Jako já napíšu o vrazích, že jsou zrůdy a seznam mi to maže?!!!! V tom případě jste ještě větší zr.dy než ty vrahouni, když se jich zastáváte. Co si to vůbec dovolujete!! Svoboda slova vám nic asi neříká co?
Jestliže odsouzený k trestu smrti přežije popravu , má být trest změněn na doživotí .
Také si to myslím, že to popravce zbabral, za to nemůže a popravu si už psychicky prožil.
Nakonec budou odsouzené lámat v kole. Jsem rád, že v Evropě je trest smrti nepřípustný.
Proč zkouší neověřenou metodu když funguje jiná a ověřená, Oxid uhelnatý zabije ročně stovky lidí na celém světě.A možná je i šetrnější než injekce.
Ta oběť také musela trpět po útoku tak by mě asi nezajímalo jestli to vraha bude bolet nebo ne 🤔🤔🤔🤔
Přesně tak. Ta žena určitě nebyla ve stresu když do ní bodal.
Tleskejte jooooooooo. Tvl ale jen kdyby se to dělo v Rusku. To by jelo co?
V Rusku se dějí mnohem horší věci!
Ve středověku brali nepovedenou popravu jako vuli boží. Odsouzený mohl domů.
Ty amíci jsou vyšinutý !
Vysvětlete prosím.
Neměli by si v rozsudku stanovovat, jak moc má dotyčný trpět?
Neměli , rozsudek smrti má být vykonán humánním způsobem, tedy aby odsouzený trpěl co nejméně .Nejsme ve středověku , kdy odsouzené čtvrtili a podobné nechutnosti .Pokud se to někomu líbí , tak je sadista a omlouvat to utrpením obětí je jen omluva pro tyto ve své podstatě stejné osoby , jako je vrah sám.
Jednoduše zastřelit,je to nejrychlejší a nejúčinnější.
Ale je u toho neporádek a nejsou lidi, co by to psychycky unesly delat.