1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Rusák si bude stěžovat, že je to zakázané.

45
Před 1 rokem

Nákup Boženy byl velmi dobrý nápad, který by se měl zopakovat. Nevýhodou té sbírky byla platba v eurech, takže část darů spolkly banky, které se nestydí vydělávat na válce.

8
Před 1 rokem
Marta Hánová

Souhlas ale bez bank by to nešlo...

5
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Každý mrtvý Ruský vrah je malým krůčkem k míru na Ukrajině.

Stačí aby se vrazi,okupanti stáhli a nemusí umírat.

60
Před 1 rokem

Tak tohle mě fakt nenapadlo.

Problém rusáků je, že válči se sousedem.

Do dnešniho dne to byly spíše takove půtky kolem Ruska a nebo dálavy, ale tohle je novum a partyzánský boj za rohem pro obydlenou Rus nebude do budoucna moc přijemné.

Řekl bych, že i letos zřejmě spadne Krymský most.....

7
Před 1 rokem

Je v pořádku, že Ukrajinci vše zavčasu vrací původnímu majiteli. Nakonec by se ještě mohlo stát, že po válce by chtěl russák vše vrátit a hnal by Ukrajinu k arbitráži.

35
Před 1 rokem

To je zase srandy že? " Házejí miny na hlavu"!!!! To ta mina musela spadnout hlavně přímo na mozek tomu, co tuto " ověřenou" zprávu Seznamu je schopen uveřejnit.

13
Před 1 rokem
Mirek Sip

Právě jste ze sebe udělal slušného tupce.

Mina je upravena granátovou rozbuškou, která je odjištěna při pádu...

15
Zobrazit další 4 reakce
Před 1 rokem

Následky detonace jsou natolik razantní, že níže vložené video nelze doporučit osobám se slabší povahou.

Opravdu jsem se z toho videa málem složil, vidět výbuch zvrchu na termovizi. Za chvíli budou dávat upozornění, ikdyž si na videu někdo prdne, vocasové!

19
Před 1 rokem
Tomáš Staněk

Ale stačí si jen představit, že pokud v tom krytu, tvořeném evidentně kmeny, byla živá síla, tak co to s ní asi udělalo, když ty stromy lítali 100m daleko.

3
Před 1 rokem

A dál ?

Před 1 rokem

Tak pořádek musí bejt. Je třeba to vracet především do skladů munice a nejlépe dopravit až do Kremlu, ať jí tam mohou řádně zaevidovat jako navracenou a plně funkční.

9
Před 1 rokem

Slabší povahy by se na video neměly dívat. Nemusely by vydržet, že na něm dohromady není vůbec nic vidět.

27
Před 1 rokem
Lea Brixi

Taky mě to napadlo.😄

5
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt