Hrůza teprve přijde až Konečná, Okamura, Havlíček ,Vrábel, začnou Rusákům radit jak vyhrát válku a nastolit mír😃😃😃😃😃
To to už spusťte, vy rusácký stvůry! Furt vyhrožujete válkou celému světu, tak už začněte, ať už je od vás pokoj navěky!
Běž bojovat na Ukrajinu ať víš co je to válka.To není hra ú počítače.Umiš si vůbec představit co jé to jaderná válka?Je to konec světa, jako ho známe.
Ti stejní,co bránili postavení radaru u nás v r. 2008,teď kvičí,že jim ho Ukrajinci rozstříleli .Jak to Kremlu a jeho prorusským onucím tady vadí 😄
Jsou ve válce a diví se! Ta ruská tupost mě nikdy nepřestane udivovat!
Mě zase udivuje tupost lidí jako vy. Jakpak by asi reagovala USA kdyby byla ohrožena její strategická obrana? Rusi nejsou blbí, oni ví, že bez USA by se to nestalo. Stačí aby záhadně vybuchly datové kabely položené v moři, stejně jako Nord Stream, a celá Evropa bude sčítat škody a řvát jak pominutá.
A nějaký Rus napíše. Ta tupost Evropanů a Američanů mě nikdy nepřestane udivovovat. Strkají čumák kam nemají a pak se diví. Vy budete první z tupých uřvanců.
toe spis krok k deeskalaci to by jim mohlo zatnout tipec ted nemuzou strilet na izrael pri raketovym utoku na iran protoze prisli o radar namirenej na stredni vychod a nemohli by se branit jadernymu statu izrael
Tleskám ale tohle je opravdu nebezpečné a pro Ukrajinu nepotřebné ukázali sic že umí zasáhnout strategické cíle ale opravdu nebezpečné pro celej svět
Válka bývá nebezpečná. A obránci mají právo na cokoliv.
Nevyhrožovat to děláte od začátku války ,nikdo už vás nebere jako velmoc to co jste předvedli na UA!!!!!Od vás je to neschopnost😂😂😂
Přestaňte ruSSáci bombardovat Ukrajinu a nebude třeba likvidovat tato vaše zařízení. Poká (rusky ahoj při loučení 🙂).
A pořád je to ve stavu, kdy se snaží rusko zničit Ukrajinu? Jakože zloděj křičí, chyťte zloděje?
Prdlajs, to tu bylo, to vyhrožování už tolikrát.