Já jsem názoru,že dnes už je Pavlu Novotnému úplně fuk a jedno,koho urazí a koho ne,není liž pravda?
Přesně tak, dostal jasný signál, že mu vše projde.
No teda.To Novotný snad ani neusne.
No z toho se posadí na zadek teda .
Prý už sedí.
Já být z ODS,tak bych do toho říznul explicitně. ODS jako stranu zprofanovanou lhaním,krádežemi,korupcí, neschopnností, působením různých skupin, dědictvím gurů a výprodejem státního majetku bych zrušil a začal odznova a pořádně.Stranu bych nazval třeba " Stranou mírného pokroku v mezích zákona", Hašek by se tam nahoře radoval a držel palce a třeba by se našlo pár slušných,bezkarierních lidí a šlo by to.
Ta už tu taky byla,vedl ji F.R.Čech.
Ten si tak z toho bude něco dělat. Takového člověka nikdo nezastaví, ten to má do mozečku v operované. A vyoperovat to již nejde.
Jestli Novotný ještě urazí nějakou ženu, nadosmrti s ním nepromluvím
....a urážet chlapy je ok?
Typická femifašistka....ach jo....
Tak to je ta pravá partajní moralistka. Zrovna ona je nednou z těch, které ODS činí pro mnoho lidí nevolitelnou.
To jsou hrozné kecy. Ona řeší nějaký štěk na adresu Slováčkové. Celá ODS totálně ignoruje, jak se Novotný chová k občanům Řeporyjí, celá léta, ne nějaké poslední dny nebo měsíce. Asi jim přijde normální vyhrožovat 80tiletému sousedovi popravou a vylepovat dehonestační plakátky s grafikou na úrovni páté pomocné, s uvedením tváří a jmen poškozených. Asi jim přijde košer jeho ustavičné hejtování lidí, kteří si s ním dovolili nesouhlasit, na jeho sockách, prezentování lží o nich a vyloženě vytváření štvanice proti nim. Tohle znám z vlastní zkušenosti, tohle se děje i mně, Novotný čeká, že skočím pod vlak, jako se mu to podařilo v případě Bartošové, ale to má smůlu.
Ale paní Udženljo, vždyť vy už jste v minulosti ukázala daleko účinnější formu vyjádření nesouhlasu než je pouhá výhrůžka, že s provinilcem nadosmrti nepromluvíte. Vždyť prcek Pavlík je vám do pasu a tak vlepit mu facku by na něj zabralo.
No, nejsem si jistá, ale táta je vysoký, (v mládí by!!!!!), děti přerůstají rodiče
Vám nestačilo jak se choval a to bez známky, že toho nechá ? Mluví z vás politička ODS a ne občanka a žena. To by jste s takovým člověkem opravdu nemohla mluvit. U mužů je to trochu jiné, ti se chovají tak aby se zviditelnili voličům a je jim vcelku jedno, co si jednotlivec o nich myslí.