No já jsem mu ten hlas právě proto hodil, aby sabotoval tyto destruktivní snahy EU, takže co mě se týče, já jako jeho volič, jsem s jeho počínáním spokojen.
A co si myslíte vy, mě nezajímá
🙂
Spíš jste to tam hodil jako pomstu všemu a všem, ne?
Toto počínání pana Turka je typický střet zájmů. Na jednu stranu zdánlivý souhlas se "zelenou" politkou EU a na druhou stranu prosazování výroby aut se spalovacími motory, z čehož může mít pan Turek profit. Bezcharakterní červ myslící pouze na vlastní obohacení se nezapře, že pane Turek?
Řeknu to jako vtip, aby mě nikdo nepopotahoval:
Pokud má Turek v EU dohlížet na regulaci automobilů, pak je v našem vlastním zájmu, aby ho automobilky podplácely co to nejvíc jde. Jestli má příjem od automobilek pouze 10 000 euro měsíčně, tak je to od automobilek nesmírně nezodpovědné. Měl by dostat tak 10 000 000 euro měsíčně, aby nás zachránil před Grýn dýlem. Nevím, jestli někdy nějaká korupce byla tak moc ve prospěch celého lidstva, jako tahle. 😄
Tak to vypadá že zelený tupci si nevědí co si počít...Turek docela trefně pojmenoval všechny blbosti v GD ohledně automotive, a zelený aktivisti teď kvíkaj a heldají špínu. Volil jsem ODS, teď budu volit motoristy, protože cokoli co zastaví GD je lepší, než co se děje teď
Kdo není úplný re.ard (a že jich je v diskuzi zjevně až děsivé množství) tak mu dojde, že pokud je Turek motivován i finančně ze strany automobilek, tím spíše budou jeho politické snahy namířené v jejich prospěch, resp neprospěch dementního greendealu. Ať už od nich inkasuje peníze za lobování nebo ne, jeho politické smýšlení prostě koreluje se selským rozumem a racionálním pohledem na celou problematiku, na rozdíl od rudozelených progresivistů, i jejich zdejších diskuzních poklonkářů, kterým ve své malosti jaksi nedošlo, že pokud jde o skutečně prokázaný střet zájmů a korupci, je v dané otázce pravým šampionem Evropská komise v čele s paní Uršulou a jejím tehdejší "náměstkem" Timmermansem. PS: Nejsem na straně Ruska, naopak ho vyloženě nemám rád, ale to neznamená, že mě EK neirituje v řadě věcí svou totální stupiditou, eventuálně falešností, jak v otázce greendealu, tak třeba přistěhovaleckou politikou.
a? zase novinarska zumpa hleda jak shodit jeho popularitu.
Kazdy kdo ma v hlave mozek vidi kam se s greendealem zeneme.
Kolik lidi prichazi o praci a jakou cinu na mas dela cina.
Turek se nijak netaji sympatizaci k spalovacim motorum, prumyslu a vsemu co nas mimojine zivi.
Jeho vedomosti maji velky presah a je spravne, ze je za svoji praci odmenen.
Dulezite je, ze pracuje zodpovedne a efektivne.
Víte, tomu, co pan Turek dělá, se slušně říká lobbing a ve skutečnosti je to úplatkářství. Takže vy souhlasíte s tím, aby vás zastupovali bezcharakterní, zkorumpovaní poslanci?
Co vy jste za zeleně komunistickej plátek? To že Timmermans rozkradl miliony eur, aby podpoříl svojí naprosto scestnou Green Dealovou ideologii, to vám asi evidentně nevadí, protože o tom vůbec nepíšete. A pan Turek je člověk na svém místě, jeho úkolem je tuto přiblblou ideologii zlikvidovat!
Vlastně takový česká Greta Thunberg že ?
A kdo má na vyplatnich páskách F 24?
On opravdu někdo platí pologramotného Turka za "poradenství" ? Co přesně jim může tenhle trotlík bez vzdělání kvalifikovaného poradit? To snad může být "poradcem" i každý prodejce ojetin z Áček..
Závist???
Sice bych ho nevolil kvůli jeho prorusáctví, ale ohledně tohoto - sorry, výslovně se nazýval jako "Motorista" = je jasné, že s těmito zájmy je spjatý.
Tzn. zrovna tohle považuji za logické.
Turek je pouze přiživnik, nic neudělá, nic nevyřeší. Zbytečný člověk
to můžeme s klidem říct i o tobě 🙂