„Nikdy mě nikdo nedostane šanci vyfotit třeba se skleničkou, já nepiju, nikdy, já piju – v podstatě nepiju a jsem téměř abstinent,“
Pokud někdo řekne, že je téměř abstinent, je to jako když žena řekne, že "není téměř těhotná", nebo je těhotná jen trochu".
„Když lžete v takových drobnostech, jak vám má někdo věřit v důležitějších věcech? Ale u vaší sekty je lhaní předpoklad,“ napsal starosta Tetína na Jičínsku Matěj Hlavatý (STAN).
Na to mu odpověděla Schillerová, že tím myslela, že ji nikdo neuvidí se skleničkou ve sněmovně. „Jinými slovy v práci. A tak jsem to v pořadu i řekla,“ hájila se.
Špatná akustika...
A paní Schillerová - jako politička jste v práci 24/7. Bez ohledu na to, zda jste ve vládě, či opozici. Dáváte rozhovory, které ovlivňují, stovky, tísíce lidí...
Takže téměř abstinent znamená, že nechlastá ve Sněmovně? Tak to je u nás téměř abstinentů 99,999999%
"Jsem téměř abstinent" co na tom není pro zdejší diskutéry k pochopení?😮
"Šéfka poslaneckého klubu hnutí ANO Alena Schillerová v nedělní Partii na CNN Prima News řekla, že nepije alkohol a nikdo ji nikdy nevyfotil se skleničkou."
S alkoholem byla vyfocena několikrát. Takže lhala, co na tom není k pochopení?
A že současná pětikolka nebude zvyšovat daně,to bylo jako co před volbami minule?To nebyla lež?A to dokonce nesrovnatelná.Když už jsme u těch lží teda.
Whataboutismus máte ve stranických osnovách, že?
Sekta Forum 24 zase podporuje lháře Fialu.
O čem že je článek ,soudruhu? To jste na tom stejně ,jako Schillerová?
Ryba přece smrdí od hlavy né? Lež a strach je nosným bodem jejich volebních programů. No. S čím kdo zachází, tím také schází. A už je to tady. Stačí říci, že konečně.
On někdo zná politika,který nelže?Fiala lže kudy chodí a lidem,kteří se můžou uvztekat nad ano,to nevadí......
jako kdybys napsal něco, co by mělo aspoň trochu racionální základ - ale takovéhle plácání náhodně vygenerovaných hesel jako odpověď na cokoli, to je ubohost.
Ale neberte to úplně osobně, nejste v této pozici zjevně zdaleka sám, ne každý je proti populistické masáži aspoň trochu odolný...
.
jen doufej, že podobných vás zůstane stale jen menšina a ta opačná většina vás bude stále živit i nadále, jinak jste v háji!
Paní pávice a teta z Brna v jedné osobě. Dostane vyhubováno od StB agenta Bureše a soudem usvědčeného lháře, že zase kecla do médií pěknou kravinu
Alenka tam ve všem měla jenom obyčejnou vodu. Copak by někdy lhala? A navíc, když se chová jako nedospělý diblík, musíte jí to přeci věřit, ne?
Hádám že když takhle vehementně popírá pití, určitě si i nosánek občas přepudruje.
Špatná akustika.
Koho překvapuje že pohůnci slovenského StBáka lžou a když jsou usvědčení blekotají trapné výmluvy.
Vyblit.porev.stb je doma možná docela vtipnej,aletady,mongolskeho pastevecký nezapřé