1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 měsíci

Trump mě zklamal, čekal jsem, že jako Republikán zatlačí Rusáky do kouta, tak jako srab vydírá Ukrajinu, lže jako Putin a jde Rusákům na ruku. Chová se jak agent KGB.

25
Před 3 měsíci
Petr Bělina

Mě nezklamal. Bohužel jsem něco obdobného čekala, i když, pravda, zdaleka ne v takové míře.

2
Před 3 měsíci

Připravená záminka pro ukončení veškeré podpory Evropy a Ukrajiny ze strany USA.

Trump to říká od počátku, takže žádné překvapení, když lichotníci z Evropy nedosáhli více než pokec před krbem.

Trump usiluje za každou cenu o nebývalou konjunkturu USA do 4 let jako důvodu pro svoje zvolení na doživotí, a to umožní masívní investice USA v Rusku.

15
Před 3 měsíci

Chudák ukřivděný Donaldek. On mu někdo řekl pravdu? A online? To asi nečekal...!? Jeho lži a masírky tak Američané mohli slyšet na vlastní uši.

2
Před 3 měsíci

Nóóóóó zelený Mužik by si měl včas uvědomit, že Amerika není vyměklá Evropa a že nepotřebuje Evropu a už vůbec ne nějakou Ukrajinu !!! Jenže tento "komik" max okresního formátu si to jaksi při své "inteligenci" vůbec nedokáže připustit !!! Neboť tato "vyměklá" Evropa mu to z mě nějakého neznámeho důvodu pořád baští !!!

8
Před 3 měsíci

USA podepsala garanci bezpečnosti UA .

Dohodu nesplnila a tím se stává nespolehlivým partnerem. Je to rozhodnutí USA a zbytek světa se musí zařídit po svém. Nesmyslná cla a ekonomická válka pak jen vztah k USA dovede do bodu mrazu.

18
Před 3 měsíci

Ti dva američtí šašci měli to své hnusné urážlivé divadélko připravené dopředu. Zelenskyj neměl šanci, šlo jen o to, jak ho co nejvíc urazit. Když si to, logicky, nenechal líbit, získali záminku pro zrušení pomoci 🤮😡

14
Před 3 měsíci

Trumpíku, keci, keci, keci. Ten byznys je tak lákavý, že nedopustíš, aby se napakovala EU. Konečně nastal čas jednat o těch surovinách na bázi EU-UK a troubovi Trumpíkovi ukázat, že i mi jsma zdatní byzmysmeni.

No a pokud opravdu zastaví pomoc , zesměšní se definitivně, konečně všem dojde, že je stejně spolehlivý, jako Putin, který dodrží jen to, co se mu hodí, tedy téměř nic!

No a konečně nám dojde, že se opravdu musíme dokázat postarat sami o sebe a nespoléhat na amíky, tedy též razit heslo EU na prvním místě.

Mimo jiné přestat vyrábět auta, terá nikdo nekupuje a začít vyrábět to, po čem je ve světě poptávka, zbraně!

A začít tím, že přehodnotíme ty F35, Mirage i Gripeny jsou z geopolitického pohledu perspektivnější. Co na to Černochová?

1
Před 3 měsíci

Může se nám to nelíbit, můžeme s tím i nesouhlasit, ale... i tak budeme zanedlouho svědky toho, jak se Zelenského nástupce ve funkci ukrajinského vyjednavače dostaví políbit Donaldův prsten a poníženě poprosí o podpis té nevýhodné smlouvy o těžbě.

Ukrajina se totiž s USA nemůže nedohodnout a obě strany to dobře ví ;-)

Před 3 měsíci

Docela otočka z míru do 24h.

13
Před 3 měsíci

Ona to ani pořádná smlouva nebyla. A Putin mu nabídnul totéž, jakmile bude Ukrajina ruská. Trump prachy, Putin území a tak to půjde až po Lisabon, pokud se Evropa nesrovná.

31
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt