Já spíš nechápu, proč se po dvou letech začnou teprve bavit o vyslání vojsk. Kdyby praštili do stolu hned na začátku a poslali je hned, tak by Rusák vyjednával druhej den a nezemřelo by na obou stranách tolik lidí.
Mám stejný názor. Tato zbytečná válka vůbec nemusela být. Podělaný, ustrašený západ opět zklamal. Prachy jsou přednější- chvíli. Následky budou fatální.
Článek považuji za realistický.Ukrajina hraje a musí hrát vabank.Nic jiného ji nezbývá.A ještě k tomu volání o míru z Evropy.Mírový aktivisté v 60' a70' letech v západní Evropě byli silně podporováni Sovětským svazem.
Skvělá právnická rada ,opět podsouvání něčeho co se nestalo a nestane stačí se zeptat obyčejných lidí, pán by rád aby se konflikt rozrostl i na západ ,aby si mohl na konci dojít pro 🏅.
Myslím, že zde je popsána realita až mrazivě přesně.
Čekání může předznamenat, že naši potomci už nebudou znát hlásku "ř".
Pan Jandourek, počkají chvíli, peklo na vás nezapomene...ale vy už to víte, už jsem vám to psal...nebe je pro lidi...
Pan Novikov má zřejmě na mysli hromadný mord, apokalyptický.. - nejhorší děsy má v noci, to se zamotává do pomočeného prostěradla
Má pravdu, že „eskalace” je v zájmu UA. Myslím však, že není v zájmu NATO. Proč? Dlouhodobější konflikt , pouze na omezeném bojišti (uzemí UA ) je cesta jak Rusko oslabit.
Soudci v Haagu, mají zřejmě jiné představy, když před nimi, stojí Ukrajina za genocidu rusky mluvícího obyvatelstva od roku 2014.
Ještě nikomu se nepodařilo s ruskem vyjednat něco co by rusko dodrželo.
Myslíte Minské dohody?