1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 měsíci

Jsem rád, že volby nevyhrála Kamala, ale moje naděje, že úpadek Západu skončí, se začíná rozplývat. Obviňovat oběť z podílu na agresi je hnus. Čekají nás nepěkné věci. V probuzení Evropy nedoufám.

57
Před 4 měsíci
Rudolf Šíma

Evropa se probudí, ale bez vás , bez "nás".

"My" do Evropy nepatříme - se Slováky zpět do Ruska .. 😢🤭👎

8
Před 4 měsíci

On tenhle pindal neni psychicky v pořádku !

4
Před 4 měsíci

Možná se konečně dozvíme celou pravdu o té válce.

16
Před 4 měsíci
Josef Chudý

Co víc bys chtěl vědět, Pepo? Jako že tu válku zavinil Zelinský, který se nechtěl vzdát jako náš Beneš, který se vzdal, předal republiku Hitlerovi a utekl do Anglie? To bys chtěl slyšet, Pepo?

8
Zobrazit další reakci
Před 4 měsíci

Dezolátní parta, která si neuvědomuje, jak významná změna v Bílém domě způsobí konečně očekávanou revoluci, která rovněž a významně postihne ty rádoby komisaře v EU, jejich debilní zelenou demolici, otevřenou náruč pro migranty a také ty jejich další uvažované regulace a omezení všeho druhu.

A ta prohnilá zelenou barvou Uršula si stále mele tu svoji a vůbec nevnímá, jak tu EU ohrožuje a ničí.

12
Před 4 měsíci

Ať je Tramp jaký chce, Američané si ho zvolili. On dělá to, co by měla dělat i naše vláda. Tramp podporuje Američany a naše vláda by měla podporovat Čechy.

24
Před 4 měsíci
Aňa Kučerova

To jsou jenom pěkné řečičky, nic víc, nic míň! Tady dělá každý ze sebe chytrého!

7
Před 4 měsíci

Prezigent Trump je předně obchodník.Konflikt zamrazí tak aby se Evropa bála a dávala pět procent na zbrojení a tak smazal stráty které mu dnešní válkou na Ukrajině vznikly.Kdo se bojí ten poslouchá.Věčinu zbraní budou dodávat zbrojovky z USA Bohužel..

20
Před 4 měsíci

Jsem na rozpacích, zastávám se Ukrajiny, litují těch množství padlých a teď se od Trumpa dozvídám : Vinu za válku na Ukrajině nesou jak ruský prezident Putin, tak ukrajinský prezident Zelenskyj. Dohoda byla na stole, ale Kyjev se rozhodl pro boj. Podle historičky Marty Havryshko to sdílí i lidé na Ukrajině, kde se to ale nesmí říkat veřejně. Mám se stále ještě držet hlavního názorového proudu?

7
Před 4 měsíci

Je tu Pandořina skříňka o které se nesmí psát , on ji jen pootevřel. A ta úmluva o nerozšiřování NATO je z doby kdy se rozpadal východní blok jednání Gorbačov Regan .

10
Před 4 měsíci

Prý bylo možné se dohodnout, ale Zelenskyj si vybral, že bude bojovat.

Ano, Zelenskyj odmítl novodobou Mnichovskou zradu.....

6
Před 4 měsíci

Zelenský je prostě bůh, proto měl podporu oligarchů! 😊

6
Před 4 měsíci
Milan Vaňhara

A nebo pouze herec který byl dosazen na odehrání určité role.

12
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt