1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 měsíci

Možná, že v některých případech i Američani se budou muset naučit omlouvat se za nediplomatické neumění vést takováto jednání. Daleko více je na vině hulvátství obou amerických představitelů a možná, že hlavně amerického vícepresidenta, jelikož president je tím znám a on měl být tím diplomatičtějším partnerem. To první co velký státník musí mít vrozeno nebo se musí naučit je správné umění diplomacie a ne mávání silou.

Pro Evropu je to teď výzva, ale najde dost sil?

15
Před 3 měsíci

Trump = valcíř. Příšerný člověk . Trpí stihomamem o své síle. (MAGA----- dosáhneme násilím ) Evivalent Putina, obdivovatel všech diktátorů, to mu imponuje. Imperátor. Obchodník se lží . USA je vysoký podíl jednodušších lidí. Orbánové, Ficové, Kim Čong Un. Si ting Phing, Hitlerv , Musollini. ....... stejná genetická dispozice. Jen já a já a já a já . Zaštiťované národem .

9
Před 3 měsíci
Jaromír Londin

USA je vysoký podíl jednodušších lidí...A jak jsi na přišel, ty genetická dispozice?

2
Zobrazit další reakci
Před 3 měsíci

Já myslím, že tenhleten samozvaný ředitel Zeměkoule by měl odejít na smetiště dějin. Ve finále se uleví i Američanům.

3
Před 3 měsíci

Trump včera zjistil, že Ukrajinci nejsou hloupí a podlézaví, jako jeho příznivci - že před ním nebudou jen tak ohýbat hřbet ..... zjistil, že v současné situaci není schopen dohodu o míru vyjednat i když to slíbil do 24 hodin a pak do 100 dnů. Vypadá teď jako nafoukaný mluvka a lhář, jako špatný vyjednavač, který "nemá koule."

10
Před 3 měsíci

Tak by mu měl Zelenský vzkázat, že tu smlouvu nabídnul číňanům a ti mají zájem... Jestli by to Donald nechtěl přehodnotit... 😉

3
Před 3 měsíci

Pokud chce někdo z půjčky udělat dar a jedno zboží prodat dvakrát musí si k tomu najít správného troubu. Trump to rozhodně není.Tři roky se do té bezedné jámy sypaly zbraně i peníze a jediný výsledek je ten že se polovina peněz ztratila a zbraně se dostaly na jiné místo než měly. Hrdinu který ztratil třetinu jemu svěřené země chválí celá evropa? Hlavně at pochválí ty mrtvé.

10
Před 3 měsíci

Jaký to bude mít dopad, ptám se jen tak mimochodem? Myslím hlavně pro Evropu takové nevydařené jednání - nejednání. Takže se dotyčný proletěl až do zámoří a bez jakýchkoliv efektu. Bude to zřejmě ještě hodně zajímavé si myslím a možná nejsem sama, že?🤔🤔🤔

5
Před 3 měsíci
Viola Markusová

Jenže po cestě byl i ve Velké Británii a o tom se moc nemluví. Co se dělo tam?

2
Před 3 měsíci

Myslím si, že včera si naběhlo hlavně Trumpovo ego. A to se nepromíjí .

Chtěl ukázat světu před kamerami "jak se dělá mír v podání mistra " a ten ,kdo měl "jen poděkovat a podepsat ", to nejen že neudělal ,ale dokonce mu připomněl , že v letech 2015 - 2019 i on jako americký president "toleroval" porušování dohod Ruskem

21
Před 3 měsíci

Jeden vůdce sliboval,že na Ukrajině zvítězí do 3 dnů,druhý zase,že do 3 dnů válku ukončí.Slíbili nemožné,takže oba lhali,oba jsou egoisti,pro svou vizi jsou schopni obětovat i své spojence.Jak u Putina,tak i u Trumpfa je diagnoza jasná,bohužel pro svět tragická.Jsou to psychopatičtí úchylové.

5
Před 3 měsíci
Jiří Nesvadba

A další vůdce slibuje německé platy. Psychopatický úchyl.

5
Před 3 měsíci

To je tak,když americkou politiku v současné době dělá KGB naverbovaný klaun,který žádné morální ani demokratické hodnoty neuznává kromě svého vlastního finančního zisku.

11
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt