Další veliká skupina populistů která bude slibovat světlé zítřky oblbovat lidi kteří jim uvěří a dají jim hlas (nebude jich asi málo) ale oni nic neumí akorát dobře kecat.Další skupiny co tady udělají ještě větší bordel.
Kdyby náhodou dnes někdo pořád ještě nevěděl, co je to ten populismus, tak pozorovatel života, geniální kreslíř Vladimír Renčín jej definoval už dávno: "cesta k srdci občana jeho řitním otvorem". Výstižnější definici dodnes neznám.
Podivná úvaha ve které se mluví o rozkladu demokracie v souvislosti na myšlenkové zdroje InstitutuVáclava Klause bývalého presidenta našeho demokratického státu.Fantas magorie na zblbnutí omezenců.
Já tedy nevím každý politický subjekt v demokracii má nějaký název tak proč né mororisté těch je nejvíc.
A čo cyklisti,filatelisti fotbalisti ,záhradkari a podobné spolky?
Chudák Jandourek ! Nestíhá "hasit demokratické požáry" vznikající teď už úplně všude.
A nějaká argumentace by byla, soudruhu?
Ale nepíšete kdo jí rozkládá , že to je Fialova vláda ! Taková cenzura a jiné nátlakové prvky směřující k občanům tu nebyla ani před rokem 1989 ?
Vy už mažete texty od Nohavice. Jste opravdové dno žurnalistiky. Horší než jsem si myslel. Rudé právo bylo možná objektivnější. Teď mně smažte.
Všechno je lepší než Fialová hrůza.I komunisti jsou lepší než teror jménem spolu.
Toto je mentalita co ráda kritizuje a když se jich zeptáte na řešení, tak vlastně neví co by se mělo. Takoví budou vždycky.
Opravdu motoristé jasaji nad kolaborantem, který je u nás prezidentem? Ani se mi nechce věřit.
Přečtěte si někde, co znamená slovo kolaborant.