1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 7 měsíci

Většina voličů netuší, jak vypadá duševní choroba.

I když ji má denně na očích a ještě takto nemocného nekriticky podporují v jakýchkoli hloupostech...

21
Před 7 měsíci

To nevzbuzuje žádné otázky, naopak jeho vystoupení nabízejí jasnou odpověď. Je to bezpochyby zcela dementní psychopat. To, že ho volí přes 100 milionů Američanů, je důkazem totální dekandence a absolutního úpadku homo sapiens, který postupuje neskutečnou rychlostí. V 19. ani 20. století by se to rozhodně nestalo. Těším se na blízkou budoucnost👍, bude to bezpochyby jízda - jen se to nebude nikomu líbit. Ale třeba se stane zázrak - zvolena bude Harrisová a katastrofa bude na čas oddálena, ale určitě ne na dlouho.

9
Před 7 měsíci

Co se to stalo, že lidi po celém světě volí takovéhle mimoně, kteří úplně blábolí z cesty? Nebo to bylo vždycky a já si toho teprve teď všimnul? Při tom mám pocit, že ještě před pár lety volili jen gaunery, kteří jim slíbí že s někým pořádně zametou a dají jim část jeho peněz, ale tohle už nedává vůbec smysl. Nějaký vliv covidu na kognitivní schopnosti nebo co? Já snad začnu věřit na chemtrails 😄 😄 😄

24
Před 7 měsíci

Řekl bych, že u Kačera se o mentálním zdraví nedá už dlouho mluvit. Chorobná ješitnost se snoubí se stařeckou demencí a chorobným lhaním.

31
Před 7 měsíci

Babiš sleduje pozorně svého učitele.

35
Před 7 měsíci
Evžen David

Sám to přiznal.

Odkaz

Odkaz

www.novinky.cz
Babiš: S prezidentem Trumpem jsme stejná krevní skupina - Novinky
Návštěvu v Bílém domě 7. března jsem si dojednal sám s pomocí amerického velvyslance Stephena Kinga, řekl v rozhovoru pro Právo premiér Andrej Babiš (ANO). Předseda vlády se nyní chce na schůzku...
12
Před 7 měsíci

Chce polovina Amerických voličů zkusit totalitu?

25
Před 7 měsíci

Ja bych byl v klidu. O tom, co a jak bude se nerozhoduje v Bilem dome, ale v Blackrocku. Nastesti. 😉

Odkaz

www.blackrock.com
Správa investícií a finančné služby
3
Před 7 měsíci

Můj názor je ten, že Trump trpí nějakou formou neuro-degenerativní choroby což musí vidět jeho příznivci i podporovatelé. Jeho komunikace začíná být mimo rámec jakékoliv logiky a prostě blábolí spoustu nesmyslů jako malé dítě. Jestli se nepletu, tak v USA při úmrtí nebo neschopnosti prezidenta vládnout přebírá funkci jeho viceprezident a s tím myslím republikáni na 100% počítají. Pokud Trump volby vyhraje, což se asi stane, tak prezidentem bude jen velmi krátce a omezeně a nakonec bude odstraněn právě lidmi ze své strany. Každý normální a nezaslepený člověk musí vidět, že v tomhle stavu nemůže být prezidentem USA.

21
Před 7 měsíci
Jiri Hladík

Je to jednoduché.Zkrátka nafúkaný hlupák.A to sa páči jednoduchým jedincom.

8
Před 7 měsíci

Nejsem znalec US politiky ale myslím si že spousty amíků musí být znechucena z takových jako je Trump nebo Biden. Ono to skoro vypadá že si vybírají právě takové typy jsou tihle dva senilní šašci protože je snadné takové kočírovat. když si vzpomeneš že prezident byl 40 chlapík při síle a porovnáš to s tím co dnes sedí na jeho místě, nevím. Je mi amíků tak trochu líto když to vidím kdo může sedět v Bílém domu.

3
Před 7 měsíci

Kolik Trumpových voličů alespoň tuší, kde je Francie a co se děje v Evropě? Toto nelze posuzovat našimi měřítky. Jde pouze o zaměření na první signální a to má různé podoby v Evropě a v Americe, ale princip zůstává. Je třeba se zaměřit na mentální dovednosti voličů.

11
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt