Milý Janďourku! 🤪 Demokracie není o tom aby byli stále u moci nějací samozvaní ochránci demokracie, na které se pasují!! Demokracie je o tom, aby byly zajištěny svobodné volby, nezávislá justice a fungování právního státu. Zbytek je v rukou voličů. A pokud jakákoliv vládnoucí strana bude dbát demokratických zásad. Nelze hovořit o nějakém rozkladu demokracie!! Demokracie nestojí a nepadá se jmény jako Fiala, Pekarová nebo Baerbocková!! Pokud něco tak padá jedině tvá pokřivená představa o jakési "správné demokracii" pro ty správné korytáře!
Kdo jel hned po zvolení na motorce na sjezd Skopčáků? A Motoristé jsou kolaboranti.)))))) Máte zcela pokřivenou optiku. Jen dodám co znamená kolaborant. "Kolaborace je spolupráce, s negativní konotací se tak označuje zpravidla spolupráce s nepřítelem proti vlastní zemi."
Proti vlastní zemi. Není to když někdo prohlásí, že Ukrajina je svatý grál a musíme pomáhat. A druhý řekne není to naše válka. Rozhodně není kolaborant. Je to střet úhlů pohledu na situaci. Taktéž ODS není jedinou správnou stranou. To už jsme tady měli a váš plátek silně připomíná v tomto směru Rudé právo. Také nálepkovali, aby očernili oponenty.
Článek mi přijde velmi nevyvážený, a v seriozním mediu by vůbec neměl být zveřejněn. Na podzim budou v ČR svobodné volby, a jsem přesvědčená, že názory strany Motoristé sobě mnoho voličů zaujmou. Jinak jsem nepochopila, proč by dle autora článku měla demokracie v Rakousku či v Evropě trpět, pokud tam v současnosti vítěz demokratických parlamentních voleb vyjednává o sestavení většinové vlády, natož na základě oficiálního pověření od presidenta země? Neměl by se autor článku léčit? Třeba by chtěl, aby to, kdo bude v jaké zemi EU vládnout, rovnou určovali v Bruselu (a nebo v Moskvě)? Není náhodou autor článku zahraničním agentem, který "bojuje" za svého chlebodárce...? Asi by se to mělo nechat orgány činnými v trestním řízení nechat prověřit...
A je to tady. Na podzim volby. Výsledek díky vynikající práci vlády drtivě jasný, takže novinářská odnož Spolu jede agitku. Klidně. Hodně zdaru ve Vaší zcela bezcenné práci.
Asi by se nemělo zapomenout , že Zelení s Angelou v Německu patrně pod taktovkou FSB zavřeli jaderky , aby museli postavit tu trubku na plyn do Ruska. Výběr není tak jednoduchý , jak článek naznačuje. Magoři na všech stranách. To co předvedli rudoši v Rakousku je vrchol , hledat v tom někoho spravedlivého je opravdu problém.
Je tak trochu úsměvné,jak se podivně přemýšlející politici baví vymýšlením názvů nových stran. To je asi tak dobré jako když špatný kuchař vymýšlí 10 názvů pro hodně špatný guláš. Já bych těm, kteří inklinují směrem pro Ruskou zlatou cestu a nikdy jinak, nechal příznačný a jediný název... " 20 Škodíků jednom balení". No nekupte to!
Výborně, děkuji panu Dr.Jandourkovi za jeho článek a za trpělivost, se kterou opakuje fakta, která se ráda zapomínají. Navíc to píše s vtipem a hezkou češtinou. Ti, co plácají nesmysly o cenzuře, zapomněli, že co je zakázáno off line, nelze tolerovat on line. Lhát, pomlouvat, podporovat zločince. Takhle jednoduché to je. Jsem hrdý předplatitel F24.
Myslím že se pan Jandourek mýlí. Nikdo nejásá nad rozkladem demokracie. Maximálně tak nad rozkladem demokracie liberální. Je čas dát po letech znovu slovo zdravému rozumu a opustit nesmysly prosazované liberálními demokraty. Společnost se prostě po letech chyb a omylů vrací k demokracii bez přívlastků.🤓☘️
Části lidí se podařilo namluvit, že vláda má moc volby zfalšovat? No - vůbec by mne nepřekvapilo, kdyby ta obava byla velmi velice moc reálná. Stačí si vzpomenout na rumunský scénář a v Chorvatsku se prý už taky ukazuje že to ovlivňuje Putin. Nejspíš by i tam mohlo hrozit, že vyhraje nesprávný kandidát.
Název strany Motoristé sobě říká jasně co je cílem strany. Pro sebe nakrást co nejvíce. Ostatní možná až na druhém místě jestli na to zbydou síly.
....a jestli přijdou z Kremlu pokyny...