Američanům Trumpa přeji !
Za svou touhu být nejlepší a diktovat jako zde
si Trumpa ZCELA - VŠICHNI v USA zaslouží ... !✊👎
Většina ho nevolila.
Mne Trump rozhodně nezklamal. Nikdy jsem mu nevěřil ani slovo a zatím mne nepřesvědčil, že bych to měl přehodnotit.
Já taky ne, ale je větší tutan, než jsem si myslel. Hlavně ve vztahu s Putinem, že by se jeho superego dokázalo plazit před tímto gaunererm z propadlého mužikistánu, to fakt nečekal snad nikdo.
Tak to je Andrej v háji. Postavit předvolební kampaň ANOfertu na takovém lůzrovi, opravdu nebyl dobrý nápad.
Touha voličů spálit se dvakrát o stejná kamna je silnější než lezení do Trumpetovy zádě.
O důvěru přišel už před dvěma měsíci. Nyní ale trhnul rekord: má historicky nejnižší approval rating po 100 dnech ze všech amerických prezidentů.
To bude tou mrtvou veverkou na hlavě.
To je bananova slupka
Jen at si to domacnosti, kde od rana do vecera v televizi hlasa Fox News, vyzerou az do dna. Chteli nacka a diletanta v jedne osobe Trumpetu, tak at ho maj.
.
Jen nevim, proc by jeho skvelou politiku mel snaset zbytek sveta. Nezbyva, nez doufat, ze se jeho vladnouci MAGA junte nepodari zmenit ustavu, aby mohl kandidovat potreti. A vzhledem k jeho veku, aby proste MAGA junta nemohla zmenou zakona odstavit Demokraty od ucasti ve volbach. V opacnem pripade by byl dovrsen nastup diktatury à la russko, Cina apod.
.
A ne, nemyslim si, ze by za vsechno mohl Trumpeta a omezeneost americkych volicu. Oni ti Demokrati pocinaje Obamou politiku dovedli do takoveho extremu, ze bezny volic spis volil ne podle svych ideí, ale podle toho, co bude mensi zlo. Proste volici uz meli plne zuby extremisticke ideologie Demokratu.
Holt si jeho voliči museli nabít hubu. Tady to bude stejné, voliči ANO sekty si jí musejí nabít také.
Omyl. Bába dostal rozpočet prakticky do rozvalu (BILIÓN dluhů za dva roky) a roztočil dluhovou spirálu. Myslíte, že si toho koblihy všimly?
Když jim spadne životní úroveň na polovinu, stačí jim nakukat, že za to může pětidemolice, nebo buzerace z Bruseli a budou gaunera volit znovu.
Kobliha není mozková tkáň.
Typický slon v porcelánu.
Jaká pak diskuze?? Ti poblblý Amíci už dopředu věděli co za IDIOTA si zvolily.
Dopadneme stejně?
Osli odhalili osla.
„Nejlepší argument proti demokracii je pětiminutový rozhovor s průměrným voličem.“ — Winston Churchill