragická.Jsou to psychopatičtí úchylové.
A další vůdce slibuje německé platy. Psychopatický úchyl.
To je tak,když americkou politiku v současné době dělá KGB naverbovaný klaun,který žádné morální ani demokratické hodnoty neuznává kromě svého vlastního finančního zisku.