Jojo,a pořád ti šašci Ukr... budou dráždit hada bosou nohou
Tisíce let ohrožují z východu divoké kmeny které chtějí loupit, vraždit, znásilňovat a ničit. Ukrajinci jsou teď naši evropští hraničáři kteří chrání nás před znásilněním, drancováním a zneužití našich přepravních firem k posílání ukořistěných splachovacích záchodů na dálný východ. Radši odejdu s jaderným výbuchem než znásilněny a ubity Putinovymi divokými hordami
Ukrajinci by měli navštívit oční lékaře, když nerozeznají padající pračky od hlavict. O Mach 11 bych taky pochyboval, mně jde pračka kolem 1400 otáček za minutu.
Omlouvám se, ale chtěl bych se poučit, nebo získat informaci, jek se popisuje raketa, která dopadá na zemi rychlostí 12 000 km/hod. Několik variant mě napadá, ale to budou asi jenom konspirace.
Ale že jim ty součástky z praček lítaji co?
Co teprv až je napadne použít díly z mikrovlnek...
Tomu říkám pokrok. Od polních lopatek a čipů z praček k tomuhle 🤨🙂 Každopádně UA rozvědka dělá taky neuvěřitelné pokroky. Kam se hrabou UŠÁci nebo Izrael 😃
Až se Putin nas..e tak se budou divit všichni!!!Nepodporuji válku jako 4 kolovci🤮🤮🤮
aneb odevzdejme všechno, třeba nás Rusáci ušetří ... trochu ubohost
Proti takové střele neexistuje na světě žádný prostředek k jejímu zachycení,
No zatím .
Jestli jste postřehli, tak Vladimir Iljič dal včera pokyn k sériové výrobě.
A? 🤔
Mne to vychazi, ze ta raketa letela 1.1 km za vterinu. cca 3.5 machu
A vy jste pocital tu balistickou drahu nebo jen plochou drahu letu? proto ze balysticka raketa leti do kosmu cca 1000 az 1500 km a pak dolu kdy se teprve smeruje na konkretni cil , proto neni jednoduche ji sestrlit.
3.23 machu zadnych 11 machu
Počítáte vzdálenost a čas dopadu.
Raketa neletí vodorovně.
Letí po balistické křivce. 😉