1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 měsíci

Další veliká skupina populistů která bude slibovat světlé zítřky oblbovat lidi kteří jim uvěří a dají jim hlas (nebude jich asi málo) ale oni nic neumí akorát dobře kecat.Další skupiny co tady udělají ještě větší bordel.

2
Před 4 měsíci

Kdyby náhodou dnes někdo pořád ještě nevěděl, co je to ten populismus, tak pozorovatel života, geniální kreslíř Vladimír Renčín jej definoval už dávno: "cesta k srdci občana jeho řitním otvorem". Výstižnější definici dodnes neznám.

1
Před 4 měsíci

Podivná úvaha ve které se mluví o rozkladu demokracie v souvislosti na myšlenkové zdroje InstitutuVáclava Klause bývalého presidenta našeho demokratického státu.Fantas magorie na zblbnutí omezenců.

Před 4 měsíci

Já tedy nevím každý politický subjekt v demokracii má nějaký název tak proč né mororisté těch je nejvíc.

Před 4 měsíci
Leoš Novak

A čo cyklisti,filatelisti fotbalisti ,záhradkari a podobné spolky?

Zobrazit další reakci
Před 4 měsíci

Chudák Jandourek ! Nestíhá "hasit demokratické požáry" vznikající teď už úplně všude.

6
Před 4 měsíci
Jiří Svoboda

A nějaká argumentace by byla, soudruhu?

1
Před 4 měsíci

Ale nepíšete kdo jí rozkládá , že to je Fialova vláda ! Taková cenzura a jiné nátlakové prvky směřující k občanům tu nebyla ani před rokem 1989 ?

1
Před 4 měsíci

Vy už mažete texty od Nohavice. Jste opravdové dno žurnalistiky. Horší než jsem si myslel. Rudé právo bylo možná objektivnější. Teď mně smažte.

2
Před 4 měsíci

Všechno je lepší než Fialová hrůza.I komunisti jsou lepší než teror jménem spolu.

Před 4 měsíci

Toto je mentalita co ráda kritizuje a když se jich zeptáte na řešení, tak vlastně neví co by se mělo. Takoví budou vždycky.

Před 4 měsíci

Opravdu motoristé jasaji nad kolaborantem, který je u nás prezidentem? Ani se mi nechce věřit.

7
Před 4 měsíci
Jaroslav Valentik

Přečtěte si někde, co znamená slovo kolaborant.

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt