Co ta ubohá bezcharakterní Němcová pořád neustále lže a žvastá nikdy pro občany nic neudělala vždy šlo jen o své koryto, demokracii jen v řeči ale skutek utek zkrátka jen káže vodu a pije víno jen vše pro své koryto nevím kdo takovou bezcharakterní zazobance volí je to pouze ubohá bezcharakterní osoba
Paní Němcová má pravdu a to vás štve.
Ježibaba je zase zděšena?
Vy jste terčem posměchu asi ráda, co?
„Vykašlali se na to. Proč? Protože mají ty Zelené ve vládě, ti magoři,“ Ten popleta ani netuší co znamená kontext. Ten je v tomto případě jasný. Pokud by myslel jen Zelené, měl ten neČech říci: ! .... mají ty Zelene ve vládě, ty magory."
Takže zase jen lže, lže a lže.
Estébákův problém je, že když se rozjede, tak mele páté přes deváté a pak ani sám neví co řekl.
„Vykašlali se na to. Proč? Protože mají ty Zelené ve vládě, ti magoři,“ prohlásil šéf hnutí ANO. - Tak takhle to Babiš řekl. Jsem sice ze základní školy pryč několik desetiletí, ale pokusím se o rozbor větný, jak jsem se ho tehdy naučila (měla jsem z češtiny jedničku).
"Vykašlali se na to, ti magoři. Proč? Protože mají ty Zelené ve vládě."
nebo: "Protože ti magoři mají ty Zelené ve vládě."
"Protože mají ve vládě ty "Zelené magory"."
5. Tak či tak je zde jasně vidět, že tato věta nepochází z pera pánů marketérů, ale z hlavy (či z jiné části těla) pana Babiše. Pokud člověk, byť původem Slovák, žije v tomto státě tolik desetiletí a nedovede dát dohromady kloudnou větu, asi by s tím neměl moc chodit na veřejnost. Dělá tím jenom ostudu, a to nejen sobě, ale i této zemi.
P.S.: Setkala jsem se s několika cizinci, kteří získali v naší zemi občanství a skládali i zkoušku z českého jazyka. Byť mají jiný přízvuk, gramaticky správně hovoří lépe než Babiš...
Přeji hezký den všem.
Od této zlé, nenávistné báby to opravdu sedí. Hnusný člověk do všech se naváží a za sebou má průšvihů dost a dost. (Rohlíky, půjčování služebního vozu synovi), Zbabělá - do Senátu kandidovala za Prahu1, přestože je ze Žďáru nad Sázavou, tam také probíhaly volby do Senátu, to se, ale neodvážila, tam ji tak nesnáší, že by se nedostala ani do 2. kola. Zloba z ní úplně stříká, hnus.
Paní Němcová nikdy rohlíky nekradla, tento výmysl poslance Ratha hloupí lidé opakovaně opakuji.
Ta paní co dala k dispozici své služební vozidlo jako předsedkyně parlamentu do osobního užívání svého syna jak se o tom psalo v době jejího vládnutí, ta paní o které president Klaus neřekl že je nula, ale malinká nulka by měla mlčet. Včera jsem ji sledoval večer v televizi, to bylo naprosto zoufalé blekotání. Ona je ostudou ODS a ukázkou neschopnosti ODS vygenerovat ze svého středu osobnosti které mají charisma. Ale nedivím, pokud májí včele osobu tak šedou, nevýraznou, neprůbojnou a falešně ulhanou jako je Fiala.
Tak pokud o někom ten russký gubernátor prohlásí, že je nulka, je to vlastně pochvala.
p. Němcová by už měla konečně zmlknout a odejít do starobního důchodu, ten bude jistě vypočítán z průměru, jako ostatním lidem a celá vláda i koalice by měly začít pořádně pracovat atˇ se máme lépe, i ten obyčejný lid , a ne se pořád hádat a vyhryzat jeden na druhého
Vy jste terčem posměchu asi ráda, co?
největší Žvanil ve Žvanírně žvanil až je z toho mezinárodní ostuda... jen je mi záhadou, jak někdo může hodiny mluvit o ničem ? skákat z tématu na téma ? a navíc se najdou lidé, kteří jsou schopni to celé vydržet poslouchat ? tak to už mi rozum fakt nebere, já bych to nevydržel, takový masochista nejsem, abych se nechal dobrovolně týrat těmito slovními veletoči, ale je zde dost podporovatelů a obdivovatelů, tak jim přeji hezké rozjímání
Jindřich Tůma
Jindřich Tůma
Před 4 minutami
Tady je zase Svědků Babišových. A jako obvykle, argument žádný, urážek plno. Inu, jaký guru takové ovce.
Tahle politická fosilie at uz skonci v propadlisti dejin. Babiš mluvil o zelenych aktivistech jako o magorech ne o vsech Rakusanech. Ale tokovym jako Nemcova se hodi vytrhnout vetu z kontextu. At si jde radeji ukrast rohlik a zacpe si jim pusu.
Máte to marné. Obhajování tohoto sprosťáka naší politické scény je mimo. Každý trochu myslící člověk si o něm udělá obrázek sám. Co jste to za lidi, že nevidíte, čeho je ten člověk schopen. Nejdříve dělal mezinárodní ostudu Zeman a jako by to nestačilo, nahradil ho Babiš.