1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 měsíci

Jojo,a pořád ti šašci Ukr... budou dráždit hada bosou nohou

39
Před 6 měsíciUpraveno
Jaroslav Kirchner

Tisíce let ohrožují z východu divoké kmeny které chtějí loupit, vraždit, znásilňovat a ničit. Ukrajinci jsou teď naši evropští hraničáři kteří chrání nás před znásilněním, drancováním a zneužití našich přepravních firem k posílání ukořistěných splachovacích záchodů na dálný východ. Radši odejdu s jaderným výbuchem než znásilněny a ubity Putinovymi divokými hordami

14
Před 6 měsíci

Ukrajinci by měli navštívit oční lékaře, když nerozeznají padající pračky od hlavict. O Mach 11 bych taky pochyboval, mně jde pračka kolem 1400 otáček za minutu.

23
Před 6 měsíci

Omlouvám se, ale chtěl bych se poučit, nebo získat informaci, jek se popisuje raketa, která dopadá na zemi rychlostí 12 000 km/hod. Několik variant mě napadá, ale to budou asi jenom konspirace.

2
Před 6 měsíci

Ale že jim ty součástky z praček lítaji co?

26
Před 6 měsíci
Eduard Hanák

Co teprv až je napadne použít díly z mikrovlnek...

16
Před 6 měsíci

Tomu říkám pokrok. Od polních lopatek a čipů z praček k tomuhle 🤨🙂 Každopádně UA rozvědka dělá taky neuvěřitelné pokroky. Kam se hrabou UŠÁci nebo Izrael 😃

1
Před 6 měsíci

Až se Putin nas..e tak se budou divit všichni!!!Nepodporuji válku jako 4 kolovci🤮🤮🤮

24
Před 6 měsíci
Jan Barak

aneb odevzdejme všechno, třeba nás Rusáci ušetří ... trochu ubohost

13
Před 5 měsíci

Proti takové střele neexistuje na světě žádný prostředek k jejímu zachycení,

No zatím .

1
Před 6 měsíci

Jestli jste postřehli, tak Vladimir Iljič dal včera pokyn k sériové výrobě.

5
Před 6 měsíci
Roman Souřezný

A? 🤔

Před 6 měsíci

Mne to vychazi, ze ta raketa letela 1.1 km za vterinu. cca 3.5 machu

5
Před 6 měsíciUpraveno
Jiří Čupr

A vy jste pocital tu balistickou drahu nebo jen plochou drahu letu? proto ze balysticka raketa leti do kosmu cca 1000 az 1500 km a pak dolu kdy se teprve smeruje na konkretni cil , proto neni jednoduche ji sestrlit.

4
Zobrazit další reakci
Před 6 měsíci

3.23 machu zadnych 11 machu

10
Před 6 měsíci
Jiří Čupr

Počítáte vzdálenost a čas dopadu.

Raketa neletí vodorovně.

Letí po balistické křivce. 😉

2
Stránkování