1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 10 měsíci

Já jsem názoru,že dnes už je Pavlu Novotnému úplně fuk a jedno,koho urazí a koho ne,není liž pravda?

26
Před 10 měsíci
Miloslav Skládal

Přesně tak, dostal jasný signál, že mu vše projde.

23
Před 10 měsíci

No teda.To Novotný snad ani neusne.

16
Před 10 měsíci

No z toho se posadí na zadek teda .

9
Před 10 měsíci
Martina Kovářová

Prý už sedí.

2
Před 10 měsíci

Já být z ODS,tak bych do toho říznul explicitně. ODS jako stranu zprofanovanou lhaním,krádežemi,korupcí, neschopnností, působením různých skupin, dědictvím gurů a výprodejem státního majetku bych zrušil a začal odznova a pořádně.Stranu bych nazval třeba " Stranou mírného pokroku v mezích zákona", Hašek by se tam nahoře radoval a držel palce a třeba by se našlo pár slušných,bezkarierních lidí a šlo by to.

5
Před 10 měsíci
Miroslav Zdrubecký

Ta už tu taky byla,vedl ji F.R.Čech.

Před 10 měsíci

Ten si tak z toho bude něco dělat. Takového člověka nikdo nezastaví, ten to má do mozečku v operované. A vyoperovat to již nejde.

5
Před 10 měsíci

Jestli Novotný ještě urazí nějakou ženu, nadosmrti s ním nepromluvím

....a urážet chlapy je ok?

Typická femifašistka....ach jo....

10
Před 10 měsíci

Tak to je ta pravá partajní moralistka. Zrovna ona je nednou z těch, které ODS činí pro mnoho lidí nevolitelnou.

25
Před 10 měsíciUpraveno

To jsou hrozné kecy. Ona řeší nějaký štěk na adresu Slováčkové. Celá ODS totálně ignoruje, jak se Novotný chová k občanům Řeporyjí, celá léta, ne nějaké poslední dny nebo měsíce. Asi jim přijde normální vyhrožovat 80tiletému sousedovi popravou a vylepovat dehonestační plakátky s grafikou na úrovni páté pomocné, s uvedením tváří a jmen poškozených. Asi jim přijde košer jeho ustavičné hejtování lidí, kteří si s ním dovolili nesouhlasit, na jeho sockách, prezentování lží o nich a vyloženě vytváření štvanice proti nim. Tohle znám z vlastní zkušenosti, tohle se děje i mně, Novotný čeká, že skočím pod vlak, jako se mu to podařilo v případě Bartošové, ale to má smůlu.

5
Před 10 měsíci

Ale paní Udženljo, vždyť vy už jste v minulosti ukázala daleko účinnější formu vyjádření nesouhlasu než je pouhá výhrůžka, že s provinilcem nadosmrti nepromluvíte. Vždyť prcek Pavlík je vám do pasu a tak vlepit mu facku by na něj zabralo.

7
Před 10 měsíci
Jan Bradáč

No, nejsem si jistá, ale táta je vysoký, (v mládí by!!!!!), děti přerůstají rodiče

Před 10 měsíci

Vám nestačilo jak se choval a to bez známky, že toho nechá ? Mluví z vás politička ODS a ne občanka a žena. To by jste s takovým člověkem opravdu nemohla mluvit. U mužů je to trochu jiné, ti se chovají tak aby se zviditelnili voličům a je jim vcelku jedno, co si jednotlivec o nich myslí.

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt