Taky je možné udělat z islámu RuSSké státní náboženství ... pak bude možné
chlapečkům natlačit do hlavy velké učení o úžasném ráji po hrdinské smrti..
Bude to lepší než slibovat matce ručníky....
Když tak čtu parametry "zákopového masa", naštěstí nejsem cílová skupina. Nejsem štíhlý, vůbec nejsem statečný a naštěstí už nejsem ani mladý.
Nebojte, oni si vás při výcviku zhubnou, a těch pár dní, co na frontě přežijete, už vás budou krmit jen prošlými odpadky, takže do černého pytle vás zabalí štíhlého jak za mlada.
Stejný cíl jako u Hitlera
Ruský režim konečně může naplno navázat na Stalinův obdiv k Hitlerovi a k nacismu. Jmenonuje se to jinak, více se kolem toho lže, ale jinak to je naprosto stejné čistokrovné zlo.
Takže variace na Lebensborn. A pak tito chlapci a děvčata zjistí, že jsou další ztracená generace jako ti němečtí mladíci v zákopech 1 .SV. Viz. E.M. Remarque.
Oni to nezjistí, protože s nadšením půjdou do zákopů a než si něco uvědomí, tak padnou.
To mi připomnělo říkanku, kterou jsme se jako malí bavili. Bylo to asi takhle:
My jsme malé pionýrky
Máme ještě malé dirky.
Až budeme ženy
Budeme mít díru
Na výrobu pionýrů.
Bylo to delší a konec jsem připsal
My jsme malé pionýrky
Ještě máme malé dírky
Až budeme svazačky
Budem šu.... za kačky
Až budeme ženy míru
Budeme mít velkou díru
Na výrobu pionýrů
Až budeme babičky
Budem školit zajíčky
Kouřit jejich hadičky
Celý život hodně sexu
Na válendě z Dřevotexu
živočišný průmysl“ jednoduchý, ale „jeho rentabilita zůstává nejasná“. Ženy sice promění svůj organismus v továrnu na zákopové maso, ale pro ně samotné z toho nepoplyne žádný zisk.
Jak hnusné a přízemní. Tohle je obavnost kterou podporuje Kiril a Satan v jednom.
Ani v tomhle není originální - tohle přece už vymysleli a praktikovali za války Němci, říkali tomu nějak ,,Lebensborn" či tak nějak...ach jo, kde je trocha originality v řešení problému, pane nevzorove? ( Já to napsal s malým n, ale on asi za velké nestojí...🙂)
Takto to dělal Hitler,a teď to dělají v ruském nacistickém státě, Hitler i Putin je jedna a tatáž osoba, magoři oba
Jak nám Babiš sdělil, spojí se po případně vyhraných volbách s malymi stranami jako je PRO, Trikolora, KSČM a SPD Vlastenecká vychova bude nepochybně zavedena také u nás. Co z toho vyplývá, napovídá autor článku. Tak maminky a babičky? ČÍM VÍCE POTRAVY PRO DĚLA, TÍM LÉPE.