Jsem rád, že volby nevyhrála Kamala, ale moje naděje, že úpadek Západu skončí, se začíná rozplývat. Obviňovat oběť z podílu na agresi je hnus. Čekají nás nepěkné věci. V probuzení Evropy nedoufám.
Evropa se probudí, ale bez vás , bez "nás".
"My" do Evropy nepatříme - se Slováky zpět do Ruska .. 😢🤭👎
On tenhle pindal neni psychicky v pořádku !
Možná se konečně dozvíme celou pravdu o té válce.
Co víc bys chtěl vědět, Pepo? Jako že tu válku zavinil Zelinský, který se nechtěl vzdát jako náš Beneš, který se vzdal, předal republiku Hitlerovi a utekl do Anglie? To bys chtěl slyšet, Pepo?
Dezolátní parta, která si neuvědomuje, jak významná změna v Bílém domě způsobí konečně očekávanou revoluci, která rovněž a významně postihne ty rádoby komisaře v EU, jejich debilní zelenou demolici, otevřenou náruč pro migranty a také ty jejich další uvažované regulace a omezení všeho druhu.
A ta prohnilá zelenou barvou Uršula si stále mele tu svoji a vůbec nevnímá, jak tu EU ohrožuje a ničí.
Ať je Tramp jaký chce, Američané si ho zvolili. On dělá to, co by měla dělat i naše vláda. Tramp podporuje Američany a naše vláda by měla podporovat Čechy.
To jsou jenom pěkné řečičky, nic víc, nic míň! Tady dělá každý ze sebe chytrého!
Prezigent Trump je předně obchodník.Konflikt zamrazí tak aby se Evropa bála a dávala pět procent na zbrojení a tak smazal stráty které mu dnešní válkou na Ukrajině vznikly.Kdo se bojí ten poslouchá.Věčinu zbraní budou dodávat zbrojovky z USA Bohužel..
Jsem na rozpacích, zastávám se Ukrajiny, litují těch množství padlých a teď se od Trumpa dozvídám : Vinu za válku na Ukrajině nesou jak ruský prezident Putin, tak ukrajinský prezident Zelenskyj. Dohoda byla na stole, ale Kyjev se rozhodl pro boj. Podle historičky Marty Havryshko to sdílí i lidé na Ukrajině, kde se to ale nesmí říkat veřejně. Mám se stále ještě držet hlavního názorového proudu?
Je tu Pandořina skříňka o které se nesmí psát , on ji jen pootevřel. A ta úmluva o nerozšiřování NATO je z doby kdy se rozpadal východní blok jednání Gorbačov Regan .
Prý bylo možné se dohodnout, ale Zelenskyj si vybral, že bude bojovat.
Ano, Zelenskyj odmítl novodobou Mnichovskou zradu.....
Zelenský je prostě bůh, proto měl podporu oligarchů! 😊
A nebo pouze herec který byl dosazen na odehrání určité role.