1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Jsem skoro abstinent - to je tvrzení, jako např. jsem téměř těhotná.

21
Před 1 rokem

Že paní Schillerová mluvila o pití v práci, každý slyšel. Nahluchlý si může přehrát.

Osobně by mi nevadil i občas přiopilý ministr financí, který dokáže vybírat daně, nezvyšovat je a udržet rozpočet vyrovnaný, nebo v přebytku. Hádejte, která dáma to někdy dokázala?

36
Jan Berka

Tak kladný výsledek rozpočtu v roce 2016 byl zásluhou toho, že EU doplácela dotační tituly z doby Nečasovy vláda a Babiš jako ministr financí s těmito penězi nepočítal. V roce 2018 byl kladný výsledek ve výši cca 3 mld., ale ne zásluhou ministryně, ale proto, že Babiša vláda vyluxovala všechny rezervy státu. V letech 2019 - 2021 pak madam Schillerová a její majitel zasekly sekyru ve výši téměř 800 mld.

15
Před 1 rokem

Lhářka Dlužena šílená něco řekla a myslela tím něco jiného. Jak typické pro Burešovy pejsánky a i celý zbytek sekty NE bude hůř.

19
Před 1 rokem

Kdyby si autorka článku aspoň předem nastudovala význam slova sekta a neplácala nesmysly. Takto lehce upadá do podezření z nenávisti a občanské nesnášenlivosti. Pokud má ANO třetinu voličů, pak to není sekta. Sekta je vždy něco mini, mini, mini nezajímavého a někde v ilegalitě se schovávajícího.

8
Před 1 rokem
Martin Korec

Máte velmi neotřelý výklad pojmu.

Bohužel zcela mylný.

4
Před 1 rokem

vyslovit "... jsem téměř abstinent" znamená, že nepiju ani v práci ani mimo ni. Lži a následné výmluvy členů hnutí ANO jsou ubohé

5
Před 1 rokem

Aluno, nekecej. Na Partii jsme se dívali s manželkou a současně jsme oba vyprskli smíchy, když jsi říkala, že jsi téměř abstinent. Až potom jsi dodala, že v práci už vůbec ne. Já bych po tvém vystoupení věřil, že ten papírek od kokainu pochází od tebe. A když ne od tebe tak od někoho z ANO, když Babiš hned ukazoval na Piráty.

10
Před 1 rokem
Miloslav Křech

Co to máš za jmeno,ty budeš náprava z východu a jak zrovna víš kdo má nebo nemá pravdu ,pozdravuj Lenina Vysarjonovice Filajoveho

3
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Já nechápu, proč tu řiťolezkyni stále zvou do debat...... Stejně stále mele to samé a že stále lže jako její guru Bureš a druhý řiťolezec Havlíček dokázala i nyní.

25
Před 1 rokem

A co její kamarádi z rádoby modelingu čuník a páv, ti také nepijí ?

32
Před 1 rokem
Jaroslav Alois

Teď mi už jen chybí aby Schillerová o sobě, zcela objektivně, prohlásila že je mladá, krásná, inteligentní a štíhlá.

1
Před 1 rokem

Už to, že FORUM24 označuje hnutí ANO za sektu je od něj falešné a urážlivé. Ve hnutí ANO pracují stovky lidí na významných postech, často v čele měst a vesnic. A jsou občany hodnoceny kladně. Pokud se nad věcí zamyslí člověk rozumný, je mu jasné, že FORUM 24 je placeno kdo ví jakými zdroji jen proto, aby současné kádry u moci u ní zůstaly i po parlamentních volbách.

22
Před 1 rokem
Petr Vepřek

Ty by si chtěl jiné kádry, co? ale věz, že kdo dostal i v komunální politice aspoň trochu rozum, tuto sektu i třeba z pozice primátora už opustil.

A pokud je to nevůle nejvyššího guru, tak je těžké sektu opustit. To guru nevidí rád a má na následnou odvetu své nástroje. (složky s čímkoli očerňujícím, případně i smyšleným obsahem)

19
Před 1 rokem

Když jsem na to koukal, tak jsem se musel smát a čekal jsem, kdo první zveřejní nějaké komprofoto. A když řekla ,,skoro abstinent", tak to už nedávalo vůbec smysl. A to její a nejen její skákání do řeči (dělají to snad všichni opozičníci), to mají snad jako ,,opoziční sport".

9
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt